Windows Factory

Windows Factory SIA
Adrese: Balasta dambis 2
Rīga
Latvia - LV-1048
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67613580
Fakss: +371 67613586
Informācija: Juridiskā adrese
Blaumaņa iela 36 - 1,
Rīga, LV-1011
Darba laiks: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Būvniecība  •  Logi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Windows Factory - Sūdzības un atsauksmes

Windows Factory - Slikts serviss ar nenotikušu pakalpojumu

Slikts serviss ar nenotikušu pakalpojumu Pieņēma pasūtījumu, norunāts bija, ka pēc 3 nedēļām būs gatavs. Pagāja 2 nedēļas es zvanīju lai uzzinātu vai nebūs kāda kavēšanas. Tad sākās atrunas, ka darba daudz utt. Un beigās pateica ka logi varētu būt oktobrī vai novembrī. Nopietni? Izsmiekls! Tagad ir jūlijs. Sakontaktēties ar viņiem praktiski nav iespējams.

S Santa822 27.07.2021
Komentāri 2 Logi

Windows Factory - Pvc logi

Pvc logi Situācija sekojoša - pirms pāris gadiem paziņa ieteica Logi Lukss kā sakarīgu kompāniju, tā arī darīju, pasūtīju logus lauku mājai, it kā, cik atceros viss bija ok. Šobrīd remontējot Rīgā un skaidra lieta, ka zvanu Uģim uz Logi Lukss un mēģinu sarunāt, lai atsūta savus džekus, mērniekus utt. Jau sākumā nevedās tā lieta kā nākas, nevar atsūtīt tos čaļus, bet solīt sola. Beidzot atbrauc vīri, viss ok, nomēra, izmēra visu izrunājam, viss forši. Šie saka, ka tagad viss atkarīgs, cik ātri e...

L lodzinieks 18.09.2015
Komentāri 0 Logi

SIA Windows Factory - logi

logi Mūsu māja tika renovēta un kompānija SIA Windows Factory (Logi lukss) piegādāja un mainīja logus. Logu profils ir tik ļoti slavētais VĀCU profils KBE, kurš tiek slavēts ar augsto precizītāti un VĀCU kvalitāti. Diemžēl, mūsu mājā uzstādītie logi ir ļoti sliktas kvalitātes. Logu iebūvētās gumijas tiek sakausētas ražojot un stūri ir akmens cietumā, pārogļojusies masa, kura nepilda savas funkcijas noblīvējot logu. Arī darbs ir veikts '' ļep ļep'', vietām spīd cauri gaisma.

Z zigmars1975 31.03.2015
Komentāri 1 Logi

SIA Windows Factory - Logi

Logi Iesaku neiegādāties logus pie šīs kompānijas, jo pēc pieredzes, attieksme ir nekāda! Sākot jau ar pašu apmaksu. Aizbraucām līdz viņu ofisam, vēlējāmies apmaksāt, bet tā vietā, radās kaut kādas "atrunas", ka tagad īsti nav laika, lai vēlāk(kas ir ļoti dīvaini). Vēlāk zvanot šai kompānijai, tajā pašā dienā, tās valdes loceklis, apgalvoja, ka uz doto brīdi nav kases aparāts, ka tūlīt noskaidrošot vai viss ir ok, tā arī nekādas atbildes līdz paši beigā zvanījām, kā izrādās, jā sen jau viss kārtībā...

E elikus 27.10.2014
Komentāri 1 Logi

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes