VRV Motors

VRV Motors SIA
www.vrvmotors.lv
Adrese: Vecozolu iela 101
Tīraine
Mārupes nov.
Latvia - LV-2138
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67912663
+371 20282858
Informācija: Juridiskā adrese:
Kantora iela 68a-1,
Rīga, LV-1002
Darba laiks: 8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
8:00 - 19:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Autoservisi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
11
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

VRV Motors - Sūdzības un atsauksmes

VRV Motors - Slikts serviss, klientu mānīšana un krāpšana

Slikts serviss, klientu mānīšana un krāpšana Automašīna bija remontā pēc negadījuma (remontu apmaksāja KASKO). Mainija radiatoru. Pēc laika sapratu ka nedarbojas kondicionieris, vērsos servisā - apsolija paskatīties. Zvana un saka ka tā nav viņu vaina, esot pārsista trubiņa, kas iet uz aizmugurējo elementu. Jāpasūta jauna - remonts ap 500 eur. Saku paldies - domāju kādu laiku pabraukāš bez kondicioniera. Pienāca karstums vasarā, domāju ka vajadzētu salabot kondicionieri, aizbraucu uz citu servisu, izstāstu problēmu - ka tā un tā truba...

VRV Motors - Slikta attieksme pret klientu un termiņu neievērošana

Slikta attieksme pret klientu un termiņu neievērošana Slikts servis, attieksme pret klientu un termiņu neivērošana - slikts servis, attieksme pret klientu un termiņu neivērošana attieksme pret klientu un vispārpieņemtās klientu apkalpošanas normas ārpus jebkuras kritikas. Nodevu automašīnu uz remontu un saņēmu apņemšanos veikt darbus 3 dienu laikā, kas, protams, tā nenotika. "fantastiska" jau bija auto pieņemšanas/nodošanas procedūra, kur tiku nosūtīts uz garāžu meklēt gara auguma vīrieti, kuram bija mutiski jāizstāsta ko gribu. Pēc 3 dienām...

VRV Motors - Обман

Обман Не советую ехать ремонтировать машину в этот сервис, обещают быстро и качественно но на деле, неделю маринавали завтраками и в итоги долго место 3 дней ремонта на 8 дне отдали, дорога и как оказалось сплашной обман, проделанные работы были мифами, просто заглушили трубку и всё, в другом сервисе увидели и посмеялись как дурят людей.

Z zadiak 11.04.2019
Komentāri 4 Autoservisi

VRV Motors - Attieksme pret klientu un drausmīgas cenas

Attieksme pret klientu un drausmīgas cenas Neiesaku nevienam braukt uz šo servisu. 1. Attieksme pret klientu ir drausmīgāka nekā cccp laikā gastronomā. Sevišķi no tā frukta kurš sēž kreisajā pusē. 2. Summas, kurš leprikons izdomā šīs olimpiskās summas par detaļām un darbiem? Vrv laikam tiešām joprojām atrodas cccp laikos un domā ka viņi vienīgais serviss. Nododot auto summa ir viena, bet pie saņemšanas rēķinis ka būs klāt kādi 30%. , 3. Kapēc tik ilgi marinēt autiņu servisā, varētu padomāt ka viņiem ir daudz klientu ar šādu attieksmi. Pretīgs uzņēmums.

K kamtas 29.03.2018
Komentāri 4 Autoservisi

VRV Motors - Aizmāršība

Aizmāršība Pēc riepu maiņas, netika pievilkts viens ritenis. Zvanot un sūdzoties par vibrāciju, tika piesaukti riepu atsvari, kas, iespējams, trinās gar supportu, bet, kad šķita, ka ir pievīlējies un vairs nevibrē, nepilnus 100km no servisa, ritenis nokrita uz ceļa. Labi, ka neviens necieta, jo satiksme bija blīva. Tagad meklēju citu Volvo servisu :(.

D Didzis1 29.10.2017
Komentāri 7 Autoservisi

VRV Motors - Slikts serviss

Slikts serviss Briesmīgs serviss ar necilvēcīgu attieksmi, ar mazo vireli priekšgala. Mašīnas tika nomarinēta 2 ned beigas nekas netika salabots, salons aizdirsts, panelim kronšteini salauzti. Detaļas izzog un ieliek vieta ar defektu. Pec VRV motors servisa mašīna tika uzreiz vesta uz citu servisu remontēt defektus kas radusies pēc VRV motors. Pie norēķina čeks netika izsniegts.

VRV Motors - Kārbas maiņa

Kārbas maiņa Sveiki . Pirms puss gada šajā servisa mainīju kārbu . Sanāca Pārmaksāt nekā no sākuma bija runāts . Mašīnu arī nedabūju laikā kad bija runāts . Parunāju ar citiem meistariem . Šie saka kas Tu saspiedies esi pie šitiem kosmonautiem vest labot mašīnu ? Ir pagājis puss gads un protams kārba ir nobeigusies . Paldies VrV servisam par lieki izmestu naudu .. neiesaku nevienam tur vest savu mašīnu . Beigas iedzīs Jūs velll lielākos mīnusos .

VRV Motors - Ļoti slikts serviss!!! Nebrauciet

Ļoti slikts serviss!!! Nebrauciet Labdien. Izcils neprofesionāļu, nekorektu cilvēku un attieksmes ....serviss . Iedomīgais mazākais vīrs runā pa telefonu, pēc tam, kad samaksāju naudu par darbu (tā arī nesapratu, vai ko izdarīja, jo problēma autiņam palika) 50 EUR, lika saprast, ka es varu tīties. Viņš taču aju paskaidroja. Ar visu problēmu arī aizbraucu. Samaksāju - skaidrā, nekādu čeku neiedeva...pateica, ka ar čeku būs vēl dārgāk.Ieteikusm tautai - lūdzu lūdzu nebrauciet, nešmauciet sevi !!!!Ieteikums servisam - padomājiet...

VRV Motors - Ar sīkumiem nekrāmējas

Ar sīkumiem nekrāmējas Serviss, kurš neapkalpo, jo negribas. Piebraucu, jo bamperis vienā pusē krita nost. 5 min darbs pieskrūvēt.Iegāju iekšā, gaidīju ap 10 min. Viens darbinieks runāja pa telefonu, pārējie runāja savstarpēji. Uzmanību nepievērsa. Kad beidzot ieguvu iespēju pajautāt, vai meistars var bamperi pieskrūvēt, mani uz "Tu" atšuva, ka esmu par vēlu (2 h līdz darba laika beigām) un vispār viņi neskrūvēs. Pat nepaskatījās mašīnu. Uz redzēšanos nepateica. Kā tukša vieta aizgāju. Vai tāpēc, ka esmu sieviete, varbūt tāpēc, ka tāds sīkums, bet nu pie šie smalkajiem kundziņiem nekad nebraukšu.

VRV Motors - Briesmīgs uzņēmums

Briesmīgs uzņēmums Briesmīgākais autoserviss kādā esmu bijusi, ņemot vērā, ka būts daudzos.Sākšu jau ar briesmīgo attieksmi pret klientu, ja esi sieviete, tad nemaz vari tur nerādīties, "brauc augumā", ka maz neliekas, vēl beigās pasaka frāzes "Jūs vispār zināt, kas Jums mašīnā ir? Jūs vispār saprotat kādēļ tādu nopirkāt???" Kaut tā bija vnk. drauga mašīna, palūdza, aizvest uz turieni, pazvanīju draugam, viņš jau, protams, visu komplektāciju saprot un zināja, kas viņam tur ir vai nav. Ak jā, kad iedevu draugam...

L lifeup 23.10.2014
Komentāri 12 Autoservisi

VRV Motors - auto serviss

auto serviss Uzmanieties no VRV servisa "padomiem", var nākties mainīt un maksāt par to, kas tā pat jau ir labā kārtībā.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes