Stilam.lv

Tālrunis: +371 27559006
Kategorija: Tirdzniecība  •  Interneta veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
12
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Stilam.lv - Sūdzības un atsauksmes

Stilam.lv - Krāpšana

Krāpšana Veicu pasūtījumu 19.07.23, bet pēc preces saņemšanas 16.08.23 nolēmu to atgriezt, jo kvalitāte būtiski neatbilst veiktajām pasūtījumam. Uz jautājumu par atgriešanu neatbild. Mājaslapā norādītājs telefona numurs nedarbojas. Kad uzrakstīju kārtējo reizi uz e-pastu [slēpt]@gmail.com, man atnāca paziņojums: 550 5.1.1 the email account that you tried to reach does not exist.

Stilam.lv - Krāpšana

Krāpšana Заказал кроссовки Nike Air Force, но пришла самая дешевая китайская копия. При этом заплатил 60 евро, якобы скидка. Цена без скидки была 89 евро. Ребята не отвечали на электронную почту, а телефон был выключен. Стоило мне написать заявление в полицию и ptac о мошенничестве, мне в течении нескольких часов была выслана форма на возврат товара и денег

Stilam.lv - Piegādes kavējums

Piegādes kavējums Labāk neko nesūtīt šajā veikalā. 01.04. Veicu pasūtījumu, sākumā uzrakstīja ka prece izsūtīta 14.04. Un piegāde 15-30 d. Dienas. Kad uzrakstīju viņiem, lai precizētu kad preci saņemšu viņi pateica, kā piegāde kavējās un otro reizi prece izsūtītā 08.05. , pēc divām dienām uzrakstīja ka prece izsūtīta 05.05. Nebrīnīšos, ka prece vispār nav izsūtīta. Uz telefonu neatbild, uz e-pastu arī ne vienmēr.

Stilam.lv - Krāpnieki

Krāpnieki Pirmkārt man atsūtīja nepareizo preci Georgi Armani ādas jostas vietā Hugo Bossa jostu. Un no ādas tur nav ne smakas, šo jostu vīrs uzvilka 3reiz un jau lobās nost pārklājums, tad kas tā par ādu? Šis veikals ir pilnīgs mēsls un viņu preces nav pat 2€vērtas. Nekad šeit ne iepērkaties, viņus vaig tiesā sūdzēt ka māna cilvēkus un tirgo pakaļdarinājums nevis oriģinālos preces zīmolus...

Stilam.lv - Krāpšana

Krāpšana Заказала Fila Disruptor с огромной скидкой чуть ли не в пол цены. На фото нарисованы оригинальные, но пришли, с первого взгляда видно - подделка. Нитки торчат, коробка мятая, запах китайской обуви. Такие же точно видела на базаре за 30 евро. Сами кроссовки стояли 58 евро, со скидкой, без - 98 евро. Никаких инструкций как вернуть нет. Адрес не указан. Телефон с 2016 года не работает.

Stilam.lv - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Iegādājos mākslīgās kažokādas vesti internetā. Prece ceļoja vismaz mēnesi. Kad saņēmu, izrādījās par mazu. Uz vestes pilnīgi nekur nav nevienas “birkas” ar izmēru, nekā nevaru pārbaudīt, vai prece atbilst manis pirktajām izmēram. Firma uz e-pastiem atbildēja tikai, kamēr notika iegāde. Pēc tam - klusums un ignorēšana. Uz jautājumiem par atgriešanu neatbild. Mājaslapā norādītais telefona numurs nedarbojas. Murgs. Nekad neiegādājieties preces šeit.

Stilam.lv - krāpšana

krāpšana Patiešām neiesaku iegādāties preces šajā veikalā. Mājas lapā www.stilam.lv izvietoti preču foto no oriģinālo zīmolu preču tirdzniecības vietām, bet tirgoti diemžēl tiek pašdarināti brīnumi ! Protams, preču piegāde tiek kavēta - ievērojiet - norādītas 30 DARBA dienas, t.i., 1,5 MĒNEŠI !, bet saņemot šādu izstrādājumu, šķiet, ka labāk tas vispār nebūtu piegādāts... Aplūkojiet foto "oriģinālos" HILFIGER L izmēra peldšortus ...

Stilam.lv - Caurumi apavos

Caurumi apavos Labdien! Iegādājos meitai "adidas" sporta apavus internetveikalā stilam.lv, pēc divu mēnešu neregulāras nēsāšanas apavu zolēs izdila caurumi, tādi kā pirkstu var izbāzt cauri. Aizrakstot sūdzību šim te internetveikalam saņēmu atbildi: atvainojiet apavus varot nodeldēt arī divos mēnešos neatbilstoši nēsājot: nepiedāvāja pat veikt ekspertīzi, jo bērns pat šos apavus nenēsāja pa āru, tikkai iekštelpās. Neiesaku nevienam iegādāties apavus stilam.lv, būs lieki izmesta nauda, kvalitātes nekādas un garantijas arī nebūs!

S Sanita Lele 15.12.2017
Komentāri 3 Apavi

Stilam.lv - Viltus adidas

Viltus adidas Pasūtījām puikam oriģinālās adidas botas superstar, atnāca viltotās, jau ar neapruņotu aci varēja pateikt ka nav īstās, nebija variantu, sākām nēsāt, nostaigāja 2 nedēļas, izjuka sākumā pēdiņa, tas vēl štrunts, ielikām labu bija mums mājās, pēc tam sāka zole drupt, izdrupa caurums, principā nav vairs nēsājamas. Neiesaku neko tur sūtīt, sazvanīt viņus nav iespējams, uz e pastiem neatbild.

Stilam.lv - Sliktas kvalitātes somas

Sliktas kvalitātes somas Diemžêl mana pieredze ar šo veikalu ir slikta,jo pasùtiju bérnam melnu Vans mugursomu nàca ilgàk par ménesi. Atverot sùtijumu bérns bija vìlies,jo melnàs somas vietà bija atnàkusi zila. Ar pàrdevéju vienojàmies,ka Vans somu sùtu atpakaļ un tà vietà man atsùta Nike somo. Diemžêl atsùtìtà mugursoma bérnam nokalpoja tikai ménesi,jo atnàca vaļà śuves un visi trìs ràvéjsédźi ik pa brìdim salùza. Uz ko pàrdevéjs atbildéja,ka bérna mugursoma ir tikusi nepareizi lietota. Neiesaku pirkt somas pie śì pàrdevéja. P.S Nike mugursoma maksāja ar atlaidi 35 eiro.

Stilam.lv - Krāpšana, serviss

Krāpšana, serviss Vēlos brīdināt pircējus par interneta pirkuma adresi stilam.lv, kurā piedāvā iegādāties preci par lētāku cenu. Krāpšana. Pirms 1,5 mēnešiem iegādājos Calvin Klein veļu, kuru solīja piegādāt laicīgi, protams, tā tas nenotika. Viss sākās ar to, ka 1. rēķins tika izveidots norādot nepareizu dzīvokļa adresi un vārdu; 2. piegāda ilga vairāk nekā 35 darba dienas; 3. Kad interesējos par preci, kur tā šōbrīd atrodas, komunikācija bija negatīva; 4. prece tika atsūtīta bez oriģināliepakojuma; 5. Preci...

B BaN.Tm 04.09.2017
Komentāri 1 Apģērbs

Stilam.lv - Krapsana

Krapsana Tālrunis: +371 27559006 (atvainojiet, bet šobrīt tehnisku iemeslu dēļ mūs nevar sazvanīt. Izmantojiet, pārējos saziņas līdzekļus, kas ir redzami zemāk.) šis teksts tur jau sen: d. Šaubījos tur kko sūtit, bet puika dikti nike botas gribēja. Nu beidzot sagaidītājam. Loti ilgi nāca, bet nu pārējais... Iepakojums maisiņš, ar roku drukātas adreses, ne pavadzīmes, ne kā. Šķiet Aliexpress kārtīgs. Un protams no apavu oriģinalitātes ļoti tālu ;d. Tā protams ir tikai mūsu pašu lētticība. Kā lai tic...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes