Mans drēbju skapis

Trade Centre OK SIA
Adrese: Brīvības iela 155/2
Rīga
Latvia - LV-1012
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 29215712
Informācija: Juridiskā adrese:
Cēsu iela 31 k-3,
Rīga, LV-1012
Darba laiks: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 16:00
10:00 - 16:00
Kategorija: Tirdzniecība  •  Apģērbs
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
7
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Mans drēbju skapis - Sūdzības un atsauksmes

Mans drēbju skapis - Pārdod nederīgus perkamkopa.lv kuponus

Pārdod nederīgus perkamkopa.lv kuponus Vienmēr šis veikals ir paticis, plašs piedāvājums dažādiem izmēriem un gaumēm, taču pēdējā apmeklējuma pieredze bija pagalam nejauka. Iegādājos perkamkopa kuponu, kurā veikals piedāvā 50% atlaidi jeb kuram uzvalkam. Aizbraucu uz veikalu, kopā ar veikala darbinieci izvēlējamies uzvalku, apspriežam cenu, stāstu, ka man ir kupons un veikala pārstāve Saka, ka no tiem kuponiem nav pilnīgi nekādas jēgas, jo atlaide ir tieši tāda pati, kādu saņem veikala klienta kartes īpašnieki. Izrādās klienta...

E e2 25.07.2020
Komentāri 0 Apģērbs

Mans drēbju skapis - Slikta kvalitāte

Slikta kvalitāte Vīram žaketes odere pārplīsa uzreiz pēc 10 minūtes. Kabatā ielika telefonu. Izdomājam, nu lai paliek, gadās. Vēl pēc kādam 5 uzvalka vilšanas reizēm pārplīsa pilnīgi visa iekšēja odere. Aiznesām uz veikalu, pārdevēja teica, ka mehānisks bojājums un naudu neatgriezīs. Ko tas vēl nozīme? Vīram ir vairāki uzvalki, nevienam, nekad kaut kas līdzīgs nav bijis. Šausmīga kvalitāte un serviss. NEIESAKU!

Mans drēbju skapis - Krāpšana, Slikts serviss

Krāpšana, Slikts serviss Kā var iepirkties tādos veikalos? pamērīju 20 uzvalkus, pavadīju tur pus stundu, tikai dēļ tā, ka redzēju tur daudz nabagos cilvēkus, kuri tur iepirkās, un lai uzrakstīt sakarīgo atsauksmi. 1) neviens uzvalks nesēž tā, ka viņam ir jāsēž, un neviens nebija ērts. 2) bikses nekādas, vajag pilnīgi visus pāršūt. Bet pārdēvēja man mēģina iesmērēt, ka viss ir ideāli un tā viņiem ir jāsēž. 3) uz uzvalkiem rakstīts 100% vilnā! :D :D :D tas ir vāks pēdējais! ka var tā melot? neredzēju ne vienu uzvalku...

Mans drēbju skapis - kvalitāte

kvalitāte Lēta tirgus Turcija par nenormāli dārgām cenām. Kā vispār tur cilvēki kaut ko var pirkt? Man pietika atrasties tajā tirgū divas minūtes, bet veikals bija pilns ar stulbiem cilvēkiem. Nožēlojamas Latvijas tautas skats. Neesiet taču tik stulbi pirkt lētas drēbes par nenormālām cenām. Kaut vai tajā pat lētā zara ir daudz labākas drēbes.

G gintsss 23.12.2017
Komentāri 0 Apģērbs

Mans drēbju skapis - Šausmīga kvalitātē

Šausmīga kvalitātē Gribas brīdināt cilvēkus par iepirkšanos veikalā - mans drēbju skapis. Mēs nopirkām uzvalku uz kāzām pa 190 eur. Pēc pirmās un vienīgas reizes bikses saplīsa aizmugurē gar kabatām! Uz kāzām! Kvalitāte šausmīga, nē, briesmīga! Nopirkām uzvalku izlasot daudz labas atsauksmes, visi rakstīja ātra apkalpošana, liels sortiments. Un gandrīz ne viens par kvalitāti. Naudu neatgrieza, jo it kā ir mehānisks bojājums. Aiznesam pie šuvējas. Viņa teika ka sastāvs briesmīgs. Rakstīts bija 80% vilna, viņa teica, varbūt 10 ir. Ka nav kauns melot cilvēkiem? Ja izdomāsiet pirkt tur uzvalku, 10 reizes padomājiet!

G Gatis88 14.12.2017
Komentāri 0 Apģērbs

Mans drēbju skapis - Sliktākā pārdevēja

Sliktākā pārdevēja Šajā veikalā sastapām meiteni (tumšiem gariem matiem) , kura noteikti varētu kandidēt uz sliktākās pārdevējas statusu. Ja tomēr izlemjat doties uz šo veikalu, noteikti pieprasiet citu pārdevēju. Pirmo reizi nācās sakarties ar situāciju, kad pārdevēja cenšas tev pārdod nevis, to kas patīk tev, bet to, kas patīk viņai pašai - un tikai. Turklāt saņemt norādes par mūsu gaumes neatbilstību viņasprāt pastāvošajiem standartiem. Visādi centāmies pretoties viņas izvirzītajiem standartiem. Pārdevēja...

L Lasma_L 24.04.2017
Komentāri 2 Apģērbs

Mans drēbju skapis - Kvalitāte/ attieksme

Kvalitāte/ attieksme Vai esi izlēmis nopirkt Tavā dzīvē pirmo un vienīgo uzvalku?Vai Tev nav ne jausmas kā šim apģērba gabalam jāizskatās? Vai esi gatavs pirkt pirmo, ko piedāvā pārdevēja (vairāk par 2-3 nepiedāvās)? Vai Tev patīk pārmaksāt par tirgus kvalitātes apģērbu?Tad Tev ir neizsakāmi paveicies. Nāc un dod savas lielās ausis, lai var uz tām sakārt labi daudz augsta kvalitātes makaronu!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes