www.sudzibas.lv Nordeka Krāpšana , slikts serviss

Nordeka - Krāpšana , slikts serviss

Sveiki , man jau 3 reizes viens uz tas pats šoferis kliedz virsu . 1 reize par to ka man nebija sīkakas naudas kā 2 eiro , jāmaksa bija 15 centi , labi saprotu dažreiz nav ko izdot bet nesaprotu kāpēc saņēmu draudus ka vairāk nevedīs . 2. Parādu 3+ karti šoferis speciāli neieist un uzdodu jautājumu atlaidei nav jabūt? Šoferis kļuva agresīvs beigas nācas samaksāt pilno summu no 15 centiem uz 1,50 3. Viena un tajā paša diena gaidīju pieturā pabrauca garām pat nepiestāja kaut māju ar Roku stop , tad vakarā braucu mājup tas pats neizlaž no pieturas un pēc tam lamā ka Lūk jalaiž āra ceļa vidū . nu galīgi nav notmāli . Autobus kursē Jo Rīgas - sauriešiem - upeslejas.

L

L Luīze steinerte 2 st atpakaļ

Šoferi nav laimīgi ar savu dzīvi . Kliedz lama krāpj . NAV NORMĀLAS ATTIEKSMES, pat ja jauki uzprasi figu tev atpakaļ