CDR

CDR SIA
Adrese: Jūrkalnes iela 1
Rīga
Latvia - LV-1046
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67566592
Darba laiks: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Telekomunikācijas

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
38
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

CDR - Sūdzības un atsauksmes

CDR SIA - Krāpšana

Krāpšana CDR SIA maldina + caur mobilajiem operatoriem, konkrēti manā gadījumā Bite.lv par sniegtajiem paaugstinātiem pakalpojumiem bez līguma slēgšanas jāmaksā: par janvāri 14.98€ un jau par februāri 5.88€.Zvanīju Bite.lv paskaidrot par CDR SIA un nobloķēt, bet šīs summas būs jāmaksā. Esiet modri Tautieši.

CDR SIA - Krāpšana

Krāpšana Kopā ar Lmt rēķinu saņēmu divus maksājumus no Solution SIA par divām īsziņām 2,47 un2,89 € vērtībā. Viss darīts ar viltu, lai es nōspiestu uz aktivizēšanas Pogas. Es uzreiz atteicos, nosūtot uz stop numuram 1881. Neizmantoju pakalpojumu nemaz, nauda jāmaksā. Zvanīju uz tel.67443092, pateica, ka pats vainīgs. Skatos līdzīgu sūdzību par Cdr daudz. Jautājums Ptac, vai ir kāda iespēja pārtraukt krāpšanu?

CDR - Krāpšana

Krāpšana Šīs krāpnieciskās firmas darbība no 06.12.2022 ir izslēgta no uzņēmuma reģistra un no 2022.01.10. Ar sakaru pakalpojumu regulēšanas komisijas lēmumu ir anulējusī šai firmai 1881 numura lietošanu. Man izbrīna tas ka šie krāpnieki veiksmīgi sadarbojās ar lmt, tele2. Bite operātoriem, laikam pelņu dala. Viņu shēma vienkārša. Tagad visur prasa ielādēt lietotnes. Tu uzsāc lietotnes ielādi un sevišķi ja esi gados vecāks cilvēks, veicot lietones ielādi izlec pieprasījums verificēt ar kodu, tu...

CDR SIA - Krāpšana

Krāpšana Saņēmu no lmt reķinu, kurā man izstādīts pakalpojums, kuru neesmu saņemusi. Aizbraucu uz akropoli maskavas ielā pie lmt pārstāvjiem. Blondīne, kas uzmetās par šeftmani neko nepaskaidrojot izturējās ļoti rupji un ieteica man skatīties ko esmu abonejusi. Uz jautājumu lai iedod man izdruku, jo rēķinā nav nekāda info, lepni atbildēja, ka lmt tas nav jādara. Intersanti naudu Lmt iekāš, bet par ko domājiet paši, pretīga organizācija.

CDR SIA - Krāpšana

Krāpšana No CDR SIA, nepamatoti pieslēgums maksas pakalpojumu uz 1881, un naudas ieturēšana no lmt klienta, bez manas piekrišanas, un bez iespējas sazināties ar operatoriem uz telef.67443092, ne atteikšanās ar sms stop, uz 1881, un nerunājot par naudas atgriešanu. No sūdzības lv, sapratu, ka visiem vienāda sūdzības, apdomāju par grišanos policijā. Krāpnieki lv

CDR - Krapšana

Krapšana Каким то мистический образом SIA CDR и у меня через оператора Bite сняла деньги в октябре четыре раза по 3.50 и в ноябре чуть больше вышеуказанной суммы. Оператор Bite умывает руки. Предлагаю потерпевшим писать коллективное заявление в полицию, после отказа в прокуратуру и добиваться объединить уголовные дела в одно производство.

CDR SIA - Krāpšana

Krāpšana Manuprāt, ir laiks ierosināt kolektīvu civillietu vai pat krimināllietu par šādu krāpšanu. Gan man, gan manam vīram arī LMT rēķinā ir iekļauta maksa par CDR SIA, pakalpojumu nr. 1881. Septembra mēneša rēķinā bija 9.75 EUR, oktobra mēneša rēķinā jau 12.19 EUR. Neesmu saņēmusi nekādus pakalpojumus šajā laikā no CDR SIA, neesmu slēgusi nekādu līgumu.

CDR SIA - noņemta nauda bez pakalpojuma izmantošanas!

noņemta nauda bez pakalpojuma izmantošanas! noņemta nauda bez pakalpojuma izmantošanas!

CDR - Воровство

Воровство Cdr SIA пишите заявление в полицию обязательно! Пришлют отписку, что ничего сделать не могут. Стандартная отписка. Почти все на этой стадии останавливаются. Перенаправляйте дело в прокуратуру. Прокуратура обяжет полицию расследовать. Поддерживаем друг друга.

S Sunseeker 23.09.2022
Komentāri 2 Telekomunikācijas

CDR SIA - Krāpšana

Krāpšana Получила счет от tele2 за август 2022 г. , в котором была выставлена дополнительная сумма 3,50 евро за какие-то услуги, как выяснилось, эта сумма была выставлена от Cdr? , с этой организацией никакого договора не заключала и никаких услуг не получала, но и уже в новом счете они выставили опять 3,50 евро. Это происходит уже давно, судя по отзывам на этом сайте, но воры воруют до сих пор! Будьте бдительны.

CDR SIA - Krāpšana, krāpnieciska komercdarbība

Krāpšana, krāpnieciska komercdarbība Labdien! 2022. gada jūlijā un augustā saņēmu LMT rēķinu, kur parādījās mistiski firmas CDR 1881 pakalpojumi, ko neesmu abonējusi un lietojusi par kopējo summu apm. 10 eiro. Jūlija mēnesi LMT mājas lapā atslēdzu Paaugstinātas maksas īsziņu saņemšanas funkciju, bet rēķinā atkal pieplusēta šīs krāpnieciskās firmas summa.

CDR - Krāpšana

Krāpšana Хотела написать о фирме Cdr, Potiongames. На днях получила счет, больше обычного. Решила проверить и увидела что каждую неделю списывали по 1,50. За услуги которыми не пользовались. Позвонила оператору теле2, на вопрос приходили ли мне сообщения, сказала что нет. Тогда оказалось что все смс уходили в спам которые я конечно не могла видеть, так как оповещения не приходили. Все уходило в спам. При чем это делалось с февраля. Никаких сообщений о том как остановить подписку тоже небыло, оператор...

CDR SIA - Nezinātāju muļķošana - krāpšana

Nezinātāju muļķošana - krāpšana Cdr SIA sūtītās īsziņās ar numuru 1881 tiek piedāvāts neizprotams pakalpojums, kas aprakstīts saprotamos vārdos. No sākuma tas šķiet loģisks, bet sekas redzamas telefona rēķinā. Tu maksā par pakalpojumu ko nēsi lietojis. Lmt izrāda vienaldzību, kā arī citi tiesībsargi. Varbūt uzradīsies kāds drosmīgs hak_ris?

CDR SIA - Krāpšana

Krāpšana Saņēmu rēķinu ar nesaprotamu papildu maksu 14,46 par it kā saņemtu pakalpojumu no cdr sia (rēķina fragmentu pievienoju) . Lmt atbildē (pievienoju) teikts, ka ir saņemta 2. Aprīlī īsziņa ar kodu un nosūtīta ar to pašu kodu. Telefonā īsziņas tiek dublētas google un netiek dzēstas, tā dēļ ir ļoti skaidri redzams, ka nekas tāds nav noticis. Cdr SIA ir krāpnieki, kuri, iespējams, ir uz vienu roku ar Lmt, jo mani centīgi mēģināja atrunāt atslēgt maksas īsziņu iespēju.

CDR - Krāpšana divas klikas

Krāpšana divas klikas Мошенничество чистой воды. Куда смотрит полиция. ! Вообщем. Когда скачиваешь приложение. В моём случае было что-то про локацию. Запрашивает твой номер телефона и ты его вводишь в специальное поле. Подтверждаешь ок и всё. Тут же приходит смс что ты должен 2.99. А отключить тоже наверное платно. Блокируйте у оператора платные услуги. Иначе как в такси.

CDR SIA - Krāpšana

Krāpšana No bites saņēmu īsziņu par kaut kāda fitnesa pakalpojuma pagarināšanu, gribu atteikt, zvanu, sarunā atbildētājs runā un runā, ka jāiet tur un tur un nezin kur, lai attiektos. Zvanu Bite, meitene Saka, ka šo pakalpojumu atslēgs, bet... Ir pieslēgts vēl viens pakalpojums, no SIA "Cdr" un jau nauda par nedēļu kaut kāda vispār nesaprotama pakalpojuma izmantošanu pie rēķina jau pieskaitīta. Kā lai saprot, vai tiešām telekomunikāciju kompānijas nav informētas un nemonitorē par krāpšanu un krāpnieku...

I Inetate 12.05.2022
Komentāri 1

CDR SIA - Krāpšana

Krāpšana Ietur maksu caur Lmt par absolūti neskaidriem pakalpojumiem. Tā ir cilvēku muļķošana un iedzīvošanās. Aicinu patērētāju tiesību centra painteresēties par šo krāpniecisko firmeli! Mobilajā tel. Parādās no 1881 paziņojums par i-neta pakalpojuma izmantošanu. Lai saprastu, kas tas par paziņojumu un atverot to, taču neizmantojot, nākošā mēneša rēķins par mob. Tel. Pēkšņi ir pieaudzis. Pieņemu, ka daudzi mob. Tel. Lietotāji to pat nav vēl pamanījuši.

CDR SIA - Krāpšana

Krāpšana Pieslēdza kautkādu maksas pakalpojumu ko es neesmu pasūtījis no ši numura vispār nekad nesūru rēķinā iekļauts paaugstinātas maksas SMS, kad aizrakstīju epastu viņi ver paņirgājas, jauna līmeņa krāpšana Iesniegumu policijā nosūtīju bet viņi uz tādam lietām nesteidzās reaģet Spriežot pēc sūdzības skaita šeit viņu pamatnodarbošanās palika tāda veidā iekasēt no cilvēkiem naudu un lursoft datiem izskatās ir saukti pie atbildības jo uzņēmumi 3 reizes reģistrēti

CDR - Krāpšana

Krāpšana К счету моего номера телефона добавили два платежа по 2,99 евро каждый. У оператора (bite) выяснил, что деньги сняла SIA Cdr, якобы за услуги повышенной оплаты. Никаких дел, никакими услугами этой фирмы не пользовался, за что сняли деньги не понятно. С фирмой связаться невозможно! Жулики и воры!

CDR SIA - nesaprotu, par ko man jāmaksā 9.88 eur - Krāpšana

Krāpšana Man mobīlā telefona LMT rēķina pārskatā atsūtīts, kā man jāapmaksā CDR SIA, pakalpojuma nr. 1881, 08.03.22.-29.03.22, maksa bez PVN 9.88 EUR Nesaprotu par ko un kāpēc man jāmaksā nesaprotamā adresē, bez paskaidrojumiem. Lūdzu man palīdzēt. Jelena Borisenko, kontakt.informacija: mob.talr. 22139916, [slēpt]@gmail.com

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes