www.sudzibas.lv Nordeka Izbrauc pirms noteiktā laika

Nordeka - Izbrauc pirms noteiktā laika

Šodien, 2025.gada 20.maijā, autobuss Rīga - Bauska (ekspresis) no pieturvietas Iecava atgāja 9 minūtes pirms norādītā laika.

Saskaņā ar kustības sarakstu autobusa atiešanas laiks no pieturas Iecava paredzēts plkst.19.05, taču tas atstāja pieturu jau 18.56, tādējādi radot situāciju, kuras rezultātā minēto autobusu nokavēju. Nākamais reiss šajā maršrutā pienāk tikai pēc 35 minūtēm, kas ir radījis būtiskas neērtības un kavēšanos manā dienas grafikā.

Lūdzu izvērtēt šo gadījumu un nodrošināt, lai nākotnē šādas situācijas neatkārtotos. Tāpat būtu vēlams, lai vadītāji ievērotu noteikto grafiku, ņemot vērā, ka autobusu pasažieri rēķinās ar norādīto autobusu atiešanas laiku kustību sarakstos.

B

Good Intentions 4 st atpakaļ