VIADA

VIADA Baltija
Adrese: Alīses iela 3
Rīga
Latvia - LV-1046
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: 80000208
Darba laiks: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 16:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Auto / Transports  •  Degvielas uzpildes stacijas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

2%
Sūdzības
64
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

VIADA - Sūdzības un atsauksmes

Viada - WC sargs

WC sargs Šodien 20.04.2024 iebraucu ar sievu Viada uzpildes stacijā Saulkrastos pēc kafijas. Vispirms gribējām nomazgāt rokas, taču pārdevēja - wc sargs nedeva mums atslēgu un sāka bļaut virsū citu klientu priekšā, ka mēs neesot Viada klienti un mūs ekir nelaidīs. Nevienā uzpildes stacijā ar šādu cūcību un klienta apkalpošanu neesam saskārušies. Iesaku darbiniekiem iziet ētikas kursus.

Viada - Slikts serviss

Slikts serviss Es vēlos iesniegt sūdzību par jūsu pārdevēju, kas darbojas jūsu uzņēmumā. Es biju pārsteigts par viņas nekompromisajiem un neprofesionālajiem uzvedības veidiem, kad pieprasīju sasildīt manu maizīti mikroviļņu krāsnī. Pārdevēja pilnīgi atteicās izpildīt manu pieprasījumu un pat raudzījās ar mani, radot neērtības un konfliktu. Man šķiet, ka šāda attieksme ir nepieņemama un neatbilst jūsu uzņēmuma standartiem klientu apkalpošanā. Lūdzu, rīkojieties atbilstoši, lai novērstu šādas situācijas nākotnē un nodrošinātu labu klientu apkalpošanu.

Viada - Viada Maskavas 2 neatrādā norādītajā darba laikā

Viada Maskavas 2 neatrādā norādītajā darba laikā DUS Viada Maskavas ielā 2 (Ķengarags) nestrādā noteiktajā darba laikā. Darba laiks norādīts līdz plkst. 22:00, taču 21:50 durvis jau ir slēgtas un darbiniece nevienu negrib laist iekšā. Šovakar 22.februārī plkst. 21:50 Viadas darbinieces izdomāja beigt savu darba dienu ātrāk nekā paredzēts. Stāvu pie durvīm, lai mani ielaistu, taču divas blondas sievietes iztēlojas, ka neredz un nelaiž iekšā, uz klauvēšanu pie stikla nereaģē. Viena pārskaita jau kasi, tikmēr otra, kas ir ar brillēm jau...

Viada - Slikts serviss

Slikts serviss 27.01.2024 plkst 18: 15 iebraucu dus lai iegādātos vinjeti savam transportlīdzeklim. Pārdēvēja atbild, ka vadītājas kabineta netiekot un vinjeti iegādāties nevaru. Kāpēc pieņemiet darba cilvēku kurš nav apmācīts strādāt vienatnē? Sapratu to, ka pārdevēja nemāk to izdarīt. Sods ir 500€ tuvākais dus olainē. Kāpēc man jācieš no nepilnīga darbinieka?

Viada - Neievēro darba laiku

Neievēro darba laiku 18. Janvāra rītā plkst.6.20 Viada Dus Kuldīga nestrādā. Darba laiks norādīts 6.00-22.00. Uzņēmuma degvielas karte ir tikai viadā. Pašapkalpošanās automātā ar to norēķināties neizdodas. Tuvākā viada Dus ir saldū, bet līdz turienei degvielas nepietiek. Rīts sabojāts, pasākums Rīgā nokavēts. Kas to kompensēs? Pirms piedalieties iepirkumos, izvērtējiet, vai spēsiet saistības izpildīt!

Viada - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Labdien. Kuru reizi jau rakstu, bet nekas nemainās. Dus ķīšezera iela 31 strādā meitene vārda patrīcija. Visu laiku ir neapmierināta. Nekad nesveicinas. Visu laiku ar tādu necieņu skatās. Tas taču nav normāli, ka apkalpošanas sfērā strādā tādi cilvēki. Rupji atbild, vai vispār var neko neatbildēt. Vai tiešām jūs nevarat izskaidrot saviem darbiniekiem, ka vajag strādāt ar klientiem. Ja viņai tāds darbs neapmierina tad vajag strādāt citur. Tas nav normāli, ka tagad lielākā daļa jūsu klientu no šī...

Viada - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien iebraucu Viada uzpildes stacijā, kas atrodas Liepājā, krūmu ielā, vēlējos iegādāties hotdogu. Vaicāju pārdevējai, kādas desiņas ir pieejamas, pārdevēja diezgan nelaipnā tonī atbildēja, ka tādas un tādas. Mani uzrunāja desiņa ar bekonu, bet tālāk sekoja pārdevējas komentārs, ka viņa neiesaka šo desiņu ņemt jo tā nav vairs svaiga. Biju ļoti šokēta. Ja desa vairs nav svaiga, tad kāpēc tās joprojām tiek tirgotas? Paldies protams pārdevējai par godīgumu, jo būtu iztērēJusi 3,59 par vecu desu. Turpmāk viadas hotdogiem iešu ar līkumu, nevēlos saindēties.

Viada - Slikts serviss

Slikts serviss 2023. Gada 6. Oktobrī pulksten 21 As "Viada Baltija" degvielas uzpildes stacijā Jēkabpils 3 Ventas ielā operators bija nelaipns un neļāva izmantot tualeti, kaut uzpildijām degvielu. Vajadzība bija tik steidzama, ka nācās skriet un meklēt tuvējos krūmus, par to atvainojos. Paldies par augsta līmeņa servisu, solam vairāk šīs kompānijas pakalpojumus neizmantot.

Viada - Slikts serviss

Slikts serviss Iepildīja degvielu. Iegāju ar bērnu degvielas stacija. Rinda kautkadi 10-12 cilvēki. Jautāju pārdevējai kāds kods tualetei. Bērnam ļoti vajag uz tualeti. Uz ko man pārdevēja Linda atbild ka tualete ir maksas. Jautāju ko tad darīt tagad. Bikses čurat? Kamēr to visu rindu izstāvam. Un atkal uz ko man atbild pārdevēja. Ka man vispār jāiziet ārā no veikala... Kautka tas nav cilvēciski... Ja jau tualete ir maksas tad varbūt tomēr labāk uz durvīm uzlikt slēdzeni kur monētu jāmet... Laikam no visām Viada stacijām ši pārdevēja bija pati rupjāka.

Viada - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien iebraucām kārtējo reizi Viada uzpildes stacijā. Ilgi gaidījām kasieri, lai varam apmaksāt degvielu, bet nu to vēl var saprast. Bet kāds bija mūsu sašutums kad pārdevēja mums aizrādīja "kādēļ mēs neesam izpildījuši degvielu", mēs pateicam ka vēlamies izmantot priekšapmaksas iespēju kuru piedāvā uzpildes stacija. Tad darbiniece ar neapmierinātu veidu sāka mums aizrādīt un mūs pamācīt ka tad īsti mums būtu jālej tā degviela. Kad parjautaju vai tiešām vairs nevar izmantot priekšapmaksa...

Viada - Bojājums

Bojājums Iebraucot Grobiņas viada automazgātuvē nomazgāt automašīnu, izbraucot no tās secināju, ka birstes noskrāpēja mašīnas labo sānu. Paši viada atbildību par bojājumiem neuzņemas. Apdrošinātāji arī neko nesedz. Neiesaku nevienam mazgāt auto viadas automazgātuvēs.

Viada - Slikts serviss rūpības

Slikts serviss rūpības Pildot dīzeļdegvielu 6 sūkņi katru reizi pistol nenostrādā un apliets visa mašīna ar degvielu, pistols netīrs un pēc pildīšanas visas rokas smird, cimdus nav, visu laiku uz grīdas apliet ar degvielu neviens netir, sasmērēju savējās mašīnas paklājas tagad mašīna smird ar degvielu. Stacijas vadītājai uztaisīju aizrādījumu, atbildes bija šokējoša " nepatīk nebrauciet šeit pildīties", pateicu ka tur netīrs un apliet vis ar degvielu atbilde" tādi kā tu nemāk ieliet tāpēc un ir netīrs", es dēļ tā...

Viada - Krāpšana

Krāpšana 28.05.2023. G pildīts ar benzīnu 10 litru plastmasas tvertnē. Uzpildes stacijas displejs liecināja, ka 10 litru kanistrā iepildīti 12,220 litri. Uz jautājumu, kā tas iespējams, man prasīja samaksāt par 12,220 litriem, ko arī izdarīju. Rezultātā viada nepilnas minūtes laikā no zila gaisa nopelnīja 3,39 eiro. Uzskatu, ka tā ir pircēja krāpšana un iesaku neizmantot viada tīklu.

Viada - Pateicība

Pateicība Gribas pateikt paldies Viadas dus darbiniecei. Apmeklējām Viadu 06.05.2023, ap pusdienslaiku bija ļoti liels prieks par zinošu pārdevēju kura konsūlēja, smaidīja un ļoti laipni atbild klientiem ne tikai mums bet visiem novēlot jauku dienu, neskatoties uz to cik daudz cilvēki bija veikalā un veica uzpildes. Vairāk šādus darbiniekus, paldies kad rūpejaties.

Viada - Drausmīgs serviss

Drausmīgs serviss Pārdevēja gados, ar īsiem rižiem matiem laikam nesaprot ko nozīme strādāt klientu apkalpošanā. Nepieklājīga, izdod nepareizu atlikumu (vai arī vispār neizdod) , runājot ar klientiem lieto žargonvārdus.. Ar šādiem darbiniekiem viada savu reputāciju zaudē. Pagaidām kamēr šī sieviete tur stradas, tikmēr tur vairs savu naudu netērēšu.

Viada - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss 25.08.2022 iebraucu iepildīt degvielu, jo radītājs bij jau pie sarkanās atzīmes... Pildījos pie 1. Nr jo 3. Un 4. Kautko remontējās... Pildot degvielu uzpildās pistole šņāca itka nāktu tukšs gaiss.. Ne tā kā parasti... Iepildīju 10 litrus teorētiski degvielu... Bultiņa stāvēja kur stāvējusi.. Parasti kad pildos bultiņa paiet uz priekšu... Šoreiz nekā.. Ok, nobraucu aptuveni pus km un noliku auto stāvēšanai... Kad nākam reiz iedarbināju tad joprojām netikai bultiņa stāvēja pie sarkanās atzīme...

Viada - Apkalpošana zemākajā līmenī

Apkalpošana zemākajā līmenī Visu laiku leju degvielu Viadā, pārsvara Juglā pie autobusu galapunkta, vienmēr jaukas meitenes kas tur strāda. Bet nu tagad parādījusies jauna operatore kura vispār ar klientiem runāt nemāk. Skaidrs ka darbs gan jau nav no vieglākajiem it īpaši brīvdienās bet nu visam ir robežas. Jau pirms tam biju saskārusies ar rupjību un neapmierinātību no tas meitenes puses, neko neesmu nekur rakstījusi bet šovakar reāli apkalpošana bija zem 0. Ne sveiciena, pilnīgi mēmi izsista mana uzpilde, paldies ka...

Viada - Mal atencion

Mal atencion On july 17 i had to travel from the city where i live, Ludza, to kaunas to pick up some relatives who were arriving by plane. Picking them up and returning by road, towards home, we stopped to rest and eat something at the gas station in ukmergės r. , dukstyna village, vytauto str. 131, deluded of us that when asking for a hog dog for the 10-year-old niece, in russian, thinking that this way she would understand us better than in spanish, the gas station attendant, first made us a desperate...

Viada - Tualetes maksa

Tualetes maksa DUS Daugavpilī ieraudzīju ka pie tualetes jāievada kods, uzjautāju pārdevējai vai ir iespējams apmeklēt tualeti, saņemu atbildi jā, bet tikai par papildus maksu, labi tas tika samaksāts. Ienākot ieraudzīju ka tualete netiek uzkopta tajā nav tīrības, labi ka tualetes papīrs un ziepes ir pieejami. Nav skaidrs kāpēc jāmaksā par tualetes apmeklēšanu (0,30 eiro centi) ja tā netiek uzkopta laicīgi. Pielikumos var redzēt laikus un uzkopšanas grafiku kā arī čeks par apmeklēšanu.

Viada - Nepareizas cenas

Nepareizas cenas Viada degviela uzpildes stacijās jau apmēram mēnesi uz lielā reklāmas stenda pie tanka ir uzrādītas vienas Cenas, bet piebraucot pie paša automāta jau uzrādās cita - lielāka Cena. Un to es esmu novērojis vairākās viņu degvielas uzpildes stacijās - visās kurāš esmu iebraucis pēdējā mēneša laikā, viada uz krasta ielas pie lido viada uz maskavas ielas pie k-senukai viada uz granīta ielas netālu no Krustpils ielas viada uz Rīgas apvedceļa Baltezers - Saulkalne varbūt vēl kādu esmu aizmirsi...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes