BENU aptieka

BENU Aptieka Latvija SIA
Adrese: Kleistu iela 24
Rīga
Latvia - LV-1067
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67067920
Fakss: +371 67407691
Kategorija: Veselība / Medicīna  •  Aptiekas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

4%
Sūdzības
28
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
5
Apskatīt statistiku

BENU aptieka - Sūdzības un atsauksmes

Benu Aptieka - Slikts serviss

Slikts serviss Ierados no Rīgas Liepājā darba apstākļu dēļ. Man palika slikti, iegāju bena aptiekā un palūdzu izmērīt asinsspiedienu. Viena no darbiniecēm, kura apkalpoja pie kases, paprasīja otru palīdzēt, bet otras darbinieces atbilde bija sekojoša: “mēs taču nevaram, mēs esam divatā! ”. Es uzprasīju, ja man palika slikti? “mēs jums izsaucam atro”! Un aizgāja palīgtelpā. Un tas neskatoties uz to, ka biju tikai otrais apmeklētājs! Es vienmēr domāju, ka aptieka ir gandrīz medicīnas iestāde un aptieka...

E ElenDan 11.04.2024
Komentāri 7 Aptiekas

Benu Aptieka - Slikts serviss

Slikts serviss 2023.gada 8.decembrí ap plkst.17.45 iegāju Benu aptiekā RIMI Lielupē lai nopirktu zāles. Cilvēku bija maz un es nepaņemu kārtas numuru. Paraksti, tas neradīja nekādus sarežģījumus. Toties, šovakar farmaceite Anna (uzvārdu neatceros) atteicas apkalpot mani un lika paņemt numuru. Kad es pagriezos, es ieraudzīju, kā kamēr tika apkalpots klients pirms manis un gaidīju savu kārtu, pie ieejas sapulcējas ap 10 cilvēki. Uz manu jautājumu, vai tad man jāgaida kamēr apkalpos visos šos cilvēkus, Anna...

Benu Aptieka - Krāpšana

Krāpšana Pircēju maldināšana. Ielikts, ka Benu e-aptiekā šampūnam ir atlaide trīs dienas, no šodienas. Šorīt no paša rīta jau rādījās, ka prece nav pieejama. Apskatot veikalus, kur ir uz vietas - Skolas ielas Benu uz vietas nebija(kaut gan rakstīts, ka ir, ok, sūds ar to), aizbraucu uz Alfu - ir, taču uz vietas atlaides nav un šampūns maksā 10 Eur vairāk, esot jāsūta internetā, bet internetā prece nav pieejama. Var arī uzlikt, ka internetā prece maksā 1 centu, lai piesaistītu uzmanību, jo tāpat, to nav iespējams nopirkt.

G Gii 29.08.2023
Komentāri 1 Aptiekas

Benu Aptieka - Ļoti nelaipna apkalpošana klientiem (pilsētas pasāža Jelgava)

Ļoti nelaipna apkalpošana klientiem (pilsētas pasāža Jelgava) Šausmīga attieksme no personāla pret klientiem, viņi mani apsūdz par zagšanu un lūdz iziet no veikala, gaidot Rindā, tad es viņai saku, ka esmu šeit, lai nopirktu medikamentus, tad viņa mani aizsūta uz savu koledžu pie citas kases, es nopirku manas zāles un es dodos prom. Tiešām rasistiska Dāma, es nekad vairs neatgriezīšos pie Benu aptiekas (Jelgavas pasāža) .

Benu Aptieka - Slikts serviss, neobjektīva, neieinteresēta attieksme, sava ego demonstrēšana nevietā.

Slikts serviss, neobjektīva, neieinteresēta attieksme, sava ego demonstrēšana nevietā. Kad 16.12. Vakarā aizbraucu uz aptieku, lai nopirktu bērnam zāles ar recepti, man paziņoja, ka es ne pirmās šādas meklēju un Jelgavā to neesot, bet man tas nepieciešamas, lai pēc 2 dienām sāktu bērnam likt sistēmas. Tad darbiniece sāka uzstājīgi valdonīgi stāstīt, kā man meklēt zāles, caur aptieku meklētāju un jāzvana uz diennakts tieši aptiekām Latvijā, un tad būšot tur jābrauc pakał. Kad jau grasījos iet prom, apvainoja mani, ka neklausoties, uz ko atbildēju, ka pie lodziņa ārā ir slikta...

Benu Aptieka - Krāpšana

Krāpšana Ja jūs vēlaties palikt bez naudas un pasūtītas preces, tad lūdzu pasūtīv benu aptieka. Prece tika pasūtītā 26. Novembrī līdz šim brīdim preces vel nav, bet pats interesantākais ka ir it kā info tālrunis kur var zvānīt 3 stundas un tur neviens necēļ klausuli. Zvanot uz biroju, tas pat, neviens neceļ klausuli. Benu aptieka paldies tev par fantastisko attieksmi, pret pircēju.

Benu Aptieka - Aptiekas apmeklētāji

Aptiekas apmeklētāji Nevaru īsti sūdzēties par apkalpošanu, bet mani ļoti uztrauc narkomānu daudzums Benu aptiekā, kas atrodas Jelgavā veikalā pilsētas pasāža. Vai tur ir organizēta kādu viņu īpašu medikamentu pārdošana? Viņu tur tiešām ir uzkrītoši daudz - nevienā citā aptiekā Jelgavā tā nav. Kaut arī aptieka atrodas man izdevīgā vietā, pārgāju uz citu, jo ļoti neomulīgi tur atrasties, narkomānu aplenkumā būtu labi uzzināt Benu aptiekas komentāru šajā sakarā.

K Klaudijar 26.04.2022
Komentāri 2 Aptiekas

Benu Aptieka - Krimināls serviss

Krimināls serviss Februāra sākumā iegādājos vairākus produktus e-benu.lv. Piegāde todien bija uzrādīta 2-3 dienu laikā, bet reālajā dzīvē tas beidzās ar 14 dienām! Brīdinājums par kavēšanos, protams, uzpeldēja tikai tad, kad es uzrakstīju viņiem 4. Dienā, bet arī tad, pat bez aptuvenas informācijas, kad tad būs piegāde. No ārvalstīm sūtījumi nāk krietni ātrāk kā no e-Benu! It kā ar to par maz, pirms nodot paciņu kurjeram atsūta ziņu, ka viena pozīcija nemaz netiks piegādāta - kaut gan viņu e-veikalā uzrādās pieejama pirkumam... Un tad 2 nedēļas pako nabaga 3 pozīcijas mazā kastītē - absurds!

_ _Kristine_ 17.02.2022
Komentāri 0 Aptiekas

Benu Aptieka - Preces neatbilstība

Preces neatbilstība Iegādājos medicīniskās maskas bērniem - uz iepakojuma norādīts, kas paredzētas bērniem un arī aptiekas darbinieces norādīja, kas tās ir paredzētas bērniem. Izrādījās, ka tās ir tikpat lielas vai lielākas kā pieaugušo, līdz ar to nelietojamas, jo krīt nost un pienācīgi nenosedz muti un degunu. Uzskatu to par klientu maldināšanu.

* **11456** 10.02.2022
Komentāri 1 Aptiekas

Benu Aptieka - Slikts serviss, krāpšana

Slikts serviss, krāpšana Šodien lūdzu samainīt produktu, jo mana iemīļotā sensibio light krēma, kura nebija, vietā piedāvāja roche krēmu, kuram pēc iegādes màjās ievēroju ka ir spf 15, kas man neder. Iepakojumam pat kartina kastīte nebija atvērta, nemaz nerunājot par pašu produktu. Uz lūgumu samainīt man atteica, un sekoja vesela polemika par to, ka produkts droši vien pa šo vienu nedēļu (iegāde notika 29. Janvārī) ir glabāts diez sazin kur, iespējams siltumnīcā. (paldies dievam par šo silto ziemu) . Apkalpošana ļoti nelaipna. Benu aptieka ir zaudēJusi vienu lojālu klientu.

Benu Aptieka - apkalpošanas nekonsekvence

apkalpošanas nekonsekvence apkalpošana šajā pandēmijas laikā ir ārpus katras kritikas. aptiekā visu laiku nāk pircēji un veidojas rinda. no trīs kasēm strādā tikai divas, no kurām vienā kasē strādā čamma, jo viena klienta apkalpošanai paiet puse no stundas. pārgāju uz citu kasi un sāku stāvēt rindā no jauna. nonākot pie kases jau biju tuvu ģībonim karstuma dēļ, jo ielas apģērbs un sejas maska, neļauj brīvi elpot. uzrādot acu ārsta izrakstītu ārstēšanās nozīmējumu ar zālēm, pēkšņi sev par izbrīnu, uzzinu, ka acu...

C Corsaire 29.12.2020
Komentāri 1 Aptiekas

Benu Aptieka - Rupja farmaceite

Rupja farmaceite Labdien, vēlos vērst uzmanību uz nepatīkamo situāciju, kura es nokļuvu vienā no Benu aptiekas filiālēm. Š. G. 7. Oktobrī devos iepirkties uz benu aptieku aleksandra čaka ielā 104. Man bija steidzami jāiegādājas zāles vīram, kurš mani tajā brīdī gaidīja mašīnā aiz stūra (brīvu stāvvietu pie aptiekas nebija) un cieta no astmas lēkmes. Kā arī man bija jāiegādājas vitāli vajadzīgas asinsspiediena zāles sev. Paskaidrojot situāciju farmaceitie aleksandari juferovai, es palūdzu izsniegt vīra...

BENU aptieka Ādažos Gaujas iela 2a - Slikts serviss, apkalpošana.

Slikts serviss, apkalpošana. Ĺoti nelaipna atieksme pret klientiem. Uzskatu, ka tàdam cilvèkam-farmaceitam nav vietas aptiekà, kà svetlanai berdovai. Kà àrsti tà arì farmaceiti sniedz veselìbai svarìgu informàciju, bet ja šis cilvēks ir kà rejoš suns, pèc kura jums paceļas asinspiediens, nav vèrts iet uz šo aptieku pirkt zāles.

I Inese 21 24.06.2020
Komentāri 0 Aptiekas

Benu Aptieka - Cenu krāpšana apzināta

Cenu krāpšana apzināta Cenu politika ar klienta maldināšanu, ļoti skumji par to visu, pilnīgi saprotams, ka apzināta ir cenu koriģēšana lai maldinātu ar akciju cenu 2gb par cenu atlaidi otram produktam ar 50%, bet lai zaudētājs būtu, šai situācijā, tikai un vienīgi pircējs, tiek paaugstināta cena vienai vienībai (pēkšņi pie kases, par vienību) , lai pērkot (it kā) akcijā esošu produktu, bet tomēr gala situācijā maksājot par 100% par abiem 2gb kā ikdienas parastu cenu. Diemžēl! Nepatīkami un dusmas! ???

B Bumene 18.01.2020
Komentāri 0 Aptiekas

Benu Aptieka Alfa - Slikts serviss

Slikts serviss Apmeklējot Benu aptieku Alfā,jau atkārtoti nākas saskarties ar darbinieču augstprātīgu un nelaipnu attieksmi.Šoreiz strupo sarunu nevēlējos turpināt un izlēmu medikamentus iegādāties Mēness aptiekā,kur saņēmu normālu un pašsaprotamu attieksmi,kas nav nekas pārdabisks,kas būtu jāievēro jebkuram cilvēkam neatkarīgi no ieņemamā amata.Kauns par šo aptieku un noteikti vairs to neapmeklēšu.

N nikkija3 03.05.2019
Komentāri 3 Aptiekas

Benu - Attieksme

Attieksme Ludzam sniegt lemumus! No iepriekšēja darba parfimērijas veikalā viss tika iznests, tada gadijuma padomajat par aptieku - kura strada nelidzsvarots cilveks;) par strādnieku - nelīdzsvarots, psihiski slims cilvēks, kura lieto narkotiskās vielas kopā ar alkoholu, kas bija aizgājis līdz pašnāvības metinājumiem, gulējusi psihoneiroloģiska slimnīca tvaika 2, jūs uzskatāt kad tik nelīdzsvarots cilvēks - var strādāt aptiekā? Kur ir piekļuve visām zālem? Uzzinās varat par viņu uzzinat tvaika iela 2. Mēs jums lūdzam izskatit šo lietu-un pieņemt lēmumu. Sievietes vārds Anitra Ķirste

Benu Aptieka - Slikts serviss

Slikts serviss Nedēļas sākumā bija nepieciešams izgatavot zāles. Tā kā regulāri iepērkos Benu aptiekā devos turp, jo tiek reklamēts, ka tur gatavo zāles. Bet... bija liela vilšanās, kad veicu pasūtījumu. Man rupji atteica, lai nāku pēc 3 dienām vai lai eju uz citu aptieku , kurā ari gatavo zāles. Protams, devos uz to otro aptieku, kurā ari man izgatavoja zāles jau tajā pašā dienā. Jautājums : kādēl tiek reklamēts ka tiek gatavotas zāles, bet pakalpojumu nesniedz ?

Z zane5 08.12.2017
Komentāri 0 Aptiekas

Benu Aptieka - slikts serviss

slikts serviss Vēlos vērst Jūsu uzmanību uz aptieku ar adresi Katrīnas dambī 3. Jau pirms kāda laika mana radiniece pārstāja būt tieši šīs aptiekas kliente dēļ nelaipnās apkalpošanas. Piemēram, kad viņa pirms pirkuma palūdza vai varētu apskatīt zāles, tad viņai strupi atbildēja, ka tur jau nv ko skatīt... Es pati piedzīvoju ļoti neprofesionālu apkalpošanu tajā pašā aptiekā, kad šodien man tika pārmests, ka esmu izņēmusi karti parāk ātri no karšu lasīšanas termināļa. Kad aizgāju mājās, saņēmusi savu pirkumu...

L Lienite84 21.04.2017
Komentāri 1 Aptiekas

Benu Aptieka Alfa - slikts serviss

slikts serviss Добрый день! Очень некорректное отношение фармацевта в Bēnu aptieka в альфе!. Я спросила есть ли в продаже аналог лекарства mezim. На что услышала злой-хамский (видимо я не первая была которую интересовал этот вопрос) и она просто сорвалас на мне ответ - мы российскими лекарствами не торгуем. А я и не просила российские, это могут быть любые производители украина белорусия руминия и так далее чтоб подешевле. Фармацевт мне второй раз уже в истеричной форме-снова кричала что российскими...

Benu Aptieka - Atieksme pret klientiem

Atieksme pret klientiem Хамское отношение к клиентам в аптеке по моему высший ранг хамства. Фармацевт должен помогать людям которые к нему обращаются а не срываться и отправлять к врачу! Ужасно!!!

T Ticuya 22.10.2015
Komentāri 0 Aptiekas

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes