Nordeka

AS „Nordeka”
Adrese: Dzirciema iela 121
Rīga
Latvia - LV-1055
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: 80000115
+371 67464620
Fakss: +371 67468702
Darba laiks: 8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
slēgts
slēgts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

1%
Sūdzības
135
Atrisinātas
2
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Nordeka - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaNordeka - Slikts serviss

Slikts serviss Maršruta Bauska- Rīga Autobuss pienāca Iecavā 8:25 , 8:30 autobusam ir jāiziet no Iecavas. Šoferītis visiem gaidošajiem izsita biļeti, un palika 3 minūtes vēl gaidīt līdz izbraukšanai. Šoferītis ielika zobos cigareti viņu aizdedzināja, stāvot pie autobusa durvīm kvēpinādams dūmus pa visu autobusu, man personīgi ir astma un cigarešu dūmi izraisa smagu elpu. Tam visam klāt vēl bija pienākuši cilvēki kuri gaidīja kamēr šoferītis nopīpēs un tikai tad tikka ielaisti. Tātad pirmkārt pīpē autoostas teritorija kur pīpēt ir aizliegts, otrkārt nevīžīgi attiecas pret apkārtējiem.

Nordeka - Izbrauc pirms laika

Izbrauc pirms laika 2024. gada 26.janvārī, maršruta 7933 AS "Nordeka" Ruba-Auce-Rīga maršruta šoferis izbrauca no pieturvietas Jelgavas AO 3 minūtes pirms paredzētā laika (6:25). Saprotu, ka šoferim tas šķiet maznozīmīgi, bet cilvēkiem, kas rēķinās ar konkrētu laiku no rīta tas ir daudz. Paldies šoferim, bez viņa palīdzības es nespētu nokavēt darbu!

Nordeka - Nedomā par pasažieru drošību

Nedomā par pasažieru drošību 23. Novembrī reiss Rīga - Bauska. Atiešanas laiks 23: 00 no Rīgas. Šoferis ielaida autobusā četrus stipri sadzērušos puišus, kuri uzvedās ļoti skaļi, necenzētiem vārdiem komunicēja. Pieturā kekava, kad šoferis ar vienu no tuvāk viņam pasažieri gāja nomierināt skaļos puišus, rezultātā pasažiers tika piekauts, pasažieriem pārējiem tika draudēts. Tuka draudēts ar izrēkināšanos arī šoferim, ja ziņis polucijai. Man ir jautājums - kas atbild par pasažieru drišību? !

F Fiksiks 30.11.2023
Komentāri 6

Nordeka - Slikts serviss

Slikts serviss Autobuss Rīga - Saurieši (17: 10) Pērnavas iela. Ir 17 vakarā un cilvēki visi brauc mājās no darba vai skolēni no skolas. Kāpēc tiek reisā sūtīts mazais autobuss? Iekāpjot autobusā cilvēkiem vienkārši vietas nebija. Piestājot Ulbrokā autobusā vēlējās tikt invalīds. Autobuss bija tik pārpildīts, ka cilvēki sāka kāpt ārā, lai invalīdu varētu ievietot autobusā (ņemsim vērā, kā ārā ir ziema un ir - 8 grādi) šoferis sāka teikt pretī ko viņš var izdarīt? Nav viņa problēma, citi pasažieri centā...

Nordeka - Šofera attieksme un vienaldzība

Šofera attieksme un vienaldzība Šodien braucu ar autobusu Rīga (14: 50) - Olaine (15: 45) , kasieris: 202325 vadims. Vēlos izteikt sūdzību par šofera vienaldzību un attieksmi pret pasažieriem. Pieturā "Jaunolaine" kāpjot ārā no autobusa pa trepēm nokrita vīrietis, viņam sākās vidēji stipra asiņošana no galvas, bet šoferis viņu ignorēja un nedevās palīdzēt, viņš sēdēja savā krēslā un skatījās uz vīrieti kurš nekustīgs, asiņodams guļ pie autobusa durvīm. Kāds vīrietis palīdzēja cietušajam tikt līdz soliņam, kas atradā...

Nordeka - Neielaida autobusā

Neielaida autobusā Stāvēju, gaidīju autobusu, pie autobusa durvīm, 6minutes vismaz Rindā, gatavojos kāpt iekšā un šoferis aiztaisa durvis, gandrīz sākt braukt, bet tad ielaida vēl divus cilvēkus, kuri skrēja uz autobusu, bet manu un velvienu sievieti, kura gaidīja, viņš nevarēja ielaist. Šādu nekaunību nebiju izjutusi sen. " brauciet ar nākamo ", normāli, tajā laikā, kad man ir tikšanās, noteiktā laikā, dēļ kuras ar konkrētu autobusu, konkrētā laikā arī braucu. Autobuss Rīga - Bauska. Autobuss kurā neielaida atgaja 17.00, šofera vārdu nezinu.

Nordeka - Slikts serviss

Slikts serviss Autobusa maršruts Rīgā-Bauska, atiešanas laiks 17:00, es un vēl viena meitene bijām pieturā 7 minūtes pirms autobusa atiešanas, taču, kad bija plkst 17:00 šoferis pateica “atkāpieties no durvīm “ aizvēra durvis un aizbrauca, atstājot mūs abas aiz durvīm. Šī nav jau pirmā reize, kad šoferis izdara pārkāpumus. Iepriekš autobuss atbrauca ar 25 minūšu nokavēšanos, pasakot šādus vārdus “šodien ir piektdiena”.

Nordeka - Rupjš serviss

Rupjš serviss Šodien kāpjot autobusā “nordeka” tiku pazemota un visu atlikušo ceļu jutos drausmīgi, kāpjot autobusā uz manis pacēla balsi visu priekšā, tas likās okay, noignorēju, devos apsēsties un uz manis rādija ar pirkstu, sakot : “viņa neko neprot ” diezgan aizskaroši un pazemojoši, ar noredeku vairs nav velme braukt!

M Marta291020 02.10.2023
Komentāri 0

Nordeka - Slikts serviss.

Slikts serviss. Sveiki! Ļoti šokējošs atgadījum man bija vakar braucot mājās no darba ar Nordek autobusu Rīga-Standart, ko es daru ikdienu.Iekāpu pēdējā reisā pie Spices un norēķinos ar karti, termināls karti neņēma arī liekot iekšā, šofers jau sāka palikt nervozs, tā vairākas reizes, kad piedāvāju pārlādēt terminālu, uz ko šoferis kategoriski atteicās, un neesot laika lai es kāpju ārā, un kad pajautāju kur man palikt gulēt pieturā, viņam neinteresē, viņam grūti bija pārlādēt terminālu, tā nav pirmā reize kad...

Nordeka - Nepieņem riteni bagāžā

Nepieņem riteni bagāžā Labdien, kā tas nākas, ka nepieņem riteni bagāžā? Agrāk ,kad nebija Nordekas visi šoferi neatteica ņemt ratus vai riteni kā bagāžu!Bērnam atsaka divi šoferi. Gaida ar cerību kā tomēr Jelgavnieks neateiks pieņemt riteni kā bagāžu.Brauc ar autobusu ,jo paliels gabals iznāk ar riteni braukt uz mājām.Šausmas ,kas par atieksmi.

Nordeka - Bojājums

Bojājums Sveiki vēlējos ziņot jums par autobusu Nordeka (Baldone observatorija Rīga) es gaidīju autobusu pieturā Kubas un kad viņš atbrauca nezinu kada stāvoklī bet nonesa ar autobusa bamperu pieturas soliņu par ko nelikās ne zinis kā arī viņam bija nolausts spogulis ļoti iespējams bija kaut ko lietojis negadījums notika 21:40 paldies par sapratni policijai neziņoju jo telefonam baterija bija nosēdusies.

Nordeka - Slikts serviss,draudi pazemojums firmai

Slikts serviss,draudi pazemojums firmai Labdien šodien pulksten 08: 48 mani grasījās izsēdināt no autobusa par to ka es sēdēju telefona un klausījos video kas nebija pat skaļš. Es pat pajautāju citiem transporta esošajiem dalībniekiem vai tas ietekmē viņus un traucē kādā jomā uz ko man bija vienkārša atbilde no citiem pasažieriem ka nedzirdot manu ierīci. Mani grasījās izsēdināt par to kas nav pat rakstīts noteikumos šausmas un kauns. Plus es nezināju ka sabiedriskajā transportā drīkst atrasties dzīvnieki jo šoferim pie kājām bija...

Nordeka - 23 .06 .23. отсутствие автобуса

23 .06 .23. отсутствие автобуса 23.06.23 последний рейс 22.30 автобус Рига - Олайне не пришел по расписанию в Яунолайне. Люди с детьми,семьи с пожилыми родителями в течении часа ожидали автобус на остановке. Звонили в обслуживающую компанию , через номер справочной службы (1188). Нас уверили,что всё хорошо,и автобус будет. Но автобус не пришел. Когда закончится этот бардак.

Nordeka - Neizsniedz biļeti

Neizsniedz biļeti Diezgan dīvaina situācija bija 2x braucot no Rīgas uz olaini. Es esmu 2. Grupas invalīds. Kāpjot autobusā šoferis neizsniedz bezmaksas biļeti. Man tas it kā neko nemaina, jo par par braucienu man nav jāmaksā, bet skatoties no otras puses mans brauciens netiek uzskaitīts un uzņēmums nesaņem kompensāciju no valsts. Nez kā vēl uz šo visu skatītos kontrole, ja tāda gadītos pa ceļam.

Nordeka - Neapstājās nozīmēta jā pieturā

Neapstājās nozīmēta jā pieturā Šodien autobuss Nordeka, ar izbraukšanu no Abrenes ielas pl 15.20, neapstājās pieturā "Liepiņas" pļavniekos, neskatoties uz to, ka jau no tālumā māju ar roku, lai šoferis redz, ka jāapstājas. Šie signāli tika ignorēti, un autobuss pabrauca garām, atstājot mani un citus pasažierus bez iespējas nokļūt nepieciešamajā galapunktā. Šī pieturvieta ir oficiāli apstiprināta no 17. Aprīļa, šodien ir 19. Aprīlis!

Nordeka - Slikts serviss

Slikts serviss 07.03.2023. Maršrutā Rīga - Bauska plkst. 18: 35 un plkst. 19: 00 nebija iespējams norēķināties ar karti. Plkst. 18: 35 arī nevarēja nopīkstināt Nordeka karti, kura ir papildināta ar braucieniem. Kā es varu izmantot Nordeka kartes braucienus, kuriem ir noteikts derīguma termiņš 2 Mēneši, ja nav iespējams to izmantot autobusā un jāmaksā skaidrā naudā? ! Šī nav pirmā reize, katru nedēļu ar šo saskaros.

Nordeka - Problēma

Problēma 08.02.23 17: 00 Rīga-Iecava-Bauska autobuss " 322 " šoferim ir jaunais kases aparāts ar kartes nomaksu un vecais aprāts. Tiek testēti jaunie aparāti maksājumu ar telefonu nevarēja pieņem un atteicās izmantot veco aparātu. Šoferis man Saka " velc ara karti normāli pīkstini " diemžēl nav vairs tie laiki kad visam ir jābūt līdzi viss ir pieejams elektroniski. Nākošais autobuss protams visu atrisināja ar veco aparātu un viss bija labi.

T Tide 08.02.2023
Komentāri 2

Nordeka - Atiet ātrāk, nekā vajag

Atiet ātrāk, nekā vajag Autobusu maršrutā Bauska-Iecava-Rīga, autobuss, kam jāizbrauc no Iecavas 9: 30, otro reizi mēneša laikā izbrauc 5-10 minūtes par agru, ņemot vērā, ka tas ir autobuss, ar kuru daudzi dodas uz darbu un nākamais ir pēc lielā pārtraukuma, tas ir ļoti neapdomāti. Pagājušajā reizē tas viss vēl tika papildināts ar nestrādājošu karšu termināli, kas saprotams, tehnika, mēdz niķoties.

Nordeka - Pasažiera atstāšana pietura ne4maz neiebraucot tajā

Pasažiera atstāšana pietura ne4maz neiebraucot tajā 23.12 2022 pulkstenis 22 47 maršruta Olaine - Rīga autobuss ar atiesanas laiku no Olaines pieturas parka iela ar atiesanas laiku 22 40 neapstājas pietura Rīgas iela Olaine, bet gan aizbrauca pa citu ceļu līdz ar to veica pārkāpumu pasažieru pārvadājumos, kas sagādāja ļoti lielas neērtības pasažierim kuram bija jābrauc uz Rīgu un tā nav pirmā reize, ka autobusa vadītāji atļaujās rīkoties pēc sava uzskata.

Nordeka - Nestrādā termināli

Nestrādā termināli 7.12.2022 reisā Bauska-Rīga diviem autobusiem pēc kārtas nestrādā karšu termināli. Autobusi kas atiet 15:10 un 15:20 no Bauskas AO. Šodien nebija skaidrā naudas uz rokas, vēlējos maksāt ar karti, pirmajā autobusā šoferis pateica uzreiz ka nestrādā termināls, zināju ka pēc 10 minutēm būs vēlviens, gaidīju to. Atbrauc tas otrais autobuss, tam ar šoferi abi mēģinājām vairākos veidos samaksāt, gan caur telefonu, gan ieliekot karti, nekādā veidā nestrādā. Es izlēmu skriet augšā no rātslaukuma (kur...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes