Red Cab

Rīgas Taksometru parks AS
Adrese: Krišjāņa Valdemāra iela 51
Rīga
Latvia - LV-1010
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 66119900
Fakss: +371 66119901
Informācija: Faktiskā adrese
Promenādes iela 1a,
Jūrmala, LV-2015
Kategorija: Auto / Transports  •  Taksometru pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
10
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Red Cab - Sūdzības un atsauksmes

Red Cab - Ar telefonu pie stūres

Ar telefonu pie stūres Labdien, braucām ar vīru un pusotru gadus vecu bērnu no lidostas ar redcab taksometru. Biju vienkārši šokā, kad vadītājs izdomāja parunāt pa mobilo telefonu, kamēr viņš pārvadā mazu bērnu. Kā zināms likumi nav mainījušies un pie stūres pa telefonu runāt nevar. Tik bezatbildīga un bezkaunīga rīcība no vadītāja puses. Pie tam bija tiešām pati karstākā satiksmes stunda. Redcab-vairs nekad!

Red Cab - klaja ņirgāšanās

klaja ņirgāšanās Vēlos nu dien pateikt "sirsnīgu paldies" tam piedodiet pa izteicienu āzīm, kas šodien 19:40 panesās garām Biķensalas pieturai virzienā uz Rīgas centru . Es saprotu situāciju, ka var nepiestāt jo maršutnieks ir pilns ... Es saprotu situāciju, ka var nepiestāt jo šoferim grūti pārkārtoties, ... Bet Es nesaprotu situāciju, kaa var nepiestāt ja maršutnieks ir pustukšs + vēl joslas braukšanas ir brīvas ?! Reāli Es uzskatu, ka tā ir klaja ņirgāšanās jo roku Es pacelu jau, kad maršutnieks bija uz rotācijas apļa un redzēt viņam bija jāvar, ka stāv cilvēks ar paceltu roku ...

Red Cab - Apšaubāmi maršruti

Apšaubāmi maršruti Šorīt mana meitene brauca ar redcab taxi no Ķengaraga līdz Purvciemam. Ir skaidri saprotams, ka ātrākais ceļš ir Maskavas iela - dienvidu tilts - Piedrujas iela, bet, nobraucot no dienvidu tilta, izdomāja, ka ir jāizmet vairāki loki, jo ir ļoti grūti nobraukt taisni pa Piedrujas ielu. Nožēlojamas ebreju shēmas - muķīt maršrutus, lai nopelnītu vairāk naudas. Kauns un negods, neizmantojiet šo apsmiekla kompāniju

Red Cab - Rupja apkalpošana

Rupja apkalpošana Izsaucu taksi, lai brauktu uz lidostu. Man pateica, ka pēc 5 minūtēm būs klāt. Es pajautāju, vai būtu iespējams, lai piezvana, kad mašīna būs klāt nevis 5 minūtēm, jo man nepatīk stāvēt Āgenskalnā uz ielas ar datorsomu rokās un vēl čemodānu. Uz ko man atcirta - pēc 5 minūtēm un nometa klausuli. Es ar operatoru runāju pieklājīgi. Es redcab pakalpojumus vairs neizmantošu. Šādu attieksmi sagaidītu no lētajiem taxi un tas arī būtu ok.

Red Cab - Klaji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus, braucot pa ceļa pretējo joslu., Aizmuka no, notikuma vietas divas reizes uzbrauca visrū man jo vēlējos izsaukt policiju.

Klaji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus, braucot pa ceļa pretējo joslu., Aizmuka no, notikuma vietas divas reizes uzbrauca visrū man jo vēlējos izsaukt policiju. Konflikts notika Man starp taksometra vadītāju (#RedCub), kurš ignorējot ceļu satiksmes noteikumus, apbraucot sastrēgumu, brauca pa ceļa pretējo joslu un izvairoties no sadursmes uzbrauca uz gājēju ietves. Taksometra vadītājs bija agresīvs no notikuma vietas aizmuka, jo nevēlējos, lai mani nobrauc. Ja mašīnā nebūtu bijis bērns, kurš pārbijās. Tas viss notika Krūzas ielā 49, Rīgā.

Red Cab - "Ekskursija"

'Ekskursija' Braucot agri uz lidostu, Red Cab vadītājs sarīkoja pilnība nevajadzīgu ekskursiju pa Rīgu. Lai no Sarkandaugavas tiktu uz lidostu tika braukts pa Ganību dambi, Pētersala ielu, Rūpniecības ielu, Hanzas ielu, Ausekļa ielu, Kronvalda bulvāri un tā vieta, lai no turienes beidzot tiktu uz Valdemāra ielu, izmests likums pa Citadeles ielu. Vai tas ir normāli?

Red Cab - Klientu maldināšana

Klientu maldināšana Iepriekšējā vakarā piezvanīju uz redcab kompāniju, lai uz nākošo ritu izsauktu speciāli piedāvāto kids taxi, kurš viņu mājas lapā ir brīnišķīgi nereklamēts. Kurš itkā piedāvā šo pakalpojumu, bērnus pārvadāt bez vecāku klātbūtnes, sola multfilmas un speciālos krītiņus ar ko zīmēt uz stikla, ar speciāli izraudzītiem šoferīšiem utt. , protams atbrauca parasts taksometrs, ar parastu šoferi.. Zvanot uz šo kompāniju neviens protams nevarēja paskaidrot kāpēc iepriekšējā vakarā izsauktais kid...

Red Cab - Slikts serviss

Slikts serviss Sveiki! Izmantoju bieži pakalpojumus,kurus piedāvā dažādas taksometru kompānijas,jau vīlos Panda taxi un Eco taxi,Nu pienāca kārta Red Cab! Situācija- ielidoju 01:30 naktī Rīgā, nokāpu lidostā lejā,kur stāv takši, Red Cab bija trešais (pirmajos divos jau kāpa iekšā cilvēki) jautāju šoferim vai vinš brīvs? Viñš atbild -jā un sniedzas pēc mana čemodāna jautādams adresi uz kuru braucu!? Es pasaku adresi,viñš uzreiz man strupi atcērt "ejat tālāk".. Es šokā! Esmu piekususi,naktī ielidoju un gribu uz...

Red Cab/Rīgas Taksometru Parks - Piedāvājumi "šmaukties"

Piedāvājumi 'šmaukties' Labvakar! Vēlos sniegt atsauksmi par braucienu ar vieglo taksometru. Mašīnas numurs 147. Manā 10 minūšu īsajā braucienā saņēmu neskaitāmus aicinājumus un mājienus izvēlēties pēc iespējas neizdevīgākus maršrutus, kā arī piemērus, kā varētu veiksmīgāk nošmaukties, jo man taču esot klienta karte. Ir bijuši dažādi gadījumi un saprotu, ka, šādā profesijā ejot ar profesionālu nolūku, ir jābūt entuziastam, tomēr šis bija klaji nekaunīgs un ārkārtīgi neprofesionāls šoferis.

Taksometri Red Cab - kvalitāte

kvalitāte Steidzos uz tikšanos, nolēmu izmantot taksometra pakalpojumu, noskaidroju, ka ir iespējams norēķināties par braucienu ar kredītkarti. Teorētiski tas tā arī notika līdz biju galamērķī, jo noskaidrojās, ka manu karti "nepieņem"...( karte derīga, limits pietiekošs). Rezultātā biju spiesta tērēt papildus laiku, izņemt skaidru naudu un norēķināties par braucienu. Tikšanos nokavēju. Sazinājos ar RED CAB pārstāvjiem, informēju par man sagādātām neērtībām, atbilde bija fantastika - pati esmu vainīga. Mans ieteikums visiem potenciālajiem RED CAB klientiem, neizmantojiet RED CAB taksometru pakalpojumus.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes