AKROPOLE

AKROPOLE RIGA SIA
Adrese: Maskavas iela 257B
Rīga
Latvia - LV-1063
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 62302150
Darba laiks: 10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
10:00 - 22:00
Kategorija: Tirdzniecība  •  Tirdzniecības centri
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

4%
Sūdzības
20
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
3
Apskatīt statistiku

AKROPOLE - Sūdzības un atsauksmes

Akropole Olearys - Slikts serviss, viesmīlība

Slikts serviss, viesmīlība 22.03.23 blakusgaldiņu apkalpoja viesmīle liene, kura ļoti nekaunīgi izturējās pret klienti. Klientei netika uztaisīts kokteilis pēc viņas vēlmēm. Liene sāka strīdēties ar klienti nosaucot viņu par izlepušu, pat bļaujot uz viņu. Vēlos piebilst, ka liene arī necienīgi izturējās pret saviem kolēģiem. Ja tu esi nolēmusi strādāt šajā darbā un piekritusi strādāt par to attalgojumu, tad dari savu darbu tā kā tas ir paredzēts, vai ej prom no sava darba, ja tas tevi tik ļoti tracina. Un nevāc cita viesmīļa dzeramnaudu, ja tu pati nevari ievērot kautkādas cilvēciskas normas.

Akropole - Krāpšanās ar loteriju

Krāpšanās ar loteriju Iegādājos botas veikalā Ballzy Sneakers Akropole. Pārdevējs laipni izsniedza man pirkuma čeku, tikai pirms tam nofotografēja to ar savu mobilo tālruni. Es tam nepievērsu uzmanību, bet kad vēlējos reģistrēt savu čeku loterijai, izrādījās, ka čeks jau reģistrēts. Lūdzu paziņojiet man, kā es tagad varu reģistrēt savu čeku.

Akropole - Nolaidība

Nolaidība Ļoti skumji, ka apmeklējot šo veikalu patstāvīgi pie ieejām ir ārprātā daudz smēķētāju un ieejot vai iznākot no veikala, negribot katrs apmeklētājs spiests smirdēt pēc pelņu trauka. Ne reizi nav manīts, ka apsardze darītu savu darbu un lūgtu smēķētājus paiet vismaz tos 10 metrus no ieejas. Kā arī Atpūtas saliņās krēslos patstāvīgi uzturas ļoti nepatīkamas jauniešu kompānijas, kas lamājas, spļaudās. Šis viss ļoti grauj veikala tēlu, iesaku sadarboties ar kādu profesionālu speciālistu, kas mācētu pacelt veikala prestižu ar pāris darbībām. Šobrīd akropole smird, bet lai izdodas sakārtot!

Akropole - vieta, kur apvienot iepirkšanās un mašīnas uzlādi .

vieta, kur apvienot iepirkšanās un mašīnas uzlādi . Man patīk Akropole. Tur es iegriežos, kad man ir jāuzlade mašīna pie reizes kaut ko nopērku sev. Kad viņa lādējas, es ej pa veikaliem un paskatos uz dažām lietām. Pirms saprotu, laiks jau ir pagājis. Akropole, ļoti laba vieta, kur apvienot iepirkšanās un mašīnas uzlādi .

Akropole kino Rīga - Negodīga komercprakse

Negodīga komercprakse Ļoti negodīga komercprakse. Iegādājos bērniem biļetes uz kino seansu sestdien, bet mājas lapa mani pārmeta šīs dienas - 8.03. Datumā, ko nepamanīju un iegādājos biļetes. Pamanot uz biļetēm šīs dienas datumu, nekavējoties sazinājos uz norādīto e-pastu. Man veikt biļešu apmaiņu internetā iegādātām biļetēm atteica. Saprotu, ka Ptac juridiski neko nevaru panākt, bet kur ir cilvēciskais faktors, es lūdzu samainīt biļetes, jo tīri fiziski nav iespējams šo kino seansu apmeklēt, jo bērni 13: 45 atrodas pirmsskolas iestādē.

Akropole - Jaundzimušo tualetes

Jaundzimušo tualetes Veikalam derētu 2tra stāva pie jaundzimušo tualetes ari ierīkot zvanu pogu ka tas ir izdarīts 1majā stāvā! Savādāk savācas bariņš tizlu jauniešu vecuma no 12-15 bariņā sēž jaundzimušo tualetē ieslēgušies un fig zin ko dara kamēr mamma ar bērnu gaida aiz durvīm kad varēs mazajam nomainīt pamperi un pabarot to!

Akropole - Elektro uzlādes stacijas bojājums

Elektro uzlādes stacijas bojājums Sveicināti! Vai tiešām ir nepieciešams pusgads, lai salabotu vienu uzlādes stabiņu? Ejot uz Lemon Gym, nav iespējams uzlādēt mašīnu praktiski nekad, jo uz tik lielu centru 4 vietas ir smieklīgi, no kurām 2 aizņemtas un 2 taksisti. Lūdzu dariet kaut ko lietas labā, 3/4 uzlādes stabiņš nedarbojas jau kopš maija, ja ne ilgāk. Ja jums žēl naudas, uztaisiet vismaz maksas uzlādi vai uzlādi tikai t/c apmeklētājiem. Tiešām kauns.

Akropole - Grūtniecēm nedraudzīgs veikals

Grūtniecēm nedraudzīgs veikals Akropoles veikalu mudžeklis, nevienā no veikaliem nav piedāvātas preces grūtniecēm. Visur bija atruna, ka preces grūtniecēm pieejamas veikala interneta vietnē vai arī, ka veikalā pieejami ir maisveida krekli vai kleitas. Nopietni? Ja esmu grūtniece man jāstaigā maisā? Preces parastiem mirstīgajiem, mazuļiem un bērniem ir atliku likām, tomēr neviens no veikaliem topošās māmiņas par cilvēkiem neuzskata.

Akropole - Jauno vecāku kase

Jauno vecāku kase Lielveikala akropole - Maximā invalīdu izeju vajag pārlikt citā ejā nevis kur jauno vecāku kase, citādi katra "Naglijā Babene" uzskata ka tā ir invalīdu kase un prom neiet! Norādes pie kases rakstīts jauno vecāku kase nevis invalīdi! Un kasierei protams viss vienalga, bet nu tas standarts!

Akropole - Veikals mājai nelaipna apkalpošana

Veikals mājai nelaipna apkalpošana Speciāli braucu no Kuldīgas uz tieši šo saldumu veikalu majai akropolē, bet, atbraucot, tiek sabojāts noskaņojums. Ļoti nejauka “saldumu feja” Irina. Nelaipna apkalpošana! Staigāju pa veikalu un viņa Saka, ka gara Rinda ārā, bezmazvai dzen prom no veikala! Nelaiž garām, Saka, lai klients apiet apkārt viņai! Nav vairs vēlme apmeklēt šo veikalu tāda cilvēka dēļ! Bet otra pārdevēja ar tumšiem īsiem matiem gan jauka! Diemžēl šādi darbinieki bojā uzņēmuma reputāciju!

Akropole - Slidotava - Slikts serviss

Slikts serviss "akropolē" slidotavā ir jāmaina kārtība, jo, lai tiktu uz slidošanu uz pl.20, rindā ir jāstāv no pl.18: 30. Jo biļetes sāk tirgot tikai 15 minūtes pirms ledus atvēršanas, tas nozīmē, ka labi, ja 10 cilvēki izmanto pilnas 60 minūtes par kurām maksā, pārējie attiecīgi mazāk un dažs labs labi, ja uz ledus pavada 30 minūtes. Kamēr nopērk biļetes, saņem slidas, uziet uz ledus. Kādēļ nav iespējams iegādāties biļetes iepriekš pārdošanā uz konkrētu laiku, tas izskaustu garās rindas un haosu, ka...

Akropole - Info centrs

Info centrs Kauns par tādu darbinieku attieksmi kas strādā info centrā, palūdzu lai pa mikrafonu paziņo par pazudušu mantu, bet atbilde sekoja ka viņām tas neesot jādara, vadība ir aizliegusi tādas darbības, tā vien liekas ka viņas tur strādā piespiedu kārtā!

Akropole - Обман с лотереей

Обман с лотереей Купил музыкальный центр в еврониксе. Узнал что в торговом центре при покупки выше чем на 50 евро можно по участвовать в лотерее и выиграть часы. При онлайн регистрации чека на триста евро пишет чек зарегистрирован. Звонил в информацию акрополиса три раза говорят попробуйте завтра зарегистрировать чек. В конце спросили имя и фамилию и телефон сказали перезвонят. Не перезвонили. Чувствую себя обманутым.

Slidotava Akropolē - Krāpšana

Krāpšana Reāla apmeklētāju mānīšana/krāpšana, nekad nav atverta publiskā slidotava. 1. Diena, zvanu uz info, man nosauc laikus kad būs pieejama publiskā slidotava, atnākam, tā slēgta, info meitene esot kļudijusies, ok, nu labi, prasu kad rīt būs pieejams, atbilde, nāciet uz 18,45 2. Diena, atnākam, nē, slēgts, treniņš, atkal kāda meitene esot kaut ko sajaukusi, nu labi, tad prasu kad rit (nu jau 3 diena) būs pieejama slidotava, dod nofotografēt grafiku, nāciet 05.12.2019. 13,45, slidotava būs atvērta...

Robotu pilsēta tirdzniecības centrā AKROPOLE! - Serviss neatbilst cenai

Serviss neatbilst cenai Neskaidri izskaidroti cenu varianti ieejas biļetēm. Vecākam jānopērk biļete un tikai tad bērni tiek ar ielūgumu utt Gidi vairumā nepārvalda latviešu valodu. Runā angliski vai lauzītā krievu val. Gidi neieinteresēts. Pašam jāuzmācas ar jautājumiem. Daudzām iekārtām ir tehniskas problēmas. Neiet vai tehniskā pauze. Bērnu nofotografē un pie izejas notirgo pa 7 EUR magnētiņā bildi Visas meistarklases pa naudu ( ap 10 EUR katra)

T/C Akropole Dāvanu karte - Slikts serviss

Slikts serviss Nopirkām dāvanu karti par 45 eiro, lai uzdāvinātu cilvēkam dzimšanas dienā. Kad visi kopā aizbraucām uz "T/c Akropole" lai Deichmann'Ā iegādātos apavus par šo dāvanu karti, mums teica, ka "dāvanu karti nepieņemam", lai gan veikalu sarakstā kuri nepieņem akropoles dāvanu karti šī veikala nav. Tad aizgājām pāest uz "can can" - kur pajautājām viesmīlei, vai pieņems dāvanu karti, uz ko viņa pateica, ka jā. Kad pāedām dāvanu karte nestrādāja. 16 eiro sagrabinājām paši pa trijiem. Gājām iepirkties uz...

T/C Akropole - Briesmīgs t/c apsardzes darbinieks

Briesmīgs t/c apsardzes darbinieks Jau pirmaja veikala atklasanas diena nacas rakstit garu sudzibu par apsardzes darbinieku, ar numuru p 01 782 (vardu vins man neatklaja) . Ieejot veikala aldo, saka pikstet drosibas varti, lai gan es nekur nebiju vel iepirkusies. Apsardzes darbinieks uzreiz lika iznemt somas saturu, kas miniatura somina bija loti niecigs. Apstulbusi, saku nemt ara mantas, kas lidzi ir jebkurai sievietei - atslegas, telefonu, naudas maku, darba ieejas karti... Apsargs izsmejosi komenteja, ka ''visadi pikstuli''...

A Altinel 05.04.2019
Komentāri 13 Tirdzniecība

Akropolis - Naudas izkrāpsana /attieksme

Naudas izkrāpsana /attieksme Labdien, Vēlējos jūs brīdināt par apbedīšanas aģentūru Akropolis.Nesen izvadījām vecomāti . Atradām aģentūru kuram ir savs morgs . Viss ritēja gandrīz normāli sazvanījām un tad apmēram 2 stundas gaidījām kad viņi ieradīsies pakal vecomātei , viņi atbrauca ielika melna maisa panama un saka nest līdz vienam no nesējām saka zvanīt telefons viņi nolika vecomāti uz zemes un gaidīja līdz parunas pa telefonu protams ka mēs aizrādījām un viņš pārtrauca sarunu . Tālāk viss ritēja normāli tai paša diena...

I ievina44 19.11.2015
Komentāri 1 Pārējās

Akropole - Frizētava

Frizētava Neiesaku apmeklēt frizētavu Baldonē. Saskruļļoja jau mājās izmazgātus matus steigā pulksten 10:00 un 17:00 no frizūras ne miņas :( samaksāju 20 eur ne par ko. Ja vēl būtu 10 € paņēmušas, nesūdzētos. Pārāk augsta cena par tādu darbu . Esmu ļoti apbēdināta, jo vēl pasākums priekšā, nekad tā nav bijis un laiks arī šodien pateicīgs.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes