Rīgas austrumu klīniska universitātes slimnīca - Anda Kadiša reimatalogs
Vēlos iesniegt sūdzību par reimatoloģes Andas Kadišas sniegto konsultāciju un profesionālo attieksmi.
Vizītes laikā saskāros ar rupju, augstprātīgu un necienīgu attieksmi pret mani kā pacienti. Ārste neveidoja konstruktīvu sarunu, neatbildēja uz jautājumiem izsmeļoši un radīja sajūtu, ka pacienta bažas netiek uztvertas nopietni.
Tāpat vizītes laikā netika veikta pienācīga izmeklēšana un netika sniegts skaidrs skaidrojums par manu veselības stāvokli, iespējamo diagnozi vai turpmāko rīcību. Konsultācija bija virspusēja, un man radās iespaids, ka ārste nav ieinteresēta iedziļināties pacienta situācijā vai palīdzēt to risināt.
Šāda attieksme un darba stils atstāja ļoti nepatīkamu iespaidu un mazināja uzticību gan konkrētajai ārstei, gan veselības aprūpes kvalitātei kopumā. Uzskatu, ka pacientam ir tiesības uz cieņpilnu, profesionālu un ieinteresētu attieksmi, kā arī uz atbilstošu izmeklēšanu un skaidru informāciju.
Pamatojoties uz savu pieredzi, šo ārsti neiesaku, jo saņemtā konsultācija neatbilda profesionālas medicīniskās aprūpes standartiem.
palatas pacients 12344 nr5. šizoīds atkal ardās:D