Putnu fabrika Ķekava

AS Putnu fabrika Ķekava
Adrese: Putnu fabrika "Ķekava"
Ķekava
Ķekavas nov.
Latvia - LV-2123
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67874004
Fakss: +371 67874003
Darba laiks: 8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 16:30
8:00 - 14:00
slēgts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
23
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Putnu fabrika Ķekava - Sūdzības un atsauksmes

Putnu Fabrika Ķekava - Nelaipni strādnieki

Nelaipni strādnieki Šodien bija mana pirmā un pēdējā darba diena. Esmu atbraukusi uz Ķekavu no Latgales, strādāt uz putnu fabriku, jo Latgalē ar darbu tagad ir pavisam švaki. Es nespēju ienākt darba telpā, kad man uzmetās virsu, dēļ taā ka esmu ar skropstām un auskariem. Kliedza virsu, ka es esot “ciganka”! Auskari ir ļoti smalki un visai nepamanāmi, bet zeltu tā sieviete ieraudzīja uz reiz.. Tad es vēl nesapratu, kas par joku …. Tur strāda lielāko kārt cilvēki, kuriem dzīve ir dirsā, bez zobiem īsāk teikt alkači...

A AngelinaSamoilova 03.12.2023
Komentāri 0

Putnu Fabrika Ķekava - Darbs Ķekavā

Darbs Ķekavā Neiesaku strādāt tur! Pirmais iespaids radās braucot ar darba sponsorētu busiņu kurā pīpē vadītājs vedot jūs. L, nerunājot par kavēšanu. Vēlāk jūsu darbs sastāvēs no verdzības. Ja vēlaties strādāt no 8 - 23: 00 bez pīpauzēm un atdot visu savu spēku, kur jums nemaksās par virsstundām, tad darbs ir domāts jums! Kolēģi ir diez ko izpalīdzīgi un jauki, brigadieriem cepuri nost, tiešām labi strādā. Bet diemžēl šajā darbā nekādas karjeras izaugsmes nepastāv un varat necerēt, ka jums pacels algu. Tiek...

Putnu Fabrika Ķekava - Bojata prece

Bojata prece Šodien es nopirku vistas kājas no kekavas. Datum bija līdz rītam 06.11.2018 .Iepakojums nebija tvērts, Es tas atveru , smaka bija ne slikta bet kad sāka tos gatavot un viņi, kā saka smirded uz visu maju . Smaka vareja apliecinat kā tie nomira pirms pusgada. Un pats galvenais, iepakojums nebija bojāts, un iepakojuma bija vakuums. Un tas nav pirmo reizi kad man ir trapijosies sliktie stilbini , bet es nedomaju ka tas var atkartoties tris reizes . Bet labi ka es nepabaroju ar tiem bērnus . Jo e...

Putnu Fabrika Ķekava - Alga

Alga Sveiki, vai kads sobrid strada vai nesen stradaja tur par putnkopeju vai ari razosana? Interese darba alga, attieksme, darba grafiks, kolektivs, ari dzivosanas apstakli kopmitnes? Masica grib atbraukt no latgales un iekartoties tur darba. Pateicos, gaidisu zinu.

A Annija 06.09.2018
Komentāri 3 Drošība

Putnu Fabrika Ķekava - Sabojājusies gaļa

Sabojājusies gaļa Iegādājos Ķekavas vistu stilbus 12. Martā-der. Term.14. Marts. Neizskatījās bojāta, termiņš labs. Atvēru-gaļa smird. Izmetu, nopirku 14. Martā citu-derīguma termiņš 19. Marts. Atvēru, itkā neoda. Tomēr, kad pagatavoju, ir jūtams, ka nav svaiga. Diemžēl.

Putnu Fabrika Ķekava - Krāpšana, bojājums

Krāpšana, bojājums Cienājamie cilvēki neejat strādāt uz PPN -1 noliktavu, jo tur par loģistikas daļas vadītāju strādā Vja4eslavs Barabanovs, kurš veic visādas mahinācijas ar algām, apsola ka samaksās, bet beigas saņem vel mazāk. Kad prasi viņam kur nauda viņš nezin. Es 9 gadus biju nostrādājis kaut ko tādu redzu pirmo reizi. Viņš arī nemāk rēķināt algas.

Putnu Fabrika Ķekava - Veca gaļa

Veca gaļa Parasti Kakavas produkciju pērku Rimi bet ta ka biju Ķekavā iebraucu firmas veikala kur iegādājos vistas stilbiņus zupai, jau vārot likās ka kaut kas ož, bet nevareju saprast kas, bet pēc tam kad izņēmu kājas ārā sapratu kas ož vista un nevis gala no virspuses bet pats kauls un gala no iekšpuses, tas ir normāli pie tam buljonu taisīju bērnam

Putnu Fabrika Ķekava - Slikta darba vieta

Slikta darba vieta Sveiki, es Vēlos Jūs Informēt, Ka putnu fabrika ķekava atrunātajos līgumos raksta pa visam kautko citu un runa par kautko citu.. Tak beidzot viņiem vaidzetu sakartot darba laiku normālu. Nakts maiņu likt no vakara lidz ritam. Nevis cilvēkam rubīt 1daļu no pirmas dienas un otru daļu no nakamas. Galvenais uzsveršu tevi tur uzskata par vergu nevis par normālu cilvēku. Kas tas par murgu? Nekādā gadījumā neejiet tur strādāt! Tai kantorī ir pilnīgs bardaks.

Putnu Fabrika Ķekava - Pie pusspārniem iepako stilbus

Pie pusspārniem iepako stilbus Ļoti garšo Ķekavas ražotie Lieliskie pusspārni , bet diemžēl- pēdējā laikā nopirktajos pārsvarā atrodas stilbi.!! Gaļa jau it kā gaļa, bet ja gribētu stilbus, tad ar tos pirktu!! Es saprotu, mēdz gadīties kļūdas, bet tas jau ir smieklīgi- starp 12 gabaliem 4 tikai pusspārni.. runa nav par vienu paku! Visās šā mēneša pirktajās pakās, vienīgi ne tik daudz to stilbu ir- esmu pirkusi elvi, maxima.

Ķekavas veikals - Несвежая, а срок нормальный!

Несвежая, а срок нормальный! Сегодня (12.12.2015) купила кекавскую курицу в Талаве, срок до 18.12.2015. Выглядела синеватой. Не обратила внимания, курица была холодной и я не принюхалась, и сразу положила в духовку. Через час открывая духовку повалил такой дурман, курица воняла тухлятиной! Что мне делать ? Могу ли я отнести её в таком виде в магазин? (чек есть)

Ķekavas veikals - Apkalpošana

Apkalpošana Šodien Alojas centra Ķekavas veikalā ir sabojājies ledusskapis. Pie tā stāv pārdevēja un smaidot gaida pircējus. Lai jau gaida, bet kāpēc man atnākot uz Rimi, kas arodas šajās pašās telpās ir jāmokās un jāosta tā šausmīgā smakojošās gaļas smaka. Te ir darbs veternārajam dienestam un ļoti steidzīgi!Ar cieņu, nelaimīgā Rimi kliente, kura tā arī neko nenopirka.

Putnu Fabrika Ķekava - Šašliks

Šašliks Lūk, šādus vistas šašlika megagabalus var atrast AS "Putnu fabrika Ķekava" produkcijā. Labi, ka plastmasas trauciņā nebija iestūķēta vesela, nesadalīta vista.

Putnu Fabrika Ķekava - Cāļu spārni sabojājušies pirms termiņa

Cāļu spārni sabojājušies pirms termiņa 24. augustā Liepājas maximā uz O. Kalpaka ielas iegādājos cāļa spārniņus, derīguma termiņš uz iepakojuma ir 26.augusts. -biju pārsteigta, ka nākošaja dienā viņi smirdēja pēc puvuma un bija pārklāti ar lipīgu vielu, kas liecina, ka spārnini ir veci pirms laika. Cāļa gaļu no spārniņiem lieku klāt savam 10. mēnešus vecam zīdainim pie putras-mans bērns varēja saindēties!

Putnu Fabrika Ķekava - Nebridina par cenu izmaiņām

Nebridina par cenu izmaiņām Lietojām mykoob jo solija visu par velti, bet tagad cenas ceļ un liek visam. Ko darit? Visai skolai jamaina nost?

Putnu Fabrika Ķekava - Nepamatoti aug cenas!!!

Nepamatoti aug cenas!!! Vai jums neliekās ka jūsu izdevumi aug geometriskā progresijā, ja esat izdomajuši ka šis ir īstais biznes ar kuru pacelties uz vecāku rēķina, tad ir laiks vecākiem domāt par citu sistēmu, jūs vispirms novērsiet nepilnības un tad korekti informējiet ka vēlaties paugstināt cenas un argumentējiet to, veiciet aptauju, bet te ir acīm redzams jūsu zemiskais patiesais iemesls kādēļ ir izveidots šis tīkls, piesaistīt gandrīz piespiedu kārtā un tad palielināt cenas, protams mēs jau varam nemaksāt, bet...

A Aigars 07.12.2011
Komentāri 1 Izglītība

Putnu Fabrika Ķekava - Kauliņu atšķirīgā kvalitāte!!!

Kauliņu atšķirīgā kvalitāte!!! Nav šī sūdzība--bet novērojums ilgākā laika periodā!Domāts tas ir ne Rīgā gan, bet Latvijas novados.Agrāk bija pārdošanā normāli kauliņi atbilstoša cena un kvalitāte, bet laikam ritot ---kvalitāte palikusi ---tik slikta, ka rada aizdomas:1.Ķekavas broilers sāka apgraizīt stingrāk tos kaulus.2.Pārdevēji sāka šķirot pamatīgāk.Derētu produkcijas ražotājam noskaidrot to lietu, jo pircēji jau nav tik lieli muļķi!!!P.S A/S Ķekavas broilera e-pasts laikam nav pieejams, lai izteiktu sūdzibas un ierosinājumus, vismaz nemācēju atrast!!!

Putnu Fabrika Ķekava - parāds

parāds Iesaku visiem piegaadaataajiem buut piesardziigiem ar A/S Kekavas Broileri. Sajaa uznjeemumaa tiek piekopta ljaunpraatiigas nemaksasanas politika. Peec neskaitaamiem maksaajuma terminja paarliksanas un citu soliijumu neizpildiisanas, skjiet, ka vieniigaa iespeeja atgut naudu par veiktajiem pakalpojumiem 90 dienas atpakalj, buus caur tiesu. Uznjeemuma graamatvediibas attieksme - reti ciniska. ar cienju SIA Dinoss Jānis

Putnu Fabrika Ķekava - šausmīgi darba apstākļi, neatbilstoša alga

šausmīgi darba apstākļi, neatbilstoša alga Labdien!Gribēju potenciālajiem putnu farbikas ''Ķekava'' darbiniekiem izteikt brīdinājumu - neejiet strādāt uz šīs fabrikas PPN2 nodaļu (pārtikas pārstrādes nodaļa).1. - Cilvēki tur strādā ne mazāk par 12 stundām dienā, nereti 6 dienas nedēļā. Ļoti bieži cilvēki strādā pat 15 un vairāk stundas dienā. Tiek doti tikai divi pusstundu ilgi pārtraukumi dienā! 2. - Atalgojums - ap 200Ls/mēn. Faktiski cilvēki nostrādā ~250h mēnesī, algas lapiņās uzrādās 160h un attiecīgi par tādu stundu skaitu arī...

Putnu Fabrika Ķekava - alga

alga Rabotaju v magazine Kekava prodavcom-PREDUPREZDAJU vsex rabotnikov etoj firmi-prezde cem idti v otpusk zapasitesj dengami potomu kak otpusknie ne vovremja plotjat(u menja otpusk uze zakoncilsja zavtra na rabotu)a dengi zaplatili tolko segodna, da ctoze eto takoe VEZDE VRANJE rabotnikov svoej FIRMI i to obmanivajut

Putnu Fabrika Ķekava - Pircēju krāpšana

Pircēju krāpšana Ļoti godājamo A/S''Ķekavas broileri'' valdes priekšēdētāj, lūdzu pievērsiet uzmanību kā aiz Jūsu muguras pārdevējas akcijas preces pārdod par dārgāku cenu.Lūdzu veiciet pārbaudes brīvdienu vakaros.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes