Zalando

Zalando SE
Adrese: Valeska Gert 5
Berlin
Germany - 10243
(Juridiskā adrese)
Fakss: +49 03027594693
Darba laiks: 8:00 - 22:00
8:00 - 22:00
8:00 - 22:00
8:00 - 22:00
8:00 - 22:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Apģērbs
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
11
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Zalando - Sūdzības un atsauksmes

Zalando - Krāpšana!

Krāpšana! Pasūtīju Tatuum firmas džemperkleitu par 76€.Kleitu saņēmu salīdzinoši ātri.Bet izskatās,ka to jau kāds ir nēsājis.Savēlusies,ar netīriem traipiem.Sūtīt atpakaļ baidos riskēt,jo izlasot sūdzības,saprotu,ka nauda netiek atgriezta vai,labākajā gadījumā,tikai daļēji. Neperciet ,tiksiet apkrāpti!

Zalando - Krāpšana

Krāpšana 13.09.2023 izņemu pasūtījumu, samaksājot 164 eur. Nākošajā dienā 14.09.2023 divas preces par summu 63 eur atgriezu atpakaļ. Pēc vairākiem atgādinājumiem, no Zalando saņēmu 17 eur 63 eur vietā. Zalando palika man pārādā 46 eur. Līdz šim zalando naudu 46 eur man neatgrieza, uz vēstulēm atbild, ka atmaksās, bet jau pagāja 2,5 Mēneši. Lūdzu neuzticieties šim uzņēmumam! Izmēri neatbilstoši, naudu neatdod! Telefoniski ar viņiem sazināties nav iespējams! Tikai atrakstās ar standarta frāzēm! Krāpnieki!

Zalando - Maldinoša informācija

Maldinoša informācija Interneta lapā tiek piedāvāti vairāki izmēri apaviem, taču ielikt grozā nav iespējams. Tā parāda sarkanu joslu un tas viss. Nesaprotama mājaslapa. Un, protams, kontaktinformācijai šai lapai neeksistē. Ir tikai jautājumu un atbilžu sadaļa. Ne e-pasts, ne kontakttālrunis. Biju priecīga, ka atradu perfektas Botas, bet pasūtīt neiespējami. Pirkšu citur, jo nav vērts bojāt garastāvokli

Zalando - Krāpšana

Krāpšana Vai tas ir normāli? Vakardien ieliku grozā un vēlmju sarakstā apavus par vienam cenām, šodien skatos, Cenas jau ir augstākas. Nekāda izpārdošanā nav beidzies. Bet tādu politiku no zalando sāku vērot jau 4-5 mēnešus. Nav godīgi! Krāpšanā! Gribēju pasūtīt, bet nepirkšu vairs. Zalando, kāpēc maināt Cenas katru dienu? Augstāk, zemāk, augstāk un atkal zemāk. Nevarat turēt Cenas uz viena līmeņa kaut 1 nedēļu? Tāda politika jums kalpos slikti un rezultāts būs bedinošš biznesa ziņā.

K Kenija R 27.10.2022
Komentāri 2 Apģērbs

Zalando - Naudas samaksāšana par ātro piekādi, bet atnāks tādā pašā laikā kā bez express piegādes

Naudas samaksāšana par ātro piekādi, bet atnāks tādā pašā laikā kā bez express piegādes Tika pasūtīta prece ar ātro piegādi ceturtdien, kurai piektdien vajadzēja atnākt, bet neatnāca. Tika samaksāta nauda par servisu, kas netiek pildīts pienācīgi. Vēlētos saņemt atpakaļ summu, kas tik maksātu par šo "express" piegādi. Ja būtu zinājusi, ka tā notiks, tad nebūtu ņēmusi.

Zalando - Slikts serviss, pazaudēts sūtījums

Slikts serviss, pazaudēts sūtījums Nākamajā dienā pēc pasūtījuma izdarīšanas saņēmu ziņu, ka sūtījums ir ceļā un tiks piegādāts 1-4 dienu laikā. Pēc nedēļas sazvanījos ar kurjeriem, bet viņi apgalvoja, ka sūtījumu nav saņēmuši no Zalando. Izrādās, ka Zalando telefona numura nav, tāpēc rakstīju e-pastu, un saņēmu atbildi: "lūdzu, atliciniet vēl dažas dienas, līdz sūtījums tiks nogādāts. Ja statuss izsekošanas saitē nav atjaunināts 2 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums vēlreiz. " vēlreiz uzrakstīju, ka kurjeri Saka, ka paku...

I IneseU 06.07.2022
Komentāri 0 Apģērbs

Zalando - Slikta kvalitāte

Slikta kvalitāte Pasūtīju skaistu vasaras kleitu no Zalando. Izpētīju arī citās vietnēs kleitas kvalitāti un atsauksmes. Tās bija lieliskas. Kleitai vajadzēja būt kokvilnas. Diemžēl saņēmu apšaubāmas kvalitātes lētu pakaļdarinājumu - viskozes poliestera sajaukumu. Respektīvu, keitas audums un izskats nebija tāds kā attēlā un aprakstā. Žēl, patika, ka piegāde parasti ir ļoti ātra, bet uzticība ir zudusi.

D diana 28.06.2022
Komentāri 0 Apģērbs

Zalando - Viltojums

Viltojums Pasūtīju swarovski rokassprādzi. Pasūtījumu saņēmu ātri. Bet, kad atvēru, sapratu - viltojums. Ir nianses kam jābūt uz swarovski rotaslietām. Nekas tāds nebija. Jau pēc tā cik blāvi bija "akmeņi" sapratu, ka tur nav swarovski kristāliņi, bet gan kaut kādi stikla vai cita lēta materiāla akmeņi. Lūdzu nepērciet neko Zalando.

R Ričards 11.02.2022
Komentāri 0 Apģērbs

Zalando - Naudas atgriešana

Naudas atgriešana Jau pusotru mēnesi neesmu saņēmusi naudu par atgrieztu preci. Ir saņemts paziņojums, ka viņi atgriezto preci saņēmuši. Ir aprēķins par atgriežamiem līdzekļiem, bet nauda netiek ieskaitīta. Attaisnojums tam ir ģeniāls - mēs neesam saņēmuši apmaksu no piegādātāja. Kam tas ir jārisina? Es preci esmu apmaksāJusi piegādātājam. Esmu vairākkārt rakstīJusi mājas lapas servisam, taču problēma netiek risināta.

Zalando - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju maku no zalando.lv un pēc plāna paku varēju saņemt pēc 1-4 dienām, tieši pirms ziemassvētkiem. Diemžēl paku nesaņemu līdz ziemassvētkiem. Okei, tad dāvināšu uz jauno gadu… pagāja 12 dienas, joprojām neko nesaņemu. Šodien uzrakstīju viņiem, un uz manu jautājumu, kur ir mana paka un kāpēc jūs man neko rakstāt, saņemu atbildi: “ka man jāgaida vēl 2 dienas, un ja es nesaņemšu savu paku pēc 2 dienām, tas nozīme ka tā ir pazaudēta” esmu ļoti dusmīgs par šo situāciju, jo parasti jāinformē par...

N Niksis 28.12.2021
Komentāri 2 Apģērbs

Zalando - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Pasūtīju preci Zalando, sūtījums pienāca diezgan ātri, bet preces kvalitāte ir nekāda (tā saucamā "nike" sporta bikses un sporta apavi izskatās kā no tirgus nevis kvalitatīva ražotāja, "adidas" vējjaka tāpat) , preci nosūtīju uzreiz atpakaļ, protams, bet ir pagājis jau mēnesis, bet naudu joprojām neesmu saņēmusi! Sazinājos ar zalando "komandas" biedriem, čatoju, sarakstījos, sazvanījos un bez rezultāta! Zalando "operatore" sarunājas tā, it kā viņa gulētu gultā un izklaides pēc vien paceļ...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes