CCC Apavu Veikals

CCC Baltija SIA
Adrese: Zāļu iela 6
Rīga
Latvia - LV-1004
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 26361477
+371 25617555
Informācija: Poland, Polkowice,
ul. Strefowa 6,
59-101
Kategorija: Tirdzniecība  •  Apavi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

2%
Sūdzības
51
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

CCC Apavu Veikals - Sūdzības un atsauksmes

CCC Apavu Veikals - Slikts serviss, slikta apkalpošana

Slikts serviss, slikta apkalpošana Nopirku kurpes, pēc mēneša izjuka. (čeks un kaste bija izmesta) Atnesu, negribēja ņemt bet teica ka izskatīs tālāk un dos atbildi. Neviens nav zvanījis, pats pazvanīju teica ka viss ok, var braukt uz Dominu kārtējo reizi lai aizpildīt banku Par naudas atgriešanu. Atbraucu, viena meiča teica lai krieviski runāju, laikam no Ukrainas jo tad pa krieviski Latvijā var runāt, pēc tam pasauca to pašu meiteni kas bija iepriekš un negribēja kurpes ņemt. atkal sāka teikt lai dodu čeku, es teicu ka nav...

J Juris DAT 11.03.2023
Komentāri 2 Apavi

CCC Apavu Veikals - Плохой сервис

Плохой сервис Моя самая первая жалоба за всё время и касается вашего магазина. Можно узнать, почему одна из ваших сотрудниц в торговом центре Alfa постоянно сидит телефоне? Я зашла в магазин, она в телефоне. Успела посмотреть товары, примерить обувь. Примерно 20 минут прошло, она продолжала сидеть в телефоне. Не подошла ко мне и не спросила, нужно ли мне помочь. Ужасный сервис и отношение к клиентам. Имя к сожалению не рассмотрела.

cutiepieua 09.01.2023
Komentāri 0 Apavi

CCC Apavu Veikals - Ужасное отношение к работникам

Ужасное отношение к работникам Если вы хотите испортить свое ментальное и физическое здоровье, то приходите работать сюда, начальство отвратительное, график не соответствует требованиям, вы можете работать 5 дней подряд с одним выходным и после этого работать еще 5 дней подряд. Зарплата не соответствует тому, что написано в объявлении.

K Katerina I 23.12.2022
Komentāri 5 Apavi

CCC Apavu Veikals - Bojājums

Bojājums Četrus mēnešus lietoti skolā. Aiznesu uz veikalu. Saņēmu atbildi: "apaviem nav ražošanas defektu. Minētais apavu bojājums - atlīmējusies zole purngalā - ir radies mehāniskas iedarbības rezultātā. To var redzēt pēc purngala malas noberzumiem, kas liecina, ka zoles mala tika pakļauta berzei vai pret krēslu vai pret grīdu, kas veicinājis zoles atlīmēšanos". Savācu apavus nestrīdoties tālāk. CCC 39,99 eiro dēļ uz visiem laikiem zaudēja 4 klientus un, domājams, kādu vēl, kurš izlasa šo komentāru un apskata bildes.

A A25 18.12.2022
Komentāri 7 Apavi

CCC Apavu Veikals - Slikts serviss

Slikts serviss Atnācu uz veikalu, nevarēju atrast nepieciešamo izmēru, paprasīju palīdzību pavecai pārdevējai, kura vienkārši stāvēja, neko nedarīja, tik spieda kaut ko telefonā, pilnīgi neskatījās, kas notiek zāle. Nejau pati palīdzēja, bet paprasīja palīdzību citai meitenei, kura strādā. Laikam, vajag aizdomāties vadībai, kas veikālā vispār notiek, ka cilvēki negrib strādāt.

P Patrīcijappp 10.08.2022
Komentāri 4 Apavi

CCC Apavu Veikals - Slikts servis

Slikts servis Ļoti slikts serviss. Ļoti neprofesionāla apkalpošana. Ieejot veikalā sajūtas kā atrodies lielas nekārtības vidū. Palūdzu atrast apavu izmēru, uz ko pārdevēja gados nopūtās un attieksme liecināja mana klātbūtnē ir negribēta. Apavus neatrada. Aizbildinoties, ka veikalā nekārtības jaunu darbinieku nezināšanu dēļ. Veikals nevīžīgs. Izkārtojums neizprotams. Apavus devos meklēt citur. Attieksmēs dēļ neiepirkšos šinī veikalā.

L Lígamazá 25.07.2022
Komentāri 6 Apavi

CCC Apavu Veikals - Slikts serviss

Slikts serviss Jau trešo reizi dodos uz ccc veikalu, process velkas jau veselu mēnesi. Nopirku kurpes, kas maksāja 27.99 eiro un saplīsa pēc 2 dienu valkāšanas, viss sāka līmēties vaļā (lieki pieminēt, ka kurpes tika vilktas tikai iekštelpās). Aiznesu, lai samaina, bet mani aizsūtīja prom, jo nezinot, kas jādara (lika atnākt pēc 3 dienām, kad būs vadītāja). Aiznesu kurpes pēc 3 dienām un paskaidroju situāciju, uzrakstīju veidlapu par brāķi un kurpes aizsūtīja uz pārbaudi vai pati neesmu plēsusi, pēc 15 dienām...

K katrina.ka 11.06.2022
Komentāri 2 Apavi

CCC Apavu Veikals - Slikts serviss

Slikts serviss Sveiki. Nopirkām apavus jūsu veikala. Uz kastes bij savādāk Cena nekā iesitot kasē, tā ir cilvēku mānīšana pat neiedeva atlaidi nekādu par to ka Cena nebija pareiza. Attieksme vienkārši drausmīga pārdēvēju "gribat ņemat, gribat neņemat". Vairāk nekad neapmeklēšu jūsu veikalu! Kauns!

L Linda Balode 20.03.2022
Komentāri 0 Apavi

CCC Apavu Veikals - Nevaru iesniegt zābakus garantijas remontā jau kopš novembra mēneša 2021. G.

Nevaru iesniegt zābakus garantijas remontā jau kopš novembra mēneša 2021. G. 2020. Gada 31.01. Nopirku zābakus nēsāju 1 mēnesi, rudenī 1 mēnesi. Kopš novembra mēneša 2020. Gada, sakarā ar civid-19 pandēmiju, veikals "Ccc Baltija" Valmierā nestrādā un nevar nodot zābakus garantijas remontā. Braucu vairākas reizes uz veikalu, bet veikals ir slēgts un nevar vienoties par zābaku nodošanu remontā vai apmaiņai. Kāds būtu risinājums?

V Vijolīte60 02.05.2021
Komentāri 4 Apavi

CCC Apavu Veikals - Slikta apavu kvalitāte

Slikta apavu kvalitāte Nopirkām meitai ādas, rudens zābaciņus 50eiro vērtībā. Apaviņi bija maigi rozā krāsā. Pēc 3 uzvilkšanas reizēm, rozā krāsa no purniņiem pilnībā nodila, domāju ok, tomēr bērns, beigās skatos, iekšā mēlītei arī visa krāsa nodilusi, ko bērns lietojot, īsti nevar to mēlīti noskrāpēt. Papētu apavus ciešāk un saprotu, ka tā krāsa nāk pat maigi pieskarities ar nagu. Ok, nesam atpakaļ uz garantiju, apaviem pat nav 2 nedēļas. Kamēr apavus izskata paiet 3 nedēļas, un beigās protams atteikums, jo bērns it...

E Elīna Sviķe 02.04.2021
Komentāri 1 Apavi

CCC Apavu Veikals - Slikta kvalitāte un nelabo

Slikta kvalitāte un nelabo Iegādājos zābakus par 90eur, it kā vajadzētu būt labai kvalitātei, bet nē - rāvējslēdzējs saplīsa. Rakstīju veikalam un jautāju vai ir iespēja šajā laikā kaut kā nogādāt līdz viņiem, lai saremontē, jo tomēr ir divu gadu garantija viņiem. Atbildē attaisnojas, ka sakarā ar Covid viņi neko nedara un jāgaida, kad viss beigsies. Pēc tam rakstīju, ka tā jau pienāks vasara un man vairs zābakus nevajadzēs. Un vai varu pati saremontēt un viņiem iesniegt čeku. Tā arī atbildi nesaņēmu.

D Draaa 18.03.2021
Komentāri 0 Apavi

CCC Apavu Veikals - Bojāti nekvalitatīvi apavi, ko pat nemaina

Bojāti nekvalitatīvi apavi, ko pat nemaina Drausmīgi zemas kvalitātes apavi! Bet pats nožēlojamākais, ka negrib ne atgriezt naudu, ne mainīt pret citiem! Neatzīst acīmredzamus defektus! Nopirku sporta apavus, pēc 2 vilkšanas reizēm ļoti izstaipījās sānu gumija, un kreisā čība krīt nost, uzrakstīju iesniegumu, atbilde - defektu neatzīstam! Tāpat notika ar rudens zābaciņiem, aizgāju līdz mašīnai un rāvēj slēdzis atira vaļā! Gaidīju atbildi 3 nedēļas, un saņēmu - tehnisks bojājums! Nopietni!? Kāds? Pilnīgi jauni, uzvilkti kājās 2 min līdz...

D Dusmīgā!! 24.09.2020
Komentāri 0 Apavi

CCC Apavu Veikals - Preces nepieņemšana

Preces nepieņemšana Nopirku divas apavu pakas ar siksniņām, jo domāju, ka pakā ir pa vienai siksniņai. Izrādījās, ka pakā ir divas siksniņas un otrā paka vairs nebija vajadzīga. Tā vēl nebija atvērta un līdzi bija arī čeks. Es pajautāju vai es varu atgriezt pirkumu un savu naudu, bet tur pateica, ka preces nepieņem. Turklāt, visi bija tik laipni, kad es to nopirku, bet nolamājas, kad vēlējos atgriezt naudu. Kāpēc nevar atgriezt naudu tepat uzreiz pie kases, kad vēl neesi izmantojis preci? Un kur ir kompānijas numurs, lai pajautātu par tās politiku?

V Vadims24 04.08.2020
Komentāri 2 Apavi

CCC Apavu Veikals - Slikts serviss

Slikts serviss Liels FUJ Rīga Plaza darbiniecēm 16.07. 20: 30 mēriju kurpes, pie manis pienāca vecāka Dāma un teica, ka ja taisos kurpes pirkt, tad labāk to darīt ātrāk, jo otra meitene slēgs kasi ciet. Tad nu ātri mēriju kurpes un skrēju pie kases. 20: 40 biju pie kases un gatava pirkt kurpes, meitene pajautāja vai maksāšu skaidrā. Skaidrās naudas man nebija, vienīgi varēju maksāt ar karti. Viņa paziņoja ka nevaru maksāt ar karti tikai skaidrā un piedāvāja kurpes atlikt uz rītdienu. Paldies par attieksmi, nu vairs negribu ne kurpes ne iepirkties jūsu veikalā. 😊

K Koko3 16.07.2020
Komentāri 0 Apavi

СCC Apavu Veikals - Жуткое качество, плохой сервис

Жуткое качество, плохой сервис Купили кроссовки, надеты были 4 раза, подкладка расползлась до дыр. Отнесли в магазин, обещали экспертизу. Через месяц ответили - механическое повреждение, акта экспертизы не было. Все жалобы на этот магазин одинаковые, обувь разваливается на первых днях носки. И ответы магазина тоже одинаковые, как под копирку. Хамство редкостное!

CCC Apavu Veikals - Slikts serviss

Slikts serviss Ļoti nepieklājīga vecākā pārdevēja jeļena, izvēloties apavus sajūta bija tāda, ka viņa runātu ar savu suni. Ķer, grābj, izrāda nepatiku. "viss kas viņai bija jāizdara", jāatrod otra kurpe! Biju piemērījis un vēlējos iegādāties. Varbūt nebija garastāvoklis, bet šodien sieva piedzīvoja tieši to pašu scenāriju.

W Wheelbarrow 09.06.2020
Komentāri 1 Apavi

CCC Apavu Veikals - Slikta apavu kvalitāte, maldināšana

Slikta apavu kvalitāte, maldināšana Šajā veikalā es 3 reizes nopirku kurpes un visas 3 reizes kurpes sabruka dažu nedēļu laikā. Pirmo reizi nauda tika atgriezta, otro reizi viņi rakstīja, ka es nekavējoties nesazinājos, trešajā reizē viņi rakstīja, ka defekts ir nenozīmīgs un to var labot. Atbilde nāk pašā pēdējā dienā, velkot laiku, protams, viņi neveic nekādu pārbaudi. Es lasīju šeit atsauksmes un sapratu. Ka viņi pārdod ļoti sliktas kvalitātes apavus, protams saprot to un domā, kā neatgriezt naudu, nemainīt preces utt. Neiegādājieties šajā veikalā!

1 1969 21.05.2020
Komentāri 3 Apavi

CCC Apavu Veikals - Bojājums

Bojājums Nopirkti zābaki veikalā ccc uzvilkti 1x izkrita kniede. Aiznesti uz veikalu nodotie meistaram, meistars atzina ka labot nevar, ka tas ir brāķis. Iesākumā vēlējos mainīt bet Latvijā šādu zābaku nebija mana izmēra un piedāvāja braukt uz Kauņu. Tas piedāvāja mainīt uz citiem vai atgriezt naudu, izvēlējos atgriezt naudu, uzrakstīju iesniegumu, kurš tika izskatīts ofisa pēc ka griežoties veikalā pārdevēja sniedza atbildi ka būšot atteikums jo esot mehānisks bojājums, ka varot saņemt savus zābaku...

A Amanda 09.02.2020
Komentāri 0 Apavi

CCC Apavu Veikals - Pilnīgi jaunas preces nepieņemšana

Pilnīgi jaunas preces nepieņemšana Nopirkām čemodānu alfas CCC kurpju veikalā. Tajā pašā vakarā sapratām, ka čemodāna ritentiņi ir sliktas kvalitātes, kā arī atradām daudz labākas kvalitātes čemodānu par to pašu cenu, bet citā veikalā. Gribējām burtiski pēc dažām stundām iegādāto čemodānu atgriezt, bet to nepieņēma, jo tas esot kurpju veikals, kur preci nepieņem atpakaļ, lai gan pavisam skaidrs, ka prece 1) nebija kurpes, kas nēsātas 2) nebija lietota. Arī pārdevējas attieksme mūst tajā pašā vakarā vēlreiz ieraugot bija ļoti nicinoša un nebūt ne laipna.

A Anna 17.01.2020
Komentāri 7 Apavi

CCC Apavu Veikals - Хамство от работников

Хамство от работников Если хотите испортить своё настроение на целый день-то идите в магазин ссс. Зашла я значит в магазин, нашла понравившуюся модель, но размер не смогла найти. За всё время нахождения в магазине-ни один консультант не подошел, они кучей стояли по середине зала и громко смеялись, не обращая внимания на клиентов. Срамота. Я сама подошла с просьбой мне помочь, на что получила косые взгляды.. Хорошо, не получив ответа-отправилась на выход.. Со спины услышав "stulba" и опять громкий смех - вы конечно извините, но в этот магазин не ногой! Уже не один раз там замечала халатное отношение к покупателям

и Иева32 30.09.2019
Komentāri 4 Apavi

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes