Hagberg

Hagberg SIA
Adrese: Ozolkalni B
Mārupe, Mārupes novads,
Latvia - LV-2167
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 25738833
Informācija: Telpu uzkopšanā un apsaimniekošanā: traktortehnika, autotransports, dažādi instrumenti, profesionālie tīrīšanas līdzekļi un aprīkojums.
Darba laiks: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

21%
Sūdzības
14
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
16
Apskatīt statistiku

Hagberg - Sūdzības un atsauksmes

Hagberg - Slikta apsaimniekošana, komunikācija

Slikta apsaimniekošana, komunikācija Apsaimniekotājs nesniedz atbildes uz klienta jautājumiem (it īpaši, kas saistīts ar izrakstīto rēķinu) , lai arī komunikācijā tiek izmantoti līgumā norādītie e-pasti. Apsaimniekotājs neinformē par papildus darbiem, kas tiek veikti, izmantojot mājas kopējo ūdeni/elektrību/siltumenerģiju. Pēkšņi rēķinā, salīdzinot ar iepriekšējā mēneša rēķina summām, 3 reizes pieaudzis koplietošanas siltumenerģijas patēriņš (lai arī koplietošanas radiatori ir nogriezti uz 0) , koplietošanas ūdens patēriņš pieaug 2 reizes (lai arī ir ziema un koplietošanas teritorijā augi netiek laistīti) .

G GuntaTH 23.02.2024
Komentāri 2 Pakalpojumi

Hagberg - Slikta apsaimniekošana

Slikta apsaimniekošana Mūsu daudzdzīvokļu mājas apsaimniekotājs Hagberg veic darbu ļoti neefektīvi. Viņu sniegtie pakalpojumi un komunikācija ir tālu no apmierinošas. Sākot ar sniega tīrīšanu - līguma nosacījumi uz papīra izskatās solīdi, bet realitātē tā ir tikai formalitāte. Sniega tīrītāji ienāk, daļēji nostumj sniegu un pazūd. Juridiski visi punkti var būt tiek izpildīti, bet kvalitāte ir zem katras kritikas. Ietves paliek nesakoptas, un iedzīvotājiem pašiem ir jātīra sniegs. Neskatoties uz norādītajiem...

K kldsky 07.01.2024
Komentāri 2 Pakalpojumi

Hagberg - Slikta vadība, melošana, slikta organizēšana

Slikta vadība, melošana, slikta organizēšana Работал на фирме уборщиком в магазине по адресу-gaiļezera iela 8 в магазине ''rimi на фирме ''Hagberg''. Рабочий день длиться 14 часов, график работы 2 через 2, в целом отработал там 15 полных дней. Даты работы с 21 января до 18 февраля 2021 года. Условия ужасные, но начнем с персонала '' Hagberg''. В магазине работает 4 работника-2 уборщиков и те кто собирают корзинки и 2 уборщиц которые работают посменно. График как я говорил по 14 часов+за обед снимают час даже если вы обедали 5-10 минут...

Hagberg - Krāpnieku kantoris Ozolkalni

Krāpnieku kantoris Ozolkalni Pēdējā vietā kur strādāt, stundas skaita kā pašiem iegribas. Izskatas kad čakarē kā grib cilvēkus. Neiesaku šai uzņēmumā strādāt nevienam... Būs ziņots arī darba inspekcijã par šādu cucibu no hagberg, nerunāsim par darba vadītājiem kas pārstāv uzņēmumu, kopumā melo lai tik cilvēkus pievilināt strādāt.

M mligers 27.10.2023
Komentāri 1 Pakalpojumi

Hagberg - Nekompetentākie no nekompetentākajiem

Nekompetentākie no nekompetentākajiem Murgs! Uzņēmums, kurš vizuāli izskatās pēc savas nozares lietpratējiem, realitātē ir tik "niecīgs"! Konkrēti runa iet par Ropažu novada ciemu, "Upeslejas", tā ciema nosaukums un arī ielas nosaukums ir lielā maģistra cienīgs: Zahārija Stopija iela 14. Lūk! Trešo dienu nav karstā ūdens, saprotu, ir cilvēki kuriem tā nav problēmà mūsu laika šķēlumā, bet visam ir sava Cena, nav no lētākajiem "praisiem". Sazvanot zvanu centra operātoru, kurš pa ausu galu galiem esot kaut ko dzirdējis, bet nē, nav...

Hagberg - NEapsaimniekošana

NEapsaimniekošana Hagberg SIA ilgstoši nenodrošina apsaimniekošanu atbilstoši programmai, turpinot iekasēt pilnu apsaimniekošanas maksu par nesniegtiem pakalpojumiem. 2023.gada martā netika veikta iekštelpu un teritorijas uzkopšana, zalāja vietā ir nezāles, viss aizauga ar nezālēm. Netika veikta cieto segumu tīrīšana no nezālēm un sūnām, kā rezultātā redzami bruģa bojājumi. Mājai ir izveidots uzkrājumu fonds, taču par to izlietojumu iedzīvotāji ne reizi netika informēti. Vairāku mēnešu garumā jāizlūdzas kāpņu...

Hagberg - Silenes RKP WC autobusu paviljonā

Silenes RKP WC autobusu paviljonā Robežšķērsošanas personas sūdzas un iztec neapmierinātību par autobusā paviljona darbojošās wc tīrību un kārtību. Klāt pievienoju bildes lai vismaz būtu saprotams par ko iet runa. Jo atrodoties ārējā robeža cilvēkiem rodas pārpratums par to vai viņi īsti iebrauc eiropas savienībā? !

Hagberg - Slikts serviss

Slikts serviss Hagberg apsainieko ēku Rīgā divus gadus, šo gadu laikā mainījušies 5, par māju atbildīgie, pārvaldnieki. Katrs pārvaldnieks Sola zelta kalnus, ka viss tiks darīts, viss būs, beigās čuš, pārvaldnieks nomainās un viss sākas no jauna. Bijusi viena sapulce, pēc kuras balsošana aptaujas veidā, kura noslēdzās 20. Janvārī, pārvaldniece, kas bija atbildīga uz to brīdi pazuda, atkal jauns pārvaldnieks, iedzīvotāji protokolus par aptaujas balsojumiem saņēma 11. Maijā (5mēn vēlāk..) jaunai...

S SaKi 11.05.2023
Komentāri 0 Pakalpojumi

Hagberg - Neapsaimniekošana

Neapsaimniekošana Labdien! Diemžēl mūsu mājas gadījumā šī kompānija nenedroši apsaimniekošanu atbilstoši programmai, iekštelpu, teritorijas uzkopšana, nerunājot jau par sīkajiem nepieciešamajiem remontu darbiem. Informācijai, mājai ir izveidots uzkrājumu fonds. Vairāku mēnešu garumā jāizlūdzas kāpņu telpas uzkopšana utt. Pārvaldnieks nav sazvanāms. Pasīva, neieinteresēta apsaimniekošana, kas noteikti neatbilst uzņēmuma definētajam vismaz mūsu gadījumā. Informācijai, apsaimniekošanas tarifs ir atbilstošs esam saņēmuši piedāvājumu no cita apsaimniekotajā.

M M&MM 09.09.2022
Komentāri 0 Pakalpojumi

Hagberg - Slideni trotuāri Siguldā

Slideni trotuāri Siguldā Šorīt plkst 08: 00 nav iespējams pa trotuāru paiet 2 iemeslu dēļ: 1. Vakardienas atkušņa dēļ pēdu un riteņu izbraukātas rises sasalušas un izveidojusies grubuļaina trotuāra virsma. 2. Nav nekas kaisīt un kājas iet, kur viņas pašas grib. Vecāki ar bērniem spiesti iet pa zālienu kur ir sniegs, lai nenokristu... Ceru, ka tas ātri tiks atrisināts.

Hagberg - Meļi un afēristi

Meļi un afēristi Tieši tāpat kā "Hagberg" izsturējās Alūksnes armijas daļā ar sētniekiem tādā pat izsturēšanās ir pret apkopējām. Viņi samazina strādniekus un visu uzskrauj pārējām atlikušājām Ja agrāk bija 9 apkopējas , tad tagad tikai 6 neskatoties uz to ka tika atklāts vēl viens sporta komplekss. Neiesaku iet strādāt firmā "Hagberg" Tur vadībā ir meļi un afēristi

Hagberg - Meļi

Meļi Šī firma ir konkrēti blēži un meļi, paņēma darbā Alūksne armijas skolā par sētnieku, sakrāva pilnu ar pienākumiem, jastrādā virstundas, piemaksas nekādas un vēl visu laiku draud ka atvilks no algas, bet agrāk tur bija 5 sētnieki, tagad visu ar zāles pļaušanu grib uzkraut 3 sētniekiem, attieksme pret darbiniekiem pilnīga 0, vadītāja dagnija mele!

Hagberg - Krāpšana

Krāpšana Отработал 3 недели в Юрмале на Baltic Beach Hotel дворником у Madara Sondore начальница от SIA HAGBERG обещали 4 евро в ЧАС, через 3 недели уволился, слишком большая территория, получил перерасчёт, все пересчитал на algas kalkulators, даже часы сверил, не доплатили 198 евро, там мошенники лучше не идите туда тёмная фирма.

Hagberg - Обман.

Обман. Не советую никому связываться с этой фирмой по уборке - hagberg. Неоффициальное трудоустройство, не выплата полного оклада. Труд адский - платят капейки. Зарплату обещают в конце месяца одну, в итоге выплачивают на три недели позже и совсем другую. Ничего, подождешь... Не до конца рассчитались с 2 людьми. "правые руки" - хитрые людишки (втираются в доверие, улыбаются в глаза и нагло врут) . Если хотите спокойную нервную систему, не связывайтесь с этой шарашкиной канторкой. Они только и процветают из-за людей, кто попадается на их крючок.

M Malika7 18.03.2019
Komentāri 3

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes