Latvijas Maiznieks

Latvijas Maiznieks AS
Adrese: Mazā Viļņas iela 9
Daugavpils
Latvia - LV-5404
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 65476281
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
11
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Latvijas Maiznieks - Sūdzības un atsauksmes

Latvijas Maiznieks - Slikta kvalitāte

Slikta kvalitāte Jutos vīlusies iegādājoties Latvijas maiznieka biezpiena svētka kūku, Kūkas pildījums sastāv no biezpiena, kurš satecējis vienā Kūkas pusē, bet otrā pusē biezpiena nemaz nav, un kūka sastāv no baltmaizes, kura piedevām ir cieta un negaršīga. Kūkus iegādājos ar mērķi pacienāt viesus, bet tagad kauns ar šo kūku dalīties, ņemot vērā, ka tādā gadījumā kādam viesim kūka būs ar biezpienu, bet citam būs jāēd maize.

Latvijas Maiznieks - Cilvēku atlaišana

Cilvēku atlaišana Latvijas maiznieks neciena savus darbiniekus. Latvijas maiznieks ir līderis darba tirgū ar darba piedāvājumiem jo patstāvīgi atlaiž savus darbiniekus. Ja tu kā darbinieks vēlies beigt darba attiecības tev nekad nebūs abpusējais atlūgums. Kad uzņēmums grib atlaist darbinieku viņu iepriekš nebrīdina un vienas dienas laikā atlaiž. Visi kas bija uz slimības lapas 2022. Gada ziemassvētku un jaunā gada laikā atlaiž. Veikalos ir ļoti slikta reputācija par šo uzņēmumu. Daudzi veikali atsakā...

Latvijas Maiznieks - Darba devējs

Darba devējs Vairs nevaru klusēt! Nabaga aģenti Covida laikā staigā pa veikaliem, braukā pa reģioniem (katram aģentam ir liela teritorijā, ietver vismaz 6-8 pilsētas un novadus) un aģenti ir riska grupā, katram aģentam ir gan lielie veikali, gan mazie, un saskarsme ar cilvēkiem ir liela un cieša, gan plauktā maizi jākrāmē, gan komunicē ar veikala darbiniekiem, noliktavu darbiniekiem un veikalu vadītājiem. Aģenti katru dienu riskē ar savu un apkārtējo cilvēku veselību, kaut arī masku lieto, bet vai tiešām...

A androne2 12.12.2020
Komentāri 3 Ražošana

Latvijas Maiznieks - Kaut kāds zariņš maiziņā ar rozīnēm

Kaut kāds zariņš maiziņā ar rozīnēm Šodien ēdu saldo maiziņu ar rozīnēm no “Latvijas Maiznieks” un kaut kas diezgan sāpīgi iedūras aukslējā, izrādās, ka tās bija kaut kāds zariņš. Ļoti nepatīkami. Ceru, ka vairs man tādi saldie maiziņi netrāpīsies.

Latvijas Maiznieks - Karantīnas laikā nemaina neko lai darbinieki būtu drosiba

Karantīnas laikā nemaina neko lai darbinieki būtu drosiba Šajā grūtajā brīdī valstī un karantīnas laikā šis uzņēmums joprojām sūta savus aģentus pa visu Latvijas teritoriju lai reklamētu savu produkciju, neticu ka nevar to darīt attālināti, bet ne maiznieka jau vienalga viņiem uztrauc tikai viņu maki un uz cilvēku veselību ir nospļauties!

Latvijas Maiznieks - Посторонние предметы в хлебе!

Посторонние предметы в хлебе! Нашла в магазине цельнозер. Булочки и очень обрадовалась, т. К. В нашем городе вообще нет цельнозернового хлеба. Первый раз купила, сделала бутерброды с рыбой, откусила и.. Почувствовала во рту нечто - кусок жести какой-то! Настолько была уверенна в качестве хлеба, что на рыбу подумала. Купила хлеб второй раз-камень! Вы хлеб там что, на земле месите?

K Kattt9 04.06.2019
Komentāri 2 Ražošana

Latvijas Maiznieks - Krāpšana

Krāpšana Sveiki! 19. augustā veikalā iegādājos “Latvijas maiznieka” putukrējuma kūku ar želejas gabaliņiem “ Vējo!”, kūka reklamēta ar kārdinošu pildījumu - putukrējumu un želejas gabaliņiem. Kāds nepatīkams pārsteigums bija sagriežot torti un redzot, ka no putukrējuma un želejas gabaliņiem nav ne ziņas. Nosaukums “Vējo!” tiešām ir atbilstošs, jo pildījums kā redzams “aizvējojis” prom. Bēdīgi!

Latvijas Maiznieks SIA - Sabiles rudzu maizē ar sēklām stikla gabals!

Sabiles rudzu maizē ar sēklām stikla gabals! Vakar (2017 gada 29. aprīlī) ēdu AS "LATVIJAS MAIZNIEKS" ražotu, "Sabiles rudzu maizi ar sēklām", un gandrīz izlauzu zobu to darot. Kā vēlāk izrādījās, ka esmu uzkodusi uz maizē esošu stikla gabalu (apmēram 0,4 cm diametrā). Tik pat labi tur varbūt bija vairāk stiklu, kuri netika pamanīti. Sakarā ar apēsto maizi, ceru, ka man un maniem ģimenes locekļiem nebūs zobu un gremošanas trakta problēmas. Maize, kurā bija stikla gabals, pirkta kādā no Rīgas veikaliem, neatceros kurā konkrēti.

M M. A. 29.04.2017
Komentāri 1 Ražošana

Latvijas Maiznieks - Krāpšana

Krāpšana Выиграла в лотерею "Latvijas Maiznieks "чайник.Пришла получить приз. У меня потребовали, чтобы я взяла справку из магазина,что в чеке пробит торт, -там это и без справки отображено. Поехала в магазин, там такую справку дать отказались. Потрачено зря много времени, может это так задумано, ведь второй раз я за чайником через весь город не поеду.

Latvijas Maiznieks - лотерея

лотерея Выиграла в лотерею "Latvijas Maiznieks "чайник.Пришла получить приз. У меня потребовали, чтобы я взяла справку из магазина,что в чеке пробит торт, -там это и без справки отображено. Поехала в магазин, там такую справку дать отказались. Потрачено зря много времени, может это так задумано, ведь второй раз я за чайником через весь город не поеду.

T tatjana je 28.04.2014
Komentāri 0 Reklāma

Latvijas Maiznieks - sapelejis

sapelejis biju nopirkusi 1 janvāri 2 kukulus baltmaizi - zemnieku, bet 3 datuma vakarā ka jau taisijos uz darbu lai panemtu liidzi sviestmaizes atklaaju ka jau otrs maizes kukulis sapeleejis un termins bija 3.06 .

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes