Meklēšanas rezultāti
Lemon Gym - Nepamatota soda nauda un atteikums pārtraukt līgumu (Sūdzība)
...1. 5. un 14. septembrī. Kopš tā laika neesmu apmeklējusi klubu, taču mans profils tika bloķēts ar paskaidrojumu, ka sistēma it kā konstatējusi pieslēgšanos no citas ierīces. Es lietoju tikai savu telefonu, un kontu neviens cits neizmantoja.
Lemon Gym pieprasa samaksāt 15 € sodu, lai atbloķētu kontu, un līdz soda samaksai atsakās pieņemt iesniegumu par abonementa pārtraukšanu.
Tā nav vienīgā situācija. Jau vairākkārt atkārtojās. Maksāju sodus, bet gāju, jo tuvu mājai. Bet nu tiešām tas ir apnicis. Tāpēc, vēlos arī citus pabrīdināt. Esiet uzmanīgi ar šo kontori.
Lemon Gym - Krāpšana, piestāda rēķinus pa kluso (Sūdzība)
...parādu, bet atstāju to, kas piestādīts papildus. Nākamajā nedēļā man atnāk sms no parādu piedziņas.
Neskatoties uz to, ka bija izveidojies parāds, viņi tāpat pagarināja līgmu un turpināja piestādīt rēķinu, lai nosmeltu pēc iespējas vairāk, bet par to nekādā veidā nepaziņoja. Nekur nav izcelts tas, ka pēc līguma beigām tas tiks pagarināts, kur nu vēl ja izveidojies parāds.
Pilnīgi negodprātīga prakse, pilnīgi bezjēdzīgs klientu atbalsts. Laiks meklēt jaunu zāli. Lemon gym - vairs nekad!
Lemon Gym - Krāpšana, nelikumīgs līgums (Sūdzība)
...neesmu parakstījis, viņi man atsūtīja šādu atbildi:
"labdien! Pielikumā pievienoju dokumentus. Lūgums iepazīties. Dokumentu parole ir jūsu personas koda pirmā daļa. Līgums nav ar parakstu, jo uzskatāms par distances līgumu, kas noformēts portālā lemon gym, un līguma nosacījumi apstiprināti ar maksājumu. "
kad atvēru pielikumu, kur it kā bija līgums, izrādījās, ka tur bija vīruss. Visu nosūtīju policijai. Man bija arī video pierādījumi, kuros redzams, ka neesmu piekritis līguma nosacījumiem...
Lemon Gym - Nav orientēti uz klientu, slikts serviss (Sūdzība)
...info sūt sms.
Aplikācijā topošais līgums arī nebija redzams, kaut visi faktiskie līgumi un maksājumi vienmēr tur parādās, bet tikai ne nākamais līgums, kā arī piereģistrēties nodarbībai pēc pamata līguma beigšanas arī nevarēju.
Sazinoties ar lemon gym, lūdzu, lai nākama līguma slēgšanas datums tiktu pārnests pēc 2 mēnešiem, kad esmu plānojusi atsākt nodarbības, ka varu to atkal noslēgt uz gadu un tad šis "parāds" tiktu ierēķināts nākamo mēnešu apmaksai.
Diemžēl, vadība nesaskata...
Lemon Gym - Zādzība (Sūdzība)
Lemon gym akropole lokācijā no ģērbtuves tiek zagti apavi. Administratori neko nevar padarīt pat paskatīties kameras bez policijas iejaukšanās. Skapītis laikam jāslēdz ciet ar 3 atslēgām lai neko nezog. Apavus atpakaļ nedabūt noteikti, un kamerās visdrīzāk arī redzēt neko nevarētu, jo ieliktu somā un izietu pa durvīm ārā nevienam neko nezinot. Ļoti neforši
Lemon Gym - Naudas līdzekļu piesavināšanās (Sūdzība)
Uzmanaties pirms slēdzat jel kādu līgumu ar lemon gym.
Kaut kur viņu sistēmā tiek automātiski atķeksēts, ka pakalpojuma abonoments tiek automātiski pagarināts, un tad beidzoties jau sen (pirms gada) apmaksātam abonementam, bez ziņas tiek aktivizēts nākamais abonements, par kura esamību nemaz nezini.
Tad pēc laika saņem draudu ziņu par nodošanu parādu piedzinējiem!
Labi atstrādāta shēma - juridiski viņiem ir uz ko atsaukties, ka vairāk pirms gada kaut kur viņu sistēmā bija automātiski...
Lemon Gym - Плохой сервис (Sūdzība)
Самый наихудший сервис в моей жизни.Не предоставленны услуги,неприятные в договоре со спортивным залом Lemon Gym.Оплаченный обонемент не предоставил услуги.
Lemon Gym - Krāpšana, slikts serviss (Sūdzība)
...abonementu.
Protams atbilde bija ka tas nav Gana labs iemesla lai abonements tiktu atcelts un man ir jāmaksā soda nauda par to ka eju prom no sporta kluba.
Nosacījums - gadu jābūt sporta zāles klientam, es biju pat vairāk kā gadu. Man iesaldē abonementu - ne manas vainas dēļ, bet kad vēlos to atcelt te pēkšņi atbilde ir “abonements ir bijis iesaldēts un es neesmu sportojusi visu gadu, tāpēc man ir jāsamaksā soda nauda par periodu kuru neesmu gāJusi” laigan skaitos lemon gym kliente 1,5 gadus
Lemon Gym - Krāpšana (Sūdzība)
...nē, tas tiks pagarināts. Tā mūžīgi var staigāt pa riņķi un nesaņemt iespēju izbeigt šo abonementu... Iesaku vērsties uz Ptac (patērētāju aizsardzības centram) , lai saņemt palīdzību, jo es uzskatu ka tā ir informācijas slēpšana no klienta. Jo visu svarīgāko un izdevīgāko par datumiem viņi tev pasaka un tā informācija ir atspoguļota jūsu mans. Lemon gym profilā, bet to kas rakstīts ar maziem burtiem, protams Saka lasiet līgumā kurš jums bija nosūtīs gadu atpakaļ. :) kaut kā tā, esiet uzmanīgi.
Lemon Gym - Bojājums Yangas uzpildes automāta (Sūdzība)
Lemon Gym Pļavniekos atrodas automāts miniralizēts Yangas ūdens ar garšām, jau kuru reizi saskaros ar to, ka izvēlētos kadu no garšam automats ielej parasto ūdeni.
Lemon Gym - Iepirkšanās un izklaides centrs AKROPOLE - Attieksme pret klientiem nekāda:( (Sūdzība)
Šodien bijām 'Lemon Gym - iepirkšanās un izklaides centrs Akropole" vēlējāmies apmeklēt fitnesa klubu, bet mums to liedz nelaipnā meitene kura mūs apkalpoja teica ja nav pases tad fitnesa klubu nevaram apmeklēt. Liedza mums apmeklēt klubu jo nebija mums pases liekas it ka mēs vēlētos šķērsot Latvijas robežu robežpunktā. Tādi darbinieki tikkai biznesu gremdē.. Tādam darbiniekam šādā kolektīvā nav vietas! Es tā uzskatu..
Lemon Gym - Slikts serviss (Sūdzība)
Neelastīgi, ne pretimnākoši ar tuvredzīgu skatu nākotnē. Pēdējie 2 Covid gadi daudzos uzņēmumos ieviesuši daudz pozitīvas izmaiņas, daudzi ir kļuviši empātiskāki, elastīgāki un pretimnākoši, ņem vērā klienta situāciju, dzīves ritma / dzīves vietas izmaiņas, tomēr daudzi, tai skaitā Lemon Gym ir un paliks "burtu kalpi".. Diemžēl. Neiesaku ar viņiem "aprecēties", ja vien to neplānojat uz mūžu. Lai visiem laba Veselība un daudz enerģijas sportot draudzīgākā sporta klubā. :)
Lemon Gym - Krāpšana (Sūdzība)
2019.gada beigās tika noslēgts gada līgums ar Lemon gym. Lai nerastos neskaidrības par rēķinu apmaksu, visa summa tika samaksāta uzreiz. Cik zināms COVID 19 ierobežojumu dēļ klubs kādu laiku bija ciet. Uzskatīju ka līgums ir beidzies un nekādu saistību ar sporta klubu vairs nav. 2021.gada septembrī sāka nākt atgādinājumi par neapmaksātiem rēķiniem, jo pēc līguma (kā man pa telefonu paskaidroja), ja nav rakstīts iesniegums, līgums automātiski tiek pagarināts. Sazinājos ar kluba darbinieci, kura...
Lemon Gym - Махинации с договором (Sūdzība)
...посещать зал не стала, хотела расторгнуть договор, но мне не дали такой возможности, ссылаясь на пандемию. Теперь без моего ведома мне продлили договор до марта месяца 2022 года. С уплатой 25.99 евро в месяц. А я не хожу и не хочу ходить в спорт халы Lemon Gym. При оформлении договора. Сотрудница уверяла меня, что в случаи недовольства, я смогу расторгнуть договор, заплатив неустойку в размере одного месяца. Сейчас же получается я должна платить за воздух. Принудительно. Это махинации.
Lemon Gym - Krapšana (Sūdzība)
Nomaksajot visus lemon gym rekinus 18.09.2020 esam lauzuši ligumu.Nezinamu apstaklu del esam ielikti paradnieku sarakstaa.Piedzineji kopš pagajušaa gada zvana ar draudiem un pieprasa vel naudu tas ir vel 22€! Par ko!? Ja esam sen visu nomalsajuši un lauzuši ligumu.? Lūdzu palīdziet! Ar cieņu.
Lemon Gym - Slikts serviss (Sūdzība)
Я ходил в зал в августе и сентябре, в начале сентября написал заявление на расторжение договора, а спустя пол года приходит платёж от коллекторов. Lemon gym говорит типо я должен был заплатить за октябрь. Говорят что моё заявление не могут найти так как клубы закрыты, но заплатить должен сейчас и с процентами.
Lemon Gym - Обман (Sūdzība)
Поделюсь со своим ужасным знакомством с lemon gym (purvciems) , заключал договор с ними в сентябре на месяц и оплатил, и вот сейчас спустя пол года получил письмо что у меня есть перед ними долг за все эти месяцы и мой долг передан коллектором. Интересно где они были все эти месяцы что не могли найти меня. Связаться не с кем, на телефон не отвечают. Никому не советую это кидалово.
Lemon Gym - Krāpšana (Sūdzība)
Pirms aptuveni pusotra gada runājot ar draudzeni, nolēmām kopā iet uz “Lemon Gym”, kas ir blakus manām mājām - parocīgi. Pa cik draudzene tur sporto labu laiku, es domāju nu labi, paņemšu abonementu uz mēnesi. Visur reklāmas, plakāti ar labu “Deal’U”, ja nemaldos, 15€. Noslēdzu līgumu, izlasot katru punktu, jo nu mazums... , samaksāju naudu. Aizgāju, labi ja 3 reizes un sapratu, ka meklēšu labāku vietu. Pēc laika sāku saņemt neskaitāmus e-pastus par to, ka man esot “nenokārtotas parādsaistība...
Lemon Gym - Krāpšana (Sūdzība)
Lemon Gym nebrīdinot atsaldē abonementu. Piestāda nekorektu rēķinu. Nespēj sniegt saprotamu un vienotu informāciju par rēķinu. Administrācija nekompetenta līdz ārprātam. Uz telefona zvaniem neatbild.netērējiet savu naudu tik nekvalitatīvam servisam.
Lemon Gym - Istā Krāpšana (Sūdzība)
Sāku saņēmt izziņas uz sava telefona numura par lemon gym parādiem. Šo sporta klubu nekad neesmu apmeklējusi. Kad piezvanīju un prasīju sazināties ar menedžeri,
pateica ka ar menedžeri vai direktoru nav iespējams tikties vai sazināties. Vai tas ir normāli? Katrā normālā sporta klubā vismaz darba dienās uz vietas ir kads kluba vadītājs, menedžeris vai tām līdzīga persona.
Būs jābrauc uz juridisko adresi un jāraksta policijā iesniegums, ka arī patērētāju iestādē.
Cilvēki uzmanāties.