Meklēšanas rezultāti

www.xp.lv - Mob. telefoni (Sūdzība)

Mob. telefoni Nopirku Galaxy S5 mob telefonu XP.LV.Par atteikuma tiesībām netiku brīdināts. Uzreiz šķita aizdomīgs, ka "logi" atšķirās no demo telefoniem Trodeksā vai Elkorā. Atnesu uz XP.LV servsu, izveidot tādus pašus logus viņiem arī nesanāca, man pateica ka tam tā jābūt. Par atteikuma tiesībām netiku brīdināts.2 nedēļu laikā telefons pārstāja darboties. Plaši aprakstīts defekts "android" interneta vietnē.Aiznesu uz XP.LV, pieņēma, sastādija aktu.Pēc paris dienām paziņoja, ka manam telefonam sasist...

www.xp.lv - Pārdod lietotu telefonu (Sūdzība)

Pārdod lietotu telefonu ...talonu var izrakstīt neatverot iepakojumu, jo IMEI kods ir uzdrukāts uz kastītes. Mana versija ir tāda, ka iespējams šis manis nopirktais SAMSUNG telefons bija pārdots iepriekš kādam citam, kurš sabojāja OS un atgrieza to atpakaļ, un šis xp.lv serviss kkā sataisīja, lai tik ietu telefons un uzlikuši 4.1.1. versiju. Jāuzmanās no šī uzņēmuma, jo ar viņiem grūti runāt gan par naudas atgriešanu gan par telefonu maiņu, pret citu tādu pašu modeli. Lai veiktu telefona apmaiņu vai naudas atgriešanu...

www.xp.lv - Nedarbojās pēc remonta (Sūdzība)

Nedarbojās pēc remonta ...sms, ierados pakaļ, pēc stundas nodevu telefonu atpakaļ, jo lietot to nav siepās un problēmas nav novērtas. Prasīju, ka lai atgriež naudu vai jaunu telefonu, jo jau nododam 3 reizi. Pie tam 3 reizes pēc kārtas, jo nav lietots vispār. Uz ko saņēmām atbildi, ka xp.lv ir slēgts un var tikai remontu dabūt. Kā tā? Redzu, ka mājas lapa strādā. Kur tagad griezties? Prasīju vai būs jānodod 10reizies un nekas netiks salabots, tik un tā jānodod. Atbilde jā... Ko lai iesāk. Kā dabūt naudu atpakaļ?

www.xp.lv - Par naudas atgriesanu,PALIDZAT! (Sūdzība)

Par naudas atgriesanu,PALIDZAT! Labdien. Es ceturdien vakara no internetveikala xp.lv pasutiju plansetu. Uzreiz pazvanija un pateica, ka pirmdien pecpusdiena bus piegade. Pirmdien sezu gaidu,gaidu..paskatos laiku,jau 15:30. Sadomaju pazvanit pati un pajautat,kas par lietu. Man saka, ka kurjers, kurs pie viniem uz veikalu piegada plansetus ir aizkavejies. Vini nezina,kad viniem uz veikalu atvedis,bet par piegadi vispar nerunasim...Vai es varu piezvanit viniem un anulet pasutijumu? Bet lieta tada, ka ar swedbankas palidzibu...

www.xp.lv - мобильный телефон (Sūdzība)

мобильный телефон Продают б/у телефоны под видом новых. Буду подавать на них в суд ПРИНЦИПИАЛЬНО Кто попался на крючок мошенников пишите по адресу [slēpt]@inbox.lv

Xp.lv LG G3 - Remonts nepalīdz (Sūdzība)

...saņēmu sms, ierados pakaļ, pēc stundas nodevu telefonu atpakaļ, jo lietot to nav siepās un problēmas nav novērtas. Prasīju, ka lai atgriež naudu vai jaunu telefonu, jo jau nododam 3 reizi. Pie tam 3 reizes pēc kārtas, jo nav lietots vispār. Uz ko saņēmām atbildi, ka xp.lv ir slēgts un var tikai remontu dabūt. Kā tā? redzu, ka mājas lapa strādā. Kur tagad griezties? Prasīju vai būs jānodod 10reizies un nekas netiks salabots, tik un tā jānodod. Atbilde jā... Ko lai iesāk. Kā dabūt naudu atpakaļ?

www.xp.lv - Pardod lietotus telefonus (Sūdzība)

Pardod lietotus telefonus Уважаемые читатели будьте осторожны с этим магазином. Вчера заказал себе Samsung galaxy s7 edge по цене 708.00 евро прежде чем оплачивать товар попросил вскрыть коробку с телефоном так как коробка вызвала сомнения. Как и оказалось телефон в ней был уже со снятой плёнкой и заляпанный весь экран. И они пытались его перепродать как новый.

www.xp.lv - Обман (Sūdzība)

Обман Даже незнаю с чего начать!!купили Samsung Alpha...на следующий день!!телефон перестал работать ,пропала сеть....несем в магазин по гарантии хотим поменять..они говорят ок...заполняйте документы..отходим на 3м..писать жалобу,они в этот момент открывают телефон и зовут нас и говорят что там жидкость!!мы в шоке!!ок отправляем в Тродекс...там..".типо"дают заключение вода пож мини sd...ремонту не подлежит...только поменять плату за 180eur...мы забираем телефон..везу к другому мастеру...и...

www.xp.lv - Ужасный сервис (Sūdzība)

Ужасный сервис Отдал телефон на гарантийный ремонт. 3 месяца кормили обещаниями, что ждут заказанную деталь. В Итоге, отнес телефон в другой сервис, где мне сообщили, что за это время сгнила плата и телефон восстановлению не подлежит. Вот такой сервис.

www.xp.lv - Telefoni nav jauni, bet lietotie (Sūdzība)

Telefoni nav jauni, bet lietotie Nopirku pie viņiem jaunu telefonu, bet velak pamaniju ka tas ir lietots. Pec nedeļas telefons jau normali nestradaja, uz manam sudzibam viņi man atbildeja, ka tas nav ražošanas defekts.

www.xp.lv - Наплевать (Sūdzība)

Наплевать Хотел подарить телефон жене на день варенья, но увы ... Даже не удасужились позвонить, что телефона нет в наличии, хотя на сайте в наличии был. Неприятно.

www.xp.lv - pārdod lietotus telefonus uzdodot tos par jauniem (Sūdzība)

pārdod lietotus telefonus uzdodot tos par jauniem Iegādājos telefonu apgalvoja ka jauns. Mājas konstatēju ka telefonā ir ielādēti klipi kuri ir ielādēti pirms gada. Aiznesu atpakaļ telefonu un prasīju kas par lietu. Pārdevējs tēloja muļķi. Atpakaļ telefonu ņemt negribēja un naudu nevēlējās atdot. Draudu ceļā ka izsaukšu Bez Tabu un informēšu citas personas policiju par krāpšanu naudu dabūju atpakaļ. P.S. Katrs sev var pajautāt kā viņiem izdodas panākt tik zemas cenas...

Kirils Solovjovs - Kirils.com (Sūdzība)

Kas ir Kirils? Atsaucoties uz Atoma iepriekšizplatīto info – katrs Kirila meils ir literārs darbs, kas aizsargāts ar autortiesībām. Pebildīšu, ka alus Kirilā nelīst! Kirils jebkuru problēmu var atrisināt pamājot ar pirkstu. Kirils var pacelt zemeslodi. Kiriljoki piedur! Palīdzēsim internetam kirilizēties kopā! Kirils blogus nekomentē, viņš uz tiem lūr tik nikni un kirilīgi, ka tie paši iekomentē sevi! Kirils neprogrammē, Kirilu programmē. Luksaforaa gaisma mainas taadeelj, ka Kiril...

K kirils 26.05.2010
Komentāri 4 Pārējās

www.xp.lv - pārdod lietotus telefonus uzdodot tos par jauniem ( Komentārs)

pārdod lietotus telefonus uzdodot tos par jauniem Man saplīsa nokia x6 8gb telefonam touch un hands free ieeja. Domādams, ka xp.lv darbnīcā to sataisīs.Aizvedu turp! No sākuma viss ritēja ļoti labi. Mpēc 2 dienām pazvanīja. Devos turp un paņēmu telefonu. Viss no sākuma gāja labi. Pēc tam atklāju ka ka touch nav ielikts kārtīgi un zem viņa ir putekļi, ko no sākuma nepamanīju. Pēc tam atkal hands free sāk niķoties un domāju ka drīz atkal atteiksies strādāt. Man jau no sākuma bija problēmas ar telefonu kad nopirku bet ar to tiku galā. Ta kā neiesaku neko pirkt/labot xp.lv veikalā

Euromobile SIA - Жулики ( Komentārs)

...Podumaew kurjer ne pozvonil kak to vovremj, nu a kto xochet ezdit za kopejki 3- 4 evro vozit tovar, razvozit tovar v takuju dal, skolko benzina nado potratit. Oni prosto neuspevajut vsex obzvonit i privezti i zakazat. Nado rasschitivat na realnoe vremja dostavki nu 1-2 dnja. Libo exat samomu. To cto menjaut eto uze xorowo. Von pro drugie internet magazini piwut kowmar, ne menjaut, prodajut starij tovar kak xp.lv ili drugie po garantii ne chinjut i ewe govorjat cto sam vinovat cto takoj kupil.

N nezavisimij 19.04.2016
Komentāri 6 Datori

www.xp.lv - Pardod lietotus telefonus ( Komentārs)

Pardod lietotus telefonus J vse vremja u magazina XP.LV xochu cto to kupit mobilij telefon cena privlekaet, to Sony Xperia M4 Aqua to teper Z3 no teper tochno pokupat ne budu, raz takoe tvoritsja s dorogimi telefonami. Davno uze govorjat cto oni chinjat starie ili polzovanie i prodajut kak novie. Daze strawno cto to u nix pokupat. Bog kak govoritsja miloval, a to propali bi 310 evro. Spasibo.

www.xp.lv - Par naudas atgriesanu,PALIDZAT! ( Komentārs)

Par naudas atgriesanu,PALIDZAT! ...sapratisiet. Vini sakuma necela, bet velak pacela. Es jau gribeju atteikties no pasutijuma, bet plansetdators bija jau izsutits un rit man vinu piegadas. Ja vins bus jauns, labi iepakots-atstaju sev, ja lietots uzreiz sutu viniem atpakal. Man pa telefonu solija, ka plansets ir pilnigi jauns, bet dzivaja jau redzesim. Es ta baidos, ka lietots, jo lasiju ka daziem cilvekiem no xp.lv pienacis lietots telefons, bet vairak cilveku, tomer rakstija, ka viniem pienaca jauna prece. Rit redzesim, ka bus!

www.xp.lv - pārdod lietotus telefonus uzdodot tos par jauniem ( Komentārs)

pārdod lietotus telefonus uzdodot tos par jauniem Ничего подобного xp.lv хороший магазин ! Покупал у них nokia x6 -16 Gb а через 4 дня, nokia с6.01, доволен и мастер у них, человек хороший отзывчивый посоветовать может ! А телефон могли и брать в руки и другие люди, мало ли взяли посмотреть, передумали добавили, и другой взяли ! Цена мизер, гарантию, дают 2года, что еще нужно?

D Den 19.12.2011
Komentāri 12 Interneta veikali

Elsia - Iļjas Vahitovs ( Komentārs)

vot to es saucu par profesionalismu. nevis kaa lv firmas, kuraam ir uzsplaut, vai otradak ka 220.lv, kur skatoties aciis, vnk, saka ka kl. pats vainigs ;XP bet vispaar zinu so aarstu personiigi. neesmu pie vinja taisijusi bet plaanoju, jo cik esmu konekteejusi, loti patika attiexme un darbi. gudrs un lojaals zobaarsts, iesaku!

M79.lv - Pirmo reizi redzu kko ŠĀDU! Krāpšana! ( Komentārs)

Pirmo reizi redzu kko ŠĀDU! Krāpšana! Pirmkārt, nepērc SSD pa 30 eur, tik mazas ietilpības pat nav vērts izskatīt, ko tu tur instalēsi, Windows XP? Otrkārt bieži interneta veikali uztur "vecas" cenas un neaktualizē, tā ir veca kaite ar kuru nevar tikt galā pat tik lieli interneta veikali kā 1a.lv, nepatīkami piekrītu. Treškārt ne mazums kur dzīvē nelietderīgi esi iztērējis 9eur.