Ezītis miglā

Adrese: Palasta iela 9
Rīga
Latvia - LV-1050
(Faktiska adrese)
Tālrunis: +371 26822722
Darba laiks: 12:00 - 0:00
12:00 - 0:00
12:00 - 0:00
12:00 - 0:00
12:00 - 2:00
12:00 - 2:00
12:00 - 0:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Restorāni
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

6%
Sūdzības
20
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Ezītis miglā - Sūdzības un atsauksmes

Ezītis miglā - Nekad nav kokteiļu kas ir dzērienu kartē

Nekad nav kokteiļu kas ir dzērienu kartē Mani neizsakāmi katru reizi apbēdina fakts, ka, atnākot uz palasta ielas ezīti, nekad nav "grūti" uztaisāmo kokteiļu, kas ir dzērienu kartē. Jebkurā dienas, vakara vai nakts laikā, pasūtot mohito vai pina colada, atbilde ir "mums nav piparmētru" vai "mums nebūs tādu un tādu nepieciešamo sastāvdaļu". Kā tas var būt, ka nekad nav iespējams pasūtīt kokteiļus, kas ir dzērienu kartē? Man kā šīs iestādes patstāvīgam un mīlošam klientam šī ir ļoti sāpīga tēma. Ja kokteiļus tiešām ir tik sarežģīti...

Ezītis miglā - Neizcepta burgera kotlete

Neizcepta burgera kotlete 03.02.23. G. Apmeklējām purčika Ezītis miglā. Pusaudzis pasūtīja ežburgeru. Izskats burgeram bija estētisks ar ezīša bildi uz burgera. Apēdot pusi no burgera, bērns piedāvā pusi kādam no mums apēst. Uz jautājumu, vai negaršo, atbildēja, ka kotlete tāda, kā jocīga, neizcepta. Otru pusi apēda tētis, piebilstot, ka tiešām kotletei neesot kaut kas labs. Aizbraucot mājās, dēls vēma. Vīram arī slikta dūša bija, bet turējās. Šī bija otrā reize, kad apmeklējām šo iestādi, pēdējā. Vakars bija izbojāts.

S Sanita71 04.02.2024
Komentāri 2 Restorāni

Ezītis miglā - Saindēšanās

Saindēšanās Vakar vakarā (25.01.) . Mēs ar draudzenēm pasūtījām piegādi uz mājām. Tur bija: kalmāru gredzeni, kartupeļu bumbiņas ar ķiploku-zaļumu mērci, macarela standziņas. Tā sanāca, ka es biju vienīgā no 4. Meitenēm kura neēda ķiploku mērci, un vienīgā jūtos labi šodien. Pārējām višu dienu ir caureja, vemšana un temperatūra... Kādus šeit foto vai dokumentus var pievienot nezinu, bet padalīties ar šo noteikti ir gribējās.

Ezītis miglā - Neadekvāta apsardze

Neadekvāta apsardze Piektdien 13.10 ar kompāniju bijām aizgājušu uz šo bāru, parasti viss bija normāli, bet šoreiz saskārāmies ar neadekvātu apsargu, draudzene pasūtīja vienu kokteili un vienkārši sēdējām runājāmies. Manam draugam (nebija dzēris) bija personiskās problēmas, tāpēc bija nolicis galvu uz cita drauga pleca, piegāja apsargs uzkliedza, ka viņš uzvedas neadekvāti un, ka viņam ir jāvācas prom, mēs nesapratām par ko un turpinājām uzdod jautājumus, kuru no punktiem viņš pārkāpa, atbildi nesaņēmām, ši...

A Amed 14.10.2023
Komentāri 15 Restorāni

AtrisinātaOgres Ezītis Miglā - Nekvalitatīvs ēdiens

Nekvalitatīvs ēdiens "lieliski "Cēzara salāti ar "garnelēm" Ogres Ezītis miglā fotogrāfijā ēdiens izskatās daudz labāks nekā dzīvē, mazas miniatūras apšaubāmas kvalitātes, sakaltušas aukstas garnelītes un neapgrauzdētas baltmaizes šķēlītes 🙁 es neriskēju to ēst, piedāvāju mūsu ofisa meitenēm, kuras visas atteicās to pamēģināt 🙁 Cena 9,90eur es noteikti nabagāka nepalikšu, bet kā ar jūsu reputāciju?

K Kristine 26.07.2023
Komentāri 2 Restorāni

Ezītis miglā - Slikts serviss

Slikts serviss 7. Maijā devāmies ar draudzenēm papusdienot. Pasūtījām ēdienu. Visiem uz galdiņu tika atnests ēdiens ~1h laikā. Es personīgi gaidīju 1h30min, lai gan biju pasūtījusi to pašu, ko pārējie. Aizgāju pie kases uzjautāt, cik man vēl ilgi jāgaida maltīte. Izrādās, ka kasiere nebija reģistrējusi manu pasūtījumu pie numuriņa. Viņa necentās labot situāciju un vienkārši sāka apkalpot citu klientu. Oficiantei arī jautāju to pašu - teica, ka tāds pasūtījums vispār nav veikts. Ļoti vīlusies apkalpošanā un...

E endijaa 10.05.2023
Komentāri 3 Restorāni

Ezītis miglā - Saimdēšanās ar ēdienu

Saimdēšanās ar ēdienu Ar vīru apmeklējām Grēcinieku “Ezīti miglā”, pēc lidojuma vēlējāmies vieglu maltīti ap pl12:00 Pastījām vistas vrapu/tortīliju saucat kā gribat, pieteicām bez marinētiem gurķiem un sīpoliem. Sākot baudīt maltīti pamanījām, ka tika pievonotas marinētas sēnes, kurām bija aizdomīga garša. Bet nodomājām varbūt ties esam tikai mēs, ar neieratu sastāvdaļu tajā iekšā. Pēc maltītes diemžēl man un vīram kļuva ļoti slikti mocījāmies ar vēderu un sliktu dūšu vairākas dienas. Dienā kad apmeklējām šo vietu, redzējām māmiņu ar bērniem ēdam, ļoti ceru ka viņiem viss labi.

Tallinas Ezītis miglā - Nekvalitatīvs ēdiens

Nekvalitatīvs ēdiens Ar draudzeni 15. Janvārī svētdienā devāmies uz Tallinas “Ezīti miglā”. Paņēmām divas porcijas ar kartupeļiem. Vienai porcijai cūkgaļa un otrai vistas gaļa. Papildus klāt nāca svaigu kāpostu salāti un sinepju mērce. Ēdiens kopumā bija sauss un nebaudāms. Gaļa sagriezta gabalos un uzmesta kartupeļiem pa virsu. Turklāt nākamajā dienā mums abām sākās vēdergraizes lai neteiktu vairāk. Izskatās, ka ēdiens nebija gatavots no svaigiem produktiem. Šajā “ezītī” biju pirmo un pēdējo reizi.

Ezītis miglā - Slikta attieksme pret darbiniekiem

Slikta attieksme pret darbiniekiem Nepilngadīgs pavārs strādāja 2 nedēļas, 12 stundas dienā bez brīvdienām. 2 vienīgi bārmeņi veselu nedēļu arī strādāja, kā bārmeņi, viesmīļi, traukmazgātaji un apkopēji, jo nav personāla un menedžeris ar to neko nedarā. No ziemassvētkiem nestrādā korekti ledus ģenerators un menedžments bija informēts, bet joprojām nav salabots. Ir jādara darba, par kuru bārmeņiem nemaksā - labot durvjus, santehniķu, galdus, krēslus. Kad prasījām izsaukt meistaru - bijām ignorēti.

E El. 15.01.2023
Komentāri 6 Restorāni

Kalnciema Ezītis migla - Slikts serviss

Slikts serviss Ieteiktu izvērtēt to kādi darbinieki jums strāda Kalnciema ezīti. Meitenes ļoti foršas, bet puisis kaut kāds neapmierināts. Ja nevēlas šādu darbu strādāt, tad lai sēž mājas. Un ja lieto alkoholu, tad lai to dara mums klientiem neredzot.

Siguldas Ezītis miglā - Ļoti slikts serviss, nekvalitatīvs ēdiens

Ļoti slikts serviss, nekvalitatīvs ēdiens Viena no briesmīgākajām apkalpošanām, kāda jebkad pieredzēta. Ārprātīgi Ilga gaidīšana, ļoti slikta, rupja komunikācija, zemas kvalitātes, negaršīgs, ēdiens, ja tādu vispār saņemsiet pēc pusotras stundas gaidīšanas. Strādā studenti un neviens netiek galā, kaut ko aizmirst un par to pat neatvainojas vai nepabrīdina. Neatbilst cenai. Noteikti neiesaku, sabojāsiet sev dienu!

Ogres Ezītis Miglā - Ļoti slikts serviss

Ļoti slikts serviss Tika pasniegts auksts ēdiens (Zupa-Soļanka, kafija, kartupeļi frī, alus Bauskas un lauku burgers) . Galda piederumi nebija atnesti. Kad palūdzām uzsildīt ēdienu un atnest galda piederumus, atbildēja rupji. Pasūtījām kafiju ar pienu. Atnesa melno kafiju. Tualete ir šausmīgā stāvoklī. It kā viņi to nebūtu tīrījuši nedēļu vai ilgāk. Nekādā gadījumā neiesaku šo vietu!

Ezītis miglā - Slikta attieksme pret darbiniekiem

Slikta attieksme pret darbiniekiem Strādāju Ezītis Miglā par bārmeni/viesmīli. Šobrīd galīgi bankrots. Sanāk tā, ka priekšnieki nevienu neatlaiž, bet stundas izdala visiem! Man pat pusslodze nesanāk! Par šo problēmu vispār neviens no vadības negrib dzirdēt, jo neviens nav kompetents pieņemt lēmumus! Neiesaku šeit strādāt! Saņēmu algu 200eur un vēl no kopējajiem zudumiem bija jālūdzas, lai neko nenovelk! Vēl grīdas jāmazgā. Dzīvokļa rēķins šomēnes 180+īre. Tiešais vadītājs saņemot ap 2500eur oficiālajā kā pats lielās, nav redzēt...

Ezītis miglā - Slikts serviss

Slikts serviss Tik daudz ķibeļu vienā apkalpošanas laikā. Pirmkārt pa telefonu pasūtījām ēdienu līdzņemšanai, bet tāpat 25min kavēja. Otrkārt pie maksāšanas aizmirsa atdot atlikumu, palūdzām, tad atdeva un atvainojas. Treškārt atnesa citu pasūtījumu. Ceturtkārt aizmirsa ielikt dakšas un salvetes. Nekad vairs neatgriezīsimies.

Grēcinieku Ezītis Miglā - Slikts serviss

Slikts serviss Ar draugiem aizgājām uz Grēcinieku ielas Ezīti Miglā. Apskatījos ēdienkarti internetā, un, kad izvēlējos, ko pasūtīšu, man pateica, ka tas, kas ir viņu ēdienkartē internetā, nav tas, ko pasniedz uz vietas, tātad ēdienkarte nav vairs aktuāla. Samaksāju, un man čeku vienkārši iemeta. Kasiera attieksme bija nekorekta, un es neizdarīju neko tādu, lai dabūtu čeku man iemestu, un paaugstinātu runāšanas toni. Visiem maniem draugiem viņu pamatēdieni bija atnesti, taču es uzkodas gaidīju teju stundu...

Palasta ielas Ezītis miglā - Slikts serviss

Slikts serviss Devāmies pusdienot uz Palastas ielas 9 Ezīti miglā. Pasūtījām 2 porcija ar vistas gaļas karbonādēm "Ezīša gaumē". Atnesot ēdienu viss šķita normāli, taču sākot ēst gaļu sapratām, ka karbonāde iekšā ir pilnībā jēla - ne tā, ka nebūtu izcepta līdz galam, bet pilnībā jēla! Dodoties pie kases un parādot jēlo gaļu no darbinieces puses saņēmām reakciju - un?! Ko mums tagad ar to darīt?! Nesaņemām ne atvainošanos, par ne līdz galam izcepto gaļu, ne ko. Savācam savas mantas un devāmies prom. Vieta kur noteikti ne atgriezīsimies.

K Kika90 24.05.2021
Komentāri 2 Restorāni

Avotu Ezītis Migla - Sapelējis ēdiens, nekopti bārmeņi.

Sapelējis ēdiens, nekopti bārmeņi. Diemžēl neiesaku ēst šajā mēslu bedrē, pasūtīju ežburgeru, maizīte atnāca ar pēlējumu, bārmene man meiģināja iestāstīt ka tas nav pelejums bet garšvielas, kautkada totala di*****, aizgāju prom. Skatoties uz to pasu bārmeni mati nemazgāti, nagi grauzti loti pretīgs serviss.

Bārs Ezītis miglā - Slikts serviss

Slikts serviss Briesmīga apkalpošana, piegādāja man to, ko es nemaz nebiju pasūtījis, uz jautājumu "kur ir mana dakša", man atbildēja "ar rokām nevari ēst?!". Man kā jaunietim ne reizi nepajautāja vai viss bija labi un garšīgi, kamēr piegaušajiem visu laiku gāja apjautāties. Blakus notika bankets un viņiem arī pasniedza nepasūtīto ēdienu.

Bārs Ezītis miglā - Krāpšana

Krāpšana Slikts un nekvalitatīvs serviss. Akpkalpojošais personāls apkrāpj viesus. Piedāvā dzērienu kartē nenorādītus "īpašos dzērienus", nenosaucot cenu, un tiek piestādīts neatdekvāts rēķins, jo dzērieni jau ir uztaisīsi. Pēc mūsu vēlmes atgriezt kokteiļus, jo to cena vairāk kā divkārši pārsniedza dzērienu kartē norādīto summu, meitene-bārmene teica, ka paši vien esam pasūtījuši un paši vainīgi. Nepatīkama pieredze un vairs neatgriezīsimies bāra ar jauko apkalpošanu

Bārs Ezītis miglā - Nekvalitatīva apkalpošana

Nekvalitatīva apkalpošana Bārs ezītis miglā, vienmēr ir bijis patīkams ar savu radošo gaisotni un atsaucīgajiem darbiniekiem. Taču šodien 24.05.2014, meitene / bārmene runāja pa telefonu un varēja saprast ka sarunu temats bija personisks. pie bāra letes veidojas rinda ar pieciem cilvēkiem, meitene turpināja sarunu un nepievērsa klientiem uzmanību. Tikai kad cilvēki rindā bija noklausījušies meitenes privātās problēmas varēja pasūtīt sev dzērienus. Nepatīkami ir klausīties citu cilvēku problēmās, it sevišķi, ja sarunu...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes