Vipmode

VIPMODE IK
Adrese: Brīvības iela 208-3
Jēkabpils
Latvia - LV-5202
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 282-83-973
+371 253-331-85
Kategorija: Tirdzniecība  •  Interneta veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

5%
Sūdzības
19
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
4
Apskatīt statistiku

Vipmode - Sūdzības un atsauksmes

VIP MODE - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju preces ar atlaižu kodu, bet atnāca vēstule ka vēl jāpiemaksā, jo akcijas precēm kodi nedarbojas. Uzrakstīju, ka atsakos no pasūtījuma, lai atgriež atpakaļ naudu. Ar to viss beidzās. Naudas nav, mājaslapa supermark.lv nestrādā. Vērsīšos policijā un ptac un citās nepieciešamajās iestādēs. Neiesaku Jēkabpilī reģistrētos internetveikalus.

Vipmode - KRĀPŠANA

KRĀPŠANA 15.jūnijā pārskaitīju 61 eiro vipmode par preci - diviem makiem un mugursomu, saņēmu e-pastu, ka 15-30 dienu laikā preci saņemšu. Kad pagāja termiņš, un preci nebiju saņēmusi, rakstīju e-pastu, zvanīju, atbildes nekādas! Krāpnieki! Nekavējoties rakstu iesniegumu policijai!

Vipmode - Krāpšama, slikts serviss

Krāpšama, slikts serviss Pienāca pirmā tā liktenīgā reize, kad par kādu I- veikalu jāsūdzas! Caur šo I- veikalu sūtīju otro reizi (pirmajā reizē viss atnāca laikus, laikam toreiz naudas summa bija par mazu, lai izkrāptu). Par sūdzībām par šo kantori(bodi) izlasīju jau par vēlu, arī es iekritu. Pasūtījumu veicu 1 mēnesi + 4 dienas! Max piegādes laiks 30 dienas iztecējušas, ne prece saņemta, ne nauda atpakaļ saņemta! Uz e - pastu neatbild, telef. nav pieejams! Rakstīju vairākas reizes, bet nekā. Sūdzēšos PTAC, viņi...

Vipmode.lv - Krāpšana

Krāpšana Par sūdzībām par šo kantori izlasīju jau par vēlu, arī es iekritu. Pasūtījumu veicu 2 mēn. Atpakaļ nav ne naudas, ne preces. Uz e - pastu atbild reti. Rakstīju vairākas reizes, bet nekā. Visādas atrunas. Sūdzējos Ptac, viņi ierosināja rakstīt oficiālu iesniegumu viņiem. Ja nauda nebūs pāris dienu laikā, rakstīšu ar. Cik ilgi var darboties šis krāpnieku veikals, ja skatos, ka sūdzības.lv jau pāris gadus?

Vipmode - Pasūtījumu nepiegāde

Pasūtījumu nepiegāde Pasūtīju meitai botas kuras nesaņēmu. Rakstīju e-pastu zvanīju nav atbildes un telefonu arī neceļ firmas pārstāvji .Nezinu ko darīt ne apavu ne naudas. Mīļie cilvēki nesūtiet preci no šīs lapas. Man pirmo reizi ir gadījies uzķerties negodīgiem cilvēkiem , bet žēl ka mums LV ir tādi kuri uz cita reiķina iedzīvojas. Ceru ka šai firmai gadīsies kāds kas viņiem iemācīs godīgi strādāt.

Ik Vipmode - Krāpšana

Krāpšana Es pasūtīju keponu un gaidīju 15 - 30 dienas, bet neatnāca. Tad es aizrakstīju viņiem vēstuli, kāpēc man nav atnācis un tā. Viņi man atbildēja šādi: '' sūtījums nonāks pie jums atbild starpvalstu pasts, dažkārt tiek piegādāti mūsu norādītajās 15 dienās, dažkārt 30, bet retos gadījumos arī nedaudz iekavējas! Sūtījumu varēsiet saņemt šis nedēļas beigās, vai nākamās nedēļas sākumā. ! Kā kompensāciju par kavēšanos, droši varat jautāt pēc labas atlaides, ja būs vēl kāds pasūtījums. '' pielikumā bū...

VIP MODE - Krāpšana

Krāpšana Ļoti žēl , ka pirms pasūtījuma veikšanas neievācu informāciju par šo krāpnieku kantorīti. Uz telefoniem neatbild, periodiski draugos reklamē preci, par kuru saņem naudu, bet aizmirst izsūtīt. uzgrābos uz naudas maku, 21 eiriķa dēļ nenomiršu, bet kaunu uztaisīšu pa visu internetu , lai neapmāna citus pircējus. VIP MODE _KRĀPNIEKI!!!!

VIP MODE - KRĀPŠANA

KRĀPŠANA Diemžēl arī es uzķēros uz šīm mahinācijām. Pasūtīju 12. 02. 2016. Datumā naudas maku, nesaņēmu maku un pēc 1. 5 mēneša aizrakstīju vēstuli jo uz tel neatbildēja, uz vēstuli atbildēja tikai pēc nedēļas, piedāvāja vēlreiz pasūtīt ko citu jo sūtījums esot pazudis, atteicos un uzrakstīju iesniegumu ka gribu naudu atpakaļ, nauda jāatgriež 30 dienu laikā, lieki teikt ka pagājušas jau vairāk kā 40dienas...Uz vēstulēm, neatbild, telefonu neceļ nesaprotu kāpēc šis internetveikals nav vēl slēgt...

Vipmode - Aizdomas par krāpšanu

Aizdomas par krāpšanu Pasūtīju skaistas botiņas, bet tās netiek sūtītas. Nauda par botēm jau samaksāta, bet prece nav saņemta. Zvanot uz mājaslapā norādīto tālruni, lai iegūtu info, parādījās, ka tālrunis neeksistē. Atradu vēl vienu tālruni mājaslapā, zvanīju uz to, bet parādījās, ka līnija aizņemta.

Ik Vipmode - Krapšana

Krapšana Šai lapā sūtīju meitai botes pārskaitīju naudiņu uz kontu,solīja 15-30 dienu laikā piegādāt .Nu ir pagājušas 30 dienas domāju uzzvanīšu pajautāšu cik tālu ir uz tiem numuriem kas doti mājas lapā viens neeksistē zvanot uz otru aukšā neceļ uz e-pastu ar neatbild.Ko iespējams šādā situācijā darīt?

VIP MODE - Nekvalitatīva prece

Nekvalitatīva prece Pasūtījām it kā VANS somu sporta tērpam. Protams,pēc cenas jau varēja saprast, ka vārētu būt pakaļdarinājums, bet atnāca ar divu nedēļu nokavēšanos un tāds "papīra" izstrādājums, ka izjuka divās nedēļās, lai gan puika ir ļoti akurāts pret savām lietām, un parasti ātrāk apnīk nekā nonēsā. Nevienam neiesaku iegādāties caur šo veikalu lētos ķīniešu ražojumus, tie ir vienreizlietojami, piesārņo tikai dabu.

Vipmode.lv - neatdod naudu par nepiegādāto preci

neatdod naudu par nepiegādāto preci Atkārtoti: Lūdzu pārskaitīt naudu par nesaņemto preci uz manu bankas kontu: LV22HABA0551034379913 AS SWEDBANK AR CIEŅU DAINA KRILOVA. personas kods: 160240-10905 Citējot Internetveikals VIPMODE.LV : Jā, Daina, protams izdarīsim tā! Nodošu informāciju grāmatvedei, šīs nedēļas laikā to saņemsiet. Patīkamu vakaru vēlot, www.vipmode.lv komanda! 2015. gada 30. novembris 20:14 daina krilova rakstīja: Lūdzu pārskaitīt naudu par nesaņemto preci uz manu bankas kontu: LV22HABA0551034379913 AS...

VIP MODE - KRĀPNIEKI

KRĀPNIEKI Nu žēl,ka nebiju iepriekš meklējusi šo lapu,jo skatos,ka esu arī es iekritusi šo krāpnieku rokās...,bet jautājums tāds,kāpēc šos krāpniekus ''draugi.lv'' nebloķē???Un piedāvājumi no viņu puses visu laiku ir aktuāli???Preci nesaņemam,naudu noskaita un atbildes arī netiek sniegtas ne vienā interesējošā jautājumā(vismaz man).Telefoni neeksistējoši,adrese droši vien ar!!!!Jāziņo visiem- krāpniekiem neuzķeraties!!!

Vipmode.lv - Zaudēta nauda un nervi.

Zaudēta nauda un nervi. Labdien. Pasūtīju vējjaku un svārkus vipmode.lv. Sūtījumu apmaksāju ar drošo swedbank pārskaitījumu. Pagājis mēnesis un no sūtījumiem ne miņas. Sazināties ar vipmode.lv nav iespējams, jo uz e - pastiem neatbild un tel. Nr slēgti ienākošie zvani.

Vipmode.lv - Nesaņemts sūtījums

Nesaņemts sūtījums 12.augustā veicu pasūtījumu vipmode.lv aizrāva jauki zaļi zīmuļsvārki. 14.augustā saņēmu e-pastu ka 15-30 dienu laikā saņemšu sūtījumu. Bet nekā. Cenšos viņus sazvanīt telefons ir izslēgts un uz e-pastiem ar neatbild. Bet šajā uzņēmuma kāds strādā, jo draugos.lv tiek intensīvi likts viņu jaunais klāts. Vietvārd sakot KRĀPNIEKI. Tikai un vienīgi KRĀPNIEKI!

Vipmode.lv - nepiegādā prece

nepiegādā prece Jau septembra beigās izvēlējos divas virsjakas un zābaciņu čības sev un meitai no www.vipmode.lv (juridiski reģistrēta Jēkabpilī)piedāvātā klāsta. Par preci veicām maksājumu ar internetbankas starpniecību. Uz e-pastu atnāca apstiprinājums, ka maksājums saņemts un prece tiks piegādāta 15-30 dienu laikā no e-pasta saņemšanas dienas. Kad bija pagājis maksimālais piegādes termiņš saķu interesēties pie norādītā komersanta (uz šobrīdi maksimālo 30 dienu vietā pagājušas jau 53 dienas). Dīvainākais, ko...

Vipmode.lv - preces piegāde

preces piegāde Pasūtiju pie viņiem preci,bet gaidu jau otro mēnesi,ja ir kāds kas sūta no tā i-neta veikala,tad neiesaku.Šiem vienmēr attaisnojumu pietiks,jo tagad kad uzraxtu kur ir mana prece,esot iestrēgusi šķirotavā.Un saka ka 2-3 dienu laikā tā tiks saņemta,bet tas tikai uz to brīdi,kad uzbrauc augumā.Ne prece ne atpakaļ nauda.Iesaku uzmanīties ar šo i-neta veikalu.

Vipmode.lv - krāpnieki

krāpnieki Kā jau šeit daudzi uzķēros uz sludinajumu portāla Draugiem.lv. Pasūtīju preci un samaksāju naudiņu. Visi piegādes termiņi ir iztecējuši. Uz vēstulem ar prasību paskaidrot kāpēc, ta tik mierin, ka viss ir ok. Tā kā pacietības mērs ir pilns un tas fakts , ka esmu ne vienīgā tādā veida apšmaukta, vērsos PTAC un ceru, ka kāds, kuru arī ir apkrāpuši šie komersanit uzrakstīs iesniegumu PTAC par negodīgu komercdarbību. Ir taču jādara, lai tādi darboņi nevarētu darboties!

Vipmode.lv - Gribi pazaudet laiku un naudu?

Gribi pazaudet laiku un naudu? Draugos uzkēros uz vipmode.lv internetveikala reklamu, ieinteresēja un izdomāju kko pasutīt.Izvelējos preces ( apavus ar atlaidi, somu un cepuri) kopēja summa bij ap 45 ls. Uz e - pastu atnāca rekins ka jasamaksā visu uzreiz. Tā kā uz to brīdi nebij tadas summas uz konta, caur e - pastu saraksti sarunāju ka parskaitīšu 19 ls ( kuri uz to brīdi bij uz konta) un atlikušo summu pie sanemšanas. Jā, viss kartībā. Gaidu savu pasūtījumu jau 1 men un 9 dienas. ( tika pasūtīts 19 novembrī) Nekā slikta...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes