Meklēšanas rezultāti
Ogres Autobuss - Nepardot bileti (Sūdzība)
Katru dienu braucu ar 2.autobusu,maksaju naudu. Bet 12. Majä šoferis izdoda man veco bileti uz citu maršrutu, es paprasiju samainiit, bet vińš Tur kaut ko bubina "aparats nestrada..." un ne bai das. Loti labi var ta nopelniit naudu?! Un ja bus parbaude, Tad sodu naudu es maksaäšu ne par KO.
Četri Balti Krekli - ČBK vadības attieksme (Sūdzība)
Labdien visiem,Uzreiz pēc jaunā gada biju nolēmis nosvinēt savu vārda dienu un tieši pirms svinībām atradu ČBK dāvanu karti, kurai diemžēl bija beidzies derīguma termiņš (31.12.2014). Sazinājos ar ČBK caur uz dāvanu kartes norādīto e-pastu, kur ļoti nopriecājos par fantastisko attieksmi un pretimnākšanu klientam, ļaujot šo dāvanu karti izmantot līdz 10. janvārim (ieskaitot). No sirds sapriecājos un nekavējoties, laicīgi (05.01.2015) veicu rezervāciju uz 10.01.2015. Tālāk jau apzvanīju draugu...
EKO Baltia VIDE - Atkritumu izvešana (Sūdzība)
EKO Baltia VIDE privātmājas apkalpošanu, kura atrodas nedaudz nomaļā vietā mežā, regulāri veica ar kavēšanos un viena izvesta konteinera vietā mēdza pierakstīt savos dokumentos, ka izvesti 2 konteineri. Paši rezultātā lauza apkalpošanas līgumu, jo nevarēja nodrošināt kvalitatīvu apkalpošanu. Esmu ĻOTI vīlusies šajā uzņēmumā. Nav nekāds brīnums, ka cilvēki piesārņo apkārtējos pilsētas mežus, ja nav uzņēmuma, kurš spētu privātmājas nodrošināt ar atkritumu izvešanu.
SIA "Harvest Balt" SIA "Bilešu serviss" - Концер Трофима, Трофимова (Sūdzība)
Здравствуйте, я хотела бы найти людей которые также как и я купили билеты на концерт Трофима, и деньги за несостоявшийся концерт им не вернули. SIA "Bilešu serviss" говорят, что деньги должен вернуть организатор SIA "Harvest Balt". Организатор отмалчивается, заказное письмо на юридический адрес вернулось обратно, других контактов у меня нет. Я сегодня написала заявление в полицию, где мне сказали, что смогут начать дело если таких заявлений будет много. В интернете других жалоб я не нашла. Пожалуйста откликнетесь другие пострадавшие, не дадим на себе наживатся!
Eco Baltia VIDE - Līgums (Sūdzība)
Ko darīt? Nav iespejas ne sazvanit, ne vestule nosutit, nevien necel klausule jau 3 nedeļas. Ne varu līgumu par atkritumu izviešanu sastadit ar viniem,un vini ir vienigie,kuri apkalpo Babite!!!!
Eco Baltia VIDE - Atkritumu izvešana (Sūdzība)
Apnicis man jau tas birojs Talsos karreivju ielā 6! Tās divas kundzītes,kas tur strādā,vismaz trīs reizes gadā kautko sačakarē ar rēķina sastādīšanu,kā rezultātā pārtrauc atkritumu izvēšanu. Ierodoties BIROJĀ viena no darbiniecēm sastāda tekošo rēķinu ar priekšapmaksu. Vis kārtībā maksāju godīgi piecus mēnešus,te pēkšņi atkal neizved! Atkal dodos uz biroju meklēt taisnību,kur man otra paziņo rēķinu maksāju pēcapmaksā un esmu vēl parādā~10.00 LS Štrunts ar to naudu,kad tur vienreiz beigsies tas bardaks?
Global Balt - zelts (Sūdzība)
Labdien!Gribu izstastit ka pardeveji smauc pircejus.Iegadajos veikala "Global Balt" zelta izstradajumus kakla kediti un rokas aproci,Pagaja menesis un mans zelts saluza,labi ka nepazaudeju.Aizbraucu uz veikalu uzrakstiju iesniegumu ka gribu sanemt naudu atpakalj vai lai samaina uz citu zelta izstradajumu,uz ko man atbildeja ka jagaida 10 dienas.Pagaja divas nedeljas man apnika gaidit zvanu un devos pati uz veikalu.Veikala man nesmuki atbildeja ka izstradajumi jau gatavi vakara var braukt...
Consult Balt - Norwegija (Sūdzība)
Всем привет! Хочу устроится в рыболовную компанию Consult Balt на сезон поплавать около Норвегии на траулере, половить салаку. Интересует кто у них работал путину по салаке и треске, сколько чистыми взяли на руки. На сколько уходили в море. Если не лень - поделитесь информацией.
Četri Balti Krekli - Apsargu briesmīgā attieksme (Sūdzība)
21.aprīlī, aptuveni ap plkst. 04:30, Rīgā, klubā ''Četri balti krekli'', cietsirdīgi tika piekauts šī kluba apmeklētājs - jauns vīrietis, un bezsirdīgi, gandrī nožņaugta sieviete. Lūdzu atsaukties aculieciniekus, kuri ir gatavi sniegt liecības, jo tiks uzsākts kriminālprocess pret šī kluba apsardzi. Pietiek jau ar to, ka tiek sisti(arī nosisti) vīrieši, vai turpmāk tiks sistas arī un žņaugtas arī sievietes, kurām būs jāgfuļ savu asiņu peļķēs un jācieš no tā, ka tiek vienkārši...
RVO Balt - par darba samaksas kavēšanu (Sūdzība)
Sia RVO Balt kavē darba samaksu.Darba līgumi netiek laicīgi izsniegti,nav noteikta algas dienas datuma tikai formulējums "līdz",kas reāli netiek ievērots,netiek izsniegti darba samaksas aprēķini,kas liedz iepazīties ar nomaksāto nodokļu apmēru.Šīkompānija veic celtniecības darbus valst un pašvaldību apmaksātos objektos,līdz ar to darba algas neizmksāšana ir tikai kādas privātpersonas personīga ieinteresētība.
Bluetooth Jabra BT2080 - Nekvalitiva prece (Sūdzība)
Labdien, 03.11.11 pasūtīju bluetooth Nokia, pēc dažām minūtēm pārzvanīja operators un pateica ka šīs preces partijai ir defekti.Ieteica citu un pārsūtīja piedāvājumu un e-pastu.Es pārjautāju vai šī prece deres Nokia telefoniem-atbilde-jā!Piekritu!!!Nākama diena 04.11.11 kurjers piegādāja prece, bet kad saku ieslēgt izradas, ka nedarbojas.Nākama rītā uzreiz uzrakstīju tam darbiniekam ka prece nedarbojās un ka vajag mainīt.Atbraucu uz veikalu darbinieki iedeva pieteikumu, kuru jāizpilda un saka...
Lauma Kalniņa - Bite - Krāpniece, blēde, cilvēku izmantotāja. (Sūdzība)
Uzmanību! Esiet uzmanīgi Lauma Kalniņa - Bite Izmanto cilvēkus, dzīvo uz citu cilvēku rēķinu, melo izdodas par kristieti. bet nav pat tuvu kristīetībai, Blēde Krāpniece neviens neuzraujaties uz viņas viltīguma.
Nevienam neiesaku ielaisties ar viņu
BALT ORGANIZATION SIA - это вопрос (Sūdzība)
Кто нибудь отправлялся работать через Balt Organization в Англию?
Tallink - zaudeta nauda par neizmantotu bileti (Sūdzība)
Gribu pastastit par Absurdu situaciju.Biju apmaksajis braucienu Tallina-Helsinki, atiesanas laiks 07.30 no Tallinas.Ap 4 nakti gadijas kibele ar automasinu Igaunijas teritorija, lidz Tallinai nemaz netikam.Kompanija kategoriski atsakas atgriezt naudu par neizmantotu bileti, pamatojot ka man vajadzeja laicigi pazinot ka neieradisos.Es loti labprat butu pazinojis, bet lieta tada ka Tallink bilesu un informacijas talrunis ir pieejams no 08.00 no rita!!!Tatad jebkura gadijuma lidz 07.30 reali nebija iespejams to izdarit!Katra zina to ta neatstasu.
Bezrindas.lv - nevar nopirkt biļeti uz liepāju (Sūdzība)
Idiotisms - nevar nopirkt biļeti ne uz vienu Liepājas reisu!!!
TAD KAM tāds serviss vajadzīgs! Prom uz Īriju!!
Ifo Balt Plus - Video novērošana (Sūdzība)
Ifo Balt Plus darbinieki nu jau vairāk kā gadu nevar novērst video novērošanas sistēmas problēmas. Galvenais, viņi to nevālās. Bieži uz telefona zvaniem neatbild, bet kad atbild, tikai sola ka atbrauks. Termiņš, VAIRĀK KĀ GADU, pats par visu pasaka.
Jaunais rīgas teātris - Rezervācijas pa blatu (Sūdzība)
JRT biļešu rezervācijas notiek pa blatu. Ir uzrādes, uz kurām biļetes dabūt vienkārši nav iespējams. Piemēram, šodien JRT mājas lapā ir info, ka biļešu pārdošana uz marta izrādēm sāksies 10.02.plkst.10.00. no rīta, tajā pat laikā mājas lapā 29.03. izrāde Soņa jau tiek norādīta kā pilnībā rezervēta. Uzzvanot uz kasi, tieku informēta, ka arī rezervācijas uz marta izrādēm pieņemt tikai no 10.02., uz jautājumu - kā tād 29.03. visa izrāde jau var būt izpārdota, tiek nu jau ne tik laipnā balsī...
telko balt - obman (Sūdzība)
ne delajut to cto obesjajut, obsjajutsja s klientom na povisennih tonah.derut besennie denjgi ni za cto. ne podkljucjajtesj k Telko balt!!!
Balt Medros - (Sūdzība)
medicinas centrs Balt Med Ross ginekolog Tatjana Ignatovic pomenjala familiju, a teper ona Maksimova. Prijem mne obosolsje v 100 lat, prisla domoi v soke, s bolju, uvezli na skoroi. Diagnoz bil ne pravilnim, dengi na veter. V bolnice vse udivilis za cto j zaplatila, sovetujut podat na etu svoloch Ignatovic v sud, cto j a i zdelaju. Ne obrasaites k etoi aferistke i vimogatelnice, u nei plohaja sllava.
216 Maršruta Taksometrs - Dengi ne za bilet, a na morozhennoje (Sūdzība)
4toto v posledneje vremja voditeli etih mar6rutok obnagleli. Takoje owuwenije 4to ja im daju denjgi ne za bilet a na morozhennoje. Zhalko? Net. Obidno.