Subburger

Pharma Market SIA
Adrese: Kandavas iela 15
Daugavpils
Latvia - LV-5401
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 20127811
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Restorāni
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
13
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Subburger - Sūdzības un atsauksmes

Subburger - Štovēti kāposti

Štovēti kāposti Ar apkalpošanu viss ir kārtībā, bet kādēļ pie “Rīgas Kungu Burgera” info nav norādīts, ka viens no ingredientiem štovēti kāposti? Es tajā iekožoties, uz vietas sāku rīstīties, maz pietrūka līdz vēmienam. Tas bija tāds metiens, visu apetīti nosita, labi, metiens nesekoja ar burgeri pret piedāvājuma stendu. Neko tik pretīgu nebiju ēdīs paldies par uzmanību!

Subburger - Slikts serviss

Slikts serviss Pirms kāda laika biju Dominas Subburger. Apaklpošana bija auksta, nepieklājīga un vispār man bija jāpastāv pie kases un jāuzgaida, kad darbinieki savā starpā izrunās savas privātās lietas. Domādams, ka tā bija viena tāda neveiksmīga diena, vakar iegāju origo subburger, bet tur notiek pilnīgi tas pats. Darbiniece nepieklājīga, neatbild uz sveicienu, kaut ko ātri runā zem deguna. Komunikācija nekāda, sajūta un attieksme tāda, it kā būtu viņus pamodinājis trijos naktī. Apmeklējuma pēcgarša ļoti...

Subburger - Darbinieku krāpšana

Darbinieku krāpšana Gribēju padalīties ar savu stāstu par to kā mani apkrāpa Subburger grāmatvedība. Strādāju Jelgavā , izdomāju mainīt savu darba vietu un viņiem laikam uzradās vēlme apkrāpt mani. Atvilka naudu no manas algas, jo vienu dienu kad strādāju kasē bija mīnuss, viņi to paskaidroja tā, ka es biju tas zaglis kurš to naudu piesavinājās sev, toties uzprasot no viņiem pierādīt ar video materiālu , atbildi nesagaidu, tas nozīmē ka šī iestāde ir pārkāpusi 79.pantu , kas paredz, ka bez darbinieka...

T TeRaivis 13.12.2018
Komentāri 1 Restorāni

Subburger - Slikti apkalpošana

Slikti apkalpošana Ieraudzīju Origo atvērusies jauna ātrās apkalpošanas ēstuve. Vizuāli skaista , omulīga vietińa , jaizmēgina. Bet pirmais secinājums, łoti bēdīga apkalpošana. Meitene vārdā Kristiāna tik drūma, nelaipna. Es kā cilvēks pirmo reizi, man nepaskaidroja kad jāskatās čekā pasūtījuma nr un attiecīgi uz ekrāna. Nepaskaidroja kad dzērienu arij jāielej pašai. Un pret savu navaga jauno kolēgi, kuru apmācija bija łoti drūma un neiecietīga. Diemžēl apmeklējums bija pirmais un pēdējais. Uz tādām vietām otreiz negribas.

Subburger - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien biju aizgājis uz Subburger Origo . Pasūtīju Siera burgera komplektu , kartupeļi bija sausi un auksti , mērcīte bija rūgta . Es nesaprotu kā viņi vispār var dot cilvēkiem tādu ēdienu . Šis serviss ir vienkārši briesmīgs . Apkalpoja arī kaut kādi neapmierināti kasieri . Brīnos kā vispār tādu vietu vēl ciet nav aizklapējuši !

M Mickey 02.11.2018
Komentāri 3 Restorāni

Subburger - Slikts serviss

Slikts serviss Vakar aizgāju uz Subburger , kurš atrodas Origo . Pasūtīju pusdienu piedāvājumu, kurš man bija jāgaida 25 minūtes , aizgāju piepildīt glāzi , dzēriens garšoja pēc gāzēta ūdens bez garšas , vēlējos par to sūdzēties bet Subburger vadītāju nevarēju satikt , jo tajā brīdi viņa staigāja pa virtuvi bez cepures un nelikās ne zinis par to kad zālē ir nekārtība . Ēdiens bija pagatavots pavirši , saldējums bija ūdeņains . Vienkārši briesmīgs ēdien un briesmīga apkalpošana nerunājot par vadību .

M Mickey 02.11.2018
Komentāri 0 Restorāni

Subburger - Slikts serviss!

Slikts serviss! Aizgaju uz subburger origo,darbenieki vienkarši sarunajas sava starpa un man nepieversa uzmanibu,velejos pasutit man pateica , ka japagaida,! Kas man jagaida kad darbenieki apspriedīs kadas veikala klientem"pakaļas"?! Mensğere nsapmierinata skraida apkart! Kamer gaidijj kadam virietim bija problemas ar kafijas automatu,bija jztaisita kafija bez piena,viņ to pateica darbeniekiem ,tie uzpildija aparatu ,bet par otru kafiju ar pienu nacas maksat ,lai ari ta nebija klenta vaina!

Subburger - Sliktākā iestāde Latvijā

Sliktākā iestāde Latvijā Negaršīgs ēdiens, burgeros mati. Kartupeļi par sāļu un pārcepti. Mērces trauki pus tukši. Zem galda visādi atkritumi, galdi netīri. Piegāju pateicu kad galds netīrs, pateica kad būs laiks aizies savāks. Kaukt cilvēku nebija, runāja savā starpā un galdus tā arī nenotīrīja. Es uzskatu kad šo iestādi vajadzētu slēgt, jo nav iespējams tāds paviršums.

Subburger - Slikts serviss

Slikts serviss Biju iegājis ap 17:30 origo subburger un tur vadītāja vai menedžeris uz saviem darbiniekiem bļauj un sauc par stulbiem. Jautāju ko nozīmē dzer bez limita, atbildēja kad pie ieejas ir rakstīts,un iegāja kaut kādas pelēkās durvis. Pasutiju siera burgera komplektu un iedevu 20€ pie pirmās kases vajadzēja izdot 17.25 bet izdeva 15. Es uzskatu kad šāda attieksme nav pieļaujama. Tāpat arī draugs teica kad ir redzējis sievieti ar rudiem matiem virtuves zonā, bez cepures liekot kopā burgers.

Subburger - Slikts serviss.negaršīgs ēdiens!

Slikts serviss.negaršīgs ēdiens! Atnācu ar draudzeni pusdienās uz šo iestādi origo! Vienas drausmas! Pie kasēm divi jauni puiši attieksme nekāda! Ēdiens drausmīgs! Nerunajot par marketinga trikiem .Ka itka esot dzerieni par brīvu cik vēlas.es piegāju pieliet un man pateica ka tas esot marketinga triks! Vienas šausmas.neiesaku nevienam!

Subburger - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien biju iegājis jaunajā subburger kas atrodas Origo. It kā viss labi, paiet 5 minūtes iznāk dusmīga sieviete no virtuves ar rudiem matiem un paskatījās uz mani it kā gribētu mani aprakt. Apkalpošana pie otras kases arī drūma un nelaipna.

Subburger - Работа, обман

Работа, обман Подтверждаю!!! Никогда не идите работать в Саббургер в Даугавпилсе! Начальник - Алексей Шиллер - лжец, обманщик и пофигист! Набирает одновременно по 5 человек на обучение две недели, а в итоге из пяти на работу принимается только один, и то Алексей уже изначально знает кого выберет (по принципу "свой знакомый человек"), а остальных же просто две недели использует как бесплатную рабочую силу (обещая всем работу и хорошую зарплату)!!! ЛЮДИ, БЕГИТЕ ОТТУДА ПОДАЛЬШЕ!!!

C catcat@ 18.12.2016
Komentāri 4 Restorāni

Subburgers - Slikta attieksme pret personālu

Slikta attieksme pret personālu Nekad nevienam neiesaku strādāt Subburgeri Daugavpili! Lai kādi apstākļi dzīvē būtu! Tā ir atklāta ņirgāšanās par cilvēku un darbs ir kā verdzībā. Par priekšnieka attieksmi nerunāsim - ta ir vienkarši drausmīga. Algu vienmēr izmaksa ar kavējumiem! Un vel kad tu pienāc pajautāt , kāpēc vel nav algas un kad viņa bus atbilde ir gaidiet, jo viņam it ka nav pagaidām neesot naudas. Ar slimibas lapām ari ir diezgan traki, viņi uzskata ka tu nedrīksti vispār slimot, un ja tu saslimsi tad nācā...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes