Zoo Centrs

KILA SIA
Adrese: Upes prospekts 13
Ogre
Ogres nov.
Latvia - LV-5001
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 65045553
371 29440143
+371 29263200
Fakss: +371 65045552
Darba laiks: 9:00 - 19:30
9:00 - 19:30
9:00 - 19:30
9:00 - 19:30
9:00 - 19:30
9:00 - 17:00
slēgts
Kategorija: Dzīvnieki  •  Veterinārās klīnikas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

9%
Sūdzības
17
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

Zoo Centrs - Sūdzības un atsauksmes

Zoo Centrs - Krāpšana, slikti darba apstākļi

Krāpšana, slikti darba apstākļi Briesmīgs uzņēmums. Vadība prasa augstāk par amatu, alga neatbilstoša (arī neoficiāla) . Vadītāja pat gadu var neiegriezties noteiktā veikalā. Pārdevējām jātiek galā pašām ar visu - pārdošanu, pasūtījumiem, grāmatvedību. Algas zem minimālās, bet prasības augstas. Nav apmācību.

Zoo Centrs - vienmer pērku barību kaķim

vienmer pērku barību kaķim Ja kaķim beigusies barība eju uz Zoo centra Nīcgales ielā. Šajā veikalā iegādājoties sauso barību manam kaķim, esmu novērojusi ļoti augstu kvalitāti, un mans kaķis ar prieku to ēd, kaķim nav nekādu probleūmu no barības .. Konsultantes ieteikumi par labiem konserviem arī ir bijuši ļoti noderīgi un palīdzējuši izvēlēties labākos produktus.

Zoo Centrs - Slikts serviss

Slikts serviss Pārdevēja, kura strādāja 31. Janvārī, ļoti agresīvi un riebīgi atbildēja uz vienkāršu jautājumu par veikala preci. Noteikti vairs neatgriezīšos šajā veikalā. Cilvēkam noteikti nav īstā vieta klientu apkalpošanā. Citējot pārdevēju: “es taču nezinu, ko tev vajag - reku barība, meklē, ko gribi” attieksmes problēma.

Zoo Centrs - Atsauksmes

Atsauksmes Pasūtīju preci Zoo centra internetveikalā, ātri un ērti. Ļoti iepriecināja plašais piedāvājumu klāsts un akcijas Cenas. Trīs dienu laikā kurjers piegādāja visu pasūtīto preci. Preces kvalitāte un iepakojums atbilda visām prasībām. Par zoo centra internetveikala servisu tikai pozitīva atsauksme! Ar visu esmu ļoti apmierināta! Tiešām patīkama iepirkšanās! Paldies!

AtrisinātaZoo Centrs - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju sūtījumu internetveikalā, paciņa jau gandrīz divus mēnešus nav atnākusi. Zvanīju un rakstīju arī uz epastu, bet neatbild un naudu neatgriež. Sākumā teica, ka ir notikusi kļūda, tāpēc paciņa izsūtīta vēlāk, tomēr pēc mēneša, kad vēljoprojām neko nebiju saņēmusi un rakstīju uz epastu vairākas reizes, mani ignorēja. 3 nedēļas neesmu saņēmusi nekādu atbildi ://

Zoo Centrs - Мошенничество

Мошенничество Заказал в Zoocentrs корм Animonda для кошки на 22 евро, оплатил, прождал неделю и вместо корма получил сообщение на эл. Почту, что склад как бы забыл отправить заказ, очень удобно, когда хочешь прокинуть клиента. Спрашивается куда смотрит центр защиты потребителей и почему эту фирму до сих пор не закрыли и позволяют ей обманывать хозяев кошек?

Zoo Centrs - Slikts serviss

Slikts serviss 09.01.2021 es veicu pasūtījumu internetveikalā www.zoocentrs.lv un vēl joprojām nesaņēmu savu apmaksātu pasūtījumu līdz 18.01.2021. Es vairākas reizes zvanīju uz veikalu, un viņi neatbild. Uz e-pastiem viņi neatbild. Par piegādes laiku neko neziņo. Mans pasūtījums vēl joprojām nav nodots piegādei. Pagāja vairāk kā nedēļa, viņi solīja atrisināt bet nekā. Teica ka noliktava nenosūtīja. Atvainošanos vai kādu risinājumu es no viņiem nesagaidīju. Es neiesaku neko pirkt šajā veikalā.

Zoo Centrs - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien (13.01.2021) zvanīju uz veikalu, kas atrodas uz Matīsa ielas, lai uzzinātu kāda ir veikala kārtība un vai šajā veikalā man interesējošā barība savam mājdzīvniekam ir pieejama uz ko pretī pārdevēja rupji "nobrūca", ka viņai ir veikalā cilvēki un saruna pārtrūka. Es saprotu, ka var nebūt laiks runāt pa telefonu, taču var vismaz rupji nebeigt sarunu. Tā arī savu jautājumu nesaņēmu.

Zoo Centrs - Krāpjas

Krāpjas Laikā, kad valstī ir noteiktie ierobežojumi, veikals "Tropic" Ogrē, Mālkalnes prospektā 7, tirgo makšķernieku preces. Ne par kādu priekš pasūtījumu vai internet pasūtījumu nav ne runas, cilvēki nāk iekšā pat vairāki vienlaikus, lai gan veikala platība tam nav paredzēta šajā laikā (runa iet par atļauto cilv. Daudzumu veikalā covid-19 laikā) , izvēlas preces, drūzmējās, daži pat manīti bez maskas. Pārdevēja liekas ka neko neredz, pārkāpumu nav. Kā tad, viņai taču barība veikalā vel tirgojas. Viņi...

Zoo Centrs - Rupja apkalpošanas kultūra

Rupja apkalpošanas kultūra Labvakar! Tikai šodien esmu atguvusies no rupjās un netaktiskās veikala "Zoo Centrs" pārdevējas Anitas Sēles (ja viņa pareizi nosauca savu vārdu) izturēšanās. 12. Novembrī gribēju nopirkt kaķim mantiņu. Veikalā biju sākumā viena. Kamēr es meklēju naudu, lai norēķinātos, ienāca vēl viena apmeklētāja, kuru pārdevēja gribēja apkalpot pirms manis. Kad es palūdzu, lai apkalpo Rindas kārtībā, pārdevēja nevis atvainojās, bet asi man uzkliedza, ka tādiem kā es vispār nav ko pa veikaliem vazātie...

Zoo Centrs - Slikts Serviss

Slikts Serviss Nekad nepasūtat neko no internetveikala! Pasūtiju 4 lietas, kuras tika apmaksātas caur internetu, atnāca uz epastu vēstule ka viss ir saņemts un savu pasūtijumu saņemšu norāditāja dienā un laikā (pēc 3 dienām pēc pasūtījums veikšanas) . Dienu pirms piegādes atnāk vēstule ka 2 lietas nevar piegādāt uz norādīto veikalu, tāpēc jāsūta uz omnivu. Tas mani protams neiepriecināja, jo pirms tam bija no viņiem epasts ka viss kārtībā. Kad biju aizsūtījusi omnivas adresi, pēc dienas atnāk atkal epast...

Zoo Centrs T/C Liiba Ķekavā - Paldies

Paldies Brīvdienā iebraucām ķekavā tirdzniecības centrā lība. Iegāju zoo centrs veikalā, jo ieraudzīju makšķerēšanas nodaļu. Ļoti skaits veikals, tik nenormāli šaurs, maz vietas. Apgriezties grūti, nerunājot par izmainīšanos ar citu pircēju. To tur bija daudz. Bet uzslavēt gribu pārdevēju ainars man liekas. Super, zinošs vīrs savā lietā. Rīgā, copes veikalos nevar tik zinošus atrast pārdevējus. Pateicoties viņam, veikals no manis saņēma 80 eiro iepirkumos. Priekšniecībai vajadzētu padomāt par plašāķām telpām

O osco 15.01.2018
Komentāri 1 Pakalpojumi

Zoo Centrs - Priekšniecība.

Priekšniecība. Pirms laika pastrādāju zooveikalā "Zoo centrs" un biju šokēta par nesakārtotību no priekšniecības puses. Neesmu ārste, lai noteiktu diagnozi, bet liekas, ka viena no priekšniecēm ir neadekvāta un īsti nepieskaitāma, jo neskatās acīs, kad komunicē ar tevi, bļaustās. Ir bijuši gadījumi ar kolēģem, kad šai nepatīk, kā ir sakārtots plaukts, un šī var visu nomest zemē klietnu priekšā, var nepatikt, kā ir salikti priekšmeti atvilknē un viņa to var izraut no galda un tās saturu izbērt uz zemes. Silti...

A Asttra 18.10.2017
Komentāri 0 Veikali

Zoo Centrs - pārdevēja

pārdevēja Šinī veikalā nekad vairs neiepirkšos!!!! Garā auguma pārdevēja Santa ir bieds visiem pircējiem. Rupjāku un nepieklajīgāku pārdevēju nav nācies redzēt! Kā saka- pāredēja veikala seja. Šī ir anti seja! FUI!

Zoo Centrs - ŠMAUKŠANĀS

ŠMAUKŠANĀS Katru reizi , kad iepērkos šajā veikalā, mani šmauc abas pārdevējas,garā auguma pārdevēja galīgi aplami rēķina, es pirku 4 konservus pa 0,78, viņa rēķina savādāk, lzemāk čekā ir redzams. Rodas iespaids, ka skolā nav gājusi, nerunājot vispār par laipnību, ne "labdien" ne "uz redzēšanos". Šajā veikalā savu kāju vairs nesperšu!

Zoo Centrs - "Laipna apkalpošana"

'Laipna apkalpošana' Ja vēlaties uzlabot omu, pasūtot terārija piederumus, droši zvaniet šai firmai. Jūs ļoti laipni 3 mājas tālāk pasūtīs menedžeris Edgars.

D Daniela 03.02.2011
Komentāri 1 Dzīvnieki

T/c OSTMALA Liepājā "Zoo centrs" - Nelaipna pārdevēja

Nelaipna pārdevēja T/c OSTMALA telpās atrodosais veikals "Zoo centrs" - nu jo majo. Es nezinu, kam tas pieder, bet konkrētajas pārdevējas ar plecu garuma melniem matiem atlaišana tikai uzlabotu pircēju skaitu un veikala finansiālo situāciju. Par produktiem neko nemāk paskaidrot, tik brēc uz pircējiem kā tāda aptrakusi muša.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes