Viada - Rupja pārdevēja
Stāsts ir gada garumā vienu vārdu sakot. Īsumā- Ljmbaži DUS Viada strādā mana bījusī klases biedrene, taču nezināmu iemeslu dēļ šīs cilvēks ir izdomājis ka var nesveicināties un likt kliemtam justies negaidītam. Ar nevienu kasieri nav bījušas problēmas, visas smaidogas un laipnas, taču izredzētā Ance Ruciņa uzskat ka viņai nav jaatbild TIEŠI MAN uz maniem "labrīt, labdien un labvakar" aizvakar 12.maijā vispār sajutos ļoti neomulīgi, nepietiek ka no rīta nesveicinās tad vēl cogaretes kuras iegādājos viņa uz leti liek tā ka pus lete nodreb. Normāla uzvedība? Neuzskatu, pateicoties šai kasierei turpmkās lietas eamu spiests iegādāties Jūsu konkurentos- CircleK. Šī nav pirmā reize, kā jau teicu- tas ilgst jau gada garumā, taču visam ir mērs kā zinam. Neliels ieskats no vienas dienas- 3 cilvēki rindā, mans priekšnieks, tad ea un tad cita paziņa. Ar priekšnieku sasveicinās smaidīga. Mani noignorē un nākošo pasveicinā.
Tad citā dienā kd viņa ļoti neapmierinātā balsī prasīja vai man tiešām nav kapeikas, atbildēju- iespējama ir mašīnā. Tā vietā lai palūgtu aiziet pakaļ, viņa tiešā nozīmē ar rokas žestiem man parādija- lasies pakaļ monētām.
Ļoti neapmierināts kā IKDIENAS klients esu, jo šajā DUS es iegriežos katru rītu un pusdienas laiku pēc cigaretēm un ikdienas Monster Energy devas. Ir bījušas vairākas reizes kad ieraugu viņas auto pie Viadas, apgriežos un dodos uz konkurentiem- CircleK.
Paldies.