Picu darbnīca

Picu darbnīca SIA
Adrese: Zemitāna laukums 2,
Rīga
Latvia - LV-1006
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 20740000
Informācija: Juridiskā adrese
Mārupes nov., Mārupe,
Zeltrītu iela 22 - 57, LV-2167
Darba laiks: 10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 23:00
10:00 - 23:00
10:00 - 21:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Picērijas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

10%
Sūdzības
41
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
16
Apskatīt statistiku

Picu darbnīca - Sūdzības un atsauksmes

Picu darbnīca - Picas izmērs

Picas izmērs Agrāk picu izmērs bija krietni lielāks, ņemot 20cm picu pilnīgi pietika diviem cilvēkiem. Uz doto momentu taisa tā, ka pietiek tik 1 cilvēkam. Pasūtīju pēc ilgāka laika no melnsila picērijas savu iecīnītāko picu, ieraugot kāds izmērs ir picai pa padsmit eiro, šī visdrīzāk būs mana pēdējā reize, kad sūtīšu no jūsu uzņēmuma. Iesaku piedomāt pie tā kārtīgāk vai pasekot līdzi savām tirdzniecības vietām vai darbiniekiem ir godprātīgi un taisa vienāda izmēra picas visās picērijās.

Picu darbnīca - Piegāde vienmēr ir ātra

Piegāde vienmēr ir ātra Pica darbnīca ir diezgan garsigas picas. Pasūtu pārsvarā Chicken Curry un Gruzīnu picas, jo esmu meiginajis dazadas bez šis ir mas iecīnītākas . Piegāde vienmēr ir ātra, un, ko vairāk var vēlēties, picas vienmēr atnāk siltas un pilnas ar lielisku garšu. Noteikti ieteiktu pica darbnīcu visiem, kas vēlas baudīt ātru piegadi , siltu un garšīgu picu.

Picu darbnīca - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien nopirku picinu 19:05 un atnacu mājas. Atvēru picas kasti un šķēle bija nogriezta. Ja es maksāju naudiņu, tad ceru uz veselu gabalu picas ne apestu vai nogrieztu. Kauna nav.

M Maija. 24.08.2023
Komentāri 1 Picērijas

Picu darbnīca - Slikts serviss

Slikts serviss Slikts apkalpošanas serviss, dēl tā, ka palūdzu šķīvīšus prieks picām, jo parasti deva, bet šoreiz ne, un visiem galdiņiem bija pienesti šķīvīši, bet man atteica ar šķīvīšiem, kaut vai jauniem klientiem, deva un piedāvāja tos. Ludzu labojiet šo!

B berni22 01.07.2023
Komentāri 0 Picērijas

Picu darbnīca - Higiēnas prasības

Higiēnas prasības Stāvot un gaidot picas 03.05.2023. Man nācās redzēt, kā darbinieks-gara auguma jauns puisis uzmet uz galda picas mīklu, pēc kā uz tā paša galda blakus picas mīklai uzstutē savu pēcpusi un dala mīklu gabalos. Uz galdiem cūkkūts, netīrība, neviens novākts galds-visur ēdienu paliekas, netīrie trauki, salvetes, pilnīgs bezgaiss. Kaut kā arī nemanīju, ka pirms ķerties klāt picu mīklai pēc darbošanās pie kases aparāta, viņš būtu nomazgājis rokas. Picas cep bez cepurēm, bez cimdiem.. Vienmēr sūtīju ar piegādi, bet paveicās, ka šoreiz redzēju to visu savām acīm.

ē Ēdaajs 04.05.2023
Komentāri 0 Picērijas

Picu darbnīca - Обман Болдерая

Обман Болдерая Заказала три пиццы и плату с закусками, два раза повторила, что есть карта клиента, по телефону - все ок. Результат - привоз по полной стоимости! И это уже не первый раз! Наглый обман по полной программе! Это не нормально! Такая ситуация происходит только в данном филиале (во всяком случае с нами) ,

Picu Darbnīca/ Melnsila - Kavēšana un attieksme

Kavēšana un attieksme Drausmīgs serviss. Pasūtījām 12: 00 uz noteiktu laiku, vairākas reizes pārprasījām vai būs viss laicīgi. Pasūtījums bija paredzēts bērnu ballītei kuras ilgums 2 h, un vissam jānotiek laicīgi. Jau noteiktajā laika piezvanījāt un uzprasījām vai viss spēka, dabūjam atbildi ka drīz būs. 15-20 min netika celta klausule. Ka sapratām vēlāk tajā laika kurjers pat neizbrauca. Pasūtījumu kavēja 40 minūtes, kas bija ļoti būtiski. (faktiski 20 min pirms ballītes beigām) . Operators pat neatvainojas bet...

I Ik53369 29.01.2023
Komentāri 0 Picērijas

Picu darbnīca - Kvalitate

Kvalitate Заказали с mensila iela 2 пиццы и 2 картофеля фри. Ждали доставку 3часа. Chicken curry была прессная, а в gruzinu было сырое тесто. Есть ни ту, не другую невозможно. Отвезли обратно на mensila. Сказали ждать ответ от службы поддержки. Приняли решение, что если вам не нравится, это не их проблема

Picu darbnīca - Slikts siers

Slikts siers Pēdējo pus gadu ir problēmas ar sieru, siers ir pavisam negaršīgs, rūgts, konsistence kā siltam biezpienam, kā putra, siers pavisam nestaipās un nav siera konsistence un garša , lētākais siers no veikala būs garšīgāks nekā tas kurš tagad tiek lietots uz Picu darbnīcas picām Dobelē 🥲

Picu darbnīca - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju pārlocīto picu, 5 minūšu laikā man viņu atnesa, nodomāju, ka pārāk ātri. Sāku griezt, mīkla bija izcepusies ideāli, taču viss iekšā nebija vispār izcepies. Sēnes pilnībā jēlas, šķiņķis auksts un siers pavisam nedaudz sāka kausēties. Palūdzu, lai izcepj līdz galam. Vēl pēc 5 min man atnesa picu. Mīkla bija jau sausa un gandrīz nodegusi, siers tik tikko izkusa, taču galīgi nebija garšīgs, šķiņķis arī tāds paauksts un sēnes joprojām jēlas un neēdamas. Piegāju samaksāt, pateicu, ka...

L Lieniete 25.07.2022
Komentāri 1 Picērijas

Picu darbnīca - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtījām picu darbnīcā Vecmīlgrāvi, divas picas, vienu 20 cm un otru 30 cm un frī kartupeļus ar kečupu. Pasūtījām plkst 14: 00, teica ka divu stundu laikā būs.. Plkst 16: 30 zvanījām prasījām kas ar pasūtījumu, atbildēja ka 30 min laikā būs.. Plkst 17: 35 zvanīja kurjers un nesaprata latviešu valodu, atveda divas picas 30 cm un protams par pilno summu.. Frī bija auksti un kečupa vieta bija ķiploku majonēze.. Abas picas bija nedaudz sadegušas un aukstas.. Apēdu vienu šķēli un sapratu ka nekad...

Picu darbnīca - Slikts Servis

Slikts Servis Здравствуйте! Если хотите чтобы вас обхамили и сделали пиццу - обращайтесь в “Picu darbnīca” по адресу Мелнсила 23! Две недели назад заказав 2 пиццы, одна из которых позиционировалась как Ozzo пицца с чесночным соусом, приехав домой мы поняли что соуса на этой пицце нет, от слова совсем🙈🤷🏼‍♀️ позвонили им, нас заверили что при следующем заказе получим скидку, а эту пиццу залить соусом они забыли. Сегодня решили вновь сделать там заказ и напомнили что нам обещали бонус, и попросили незабыть...

Picu darbnīca - Nožēlojams serviss

Nožēlojams serviss Zvans uz picēriju 16.10.2021 ap 16: 00. Tika pasūtītas 2x 30cm picas uz 19: 30. 1) 19: 45 zvanīju interesēties, kāpēc vēl nav atvestas, varbūt darbinieks aizmirsa atzīmēt pasūtījumu. Kolēģis atbildēja, ka pasūtījums esot ierakstīts uz 20: 00, ok. 2) 20.20, beidzot atveda, 2 aukstas picas. Piegādes adrese 1,5km no picērijas atrašanās vietas. Liels paldies! Nākamreiz izvēlēsimies citu picēriju.

Picu darbnīca - Испортились. Мало начинки кладут

Испортились. Мало начинки кладут Раньше в этой пиццерии были очень большие и вкусные пиццы. Сегодня 16.07.2021 в кенгарагсе заказали две пиццы. Привезли тесто с луком начинки особо не было. Может из за того что пятница и много заказов так работали на тяп ляп. Одна пицца была с креветками так креветки были не очищены от кожуры. После этого не советую эту конторку. Тем кто любит пиццу с едой туда не звоните.

Picu darbnīca - Pica ar ogļu garšu

Pica ar ogļu garšu Kārtējo reizi Olaines picu darbnīcā zem picas ir lieli ogles gabali! Varbūt ir laiks pie picas sastāvdaļām norādīt ogli? Pēdējo reizi jūsu iestādē sūtu picu, tas ir pretīgi! Kārtējo reizi apetīte ir sabojāta ieraugot to, ka ēdot pirksti paliek melni un paskatoties apakšā skats nav no tiem labākajiem! Iztīriet savu krāsni! Ja pat to nevar izdarīt tad bail iedomāties kāda tīrība jums tur ir.

T Tr123 04.06.2021
Komentāri 0 Picērijas

AtrisinātaPicu darbnīca - Sliktas mērcītes

Sliktas mērcītes Labdien! Vēlējos mazliet pasūdzēties par picu darbnīcu. Sāksim to kad mans brālis vēlējas picu es kā labs brālis teicu labi ejam uz picu darbnīcu un sākam ēst salami picu un jūtu mērce vispār negaršo kā parasti pretīgāk laikam nomainījuši mērcītes bet man ļoti negaršo tas jaunās es vēlos vecās labi es ceru būs labākas mērcītes adrese skuju iela 23.

Picu darbnīca - Darbiniekiem fui

Darbiniekiem fui Teikā viss atļauts? Kur darbiniekiem cimdi, cepures un matu gumijas? Kāpēc netiek ievērotas sanitārās normas? Kāpēc nododot picas klientiem savā starpā jāaprunā citi klienti un jāsarkst dodot picu? Un kad aizrāda, tad pasaka lai ja nepatīk ēd citur... Ok, tā arī darīsim.

Picu darbnīca - Cieņas aizskaršana

Cieņas aizskaršana Ļoti nepatīkama pieredze Dzirciema picērijā 5. Jūnijā plkst. 20: 17 ierodoties pēc picas pat neizejot no picērijas telpām dzirdēt picērijas darbinieka komentāru par sevi, kas acīmredzot nebija domāts manām ausīm, uztvēru to kā jebkādu ētikas normu pārkāpumu. Citēju garākā auguma darbinieku: ''Čalis normāli Sanarkojies''.

J Jānis 05.06.2020
Komentāri 2 Picērijas

Picu darbnīca - Mats un zeme piza

Mats un zeme piza Piza atrasti mati un netīrumi. Nezinu Zeme no seniem lsikam. Atnesu nākoša diena parādit. Man pat neatvainojas. Teica ko jus gribat no manis. Teica jūs taču gandrīz visu pizu Apēdat paldies jums liels ka es gandrīz visu picu ar matiem un zemi Apedu. Neko es negribu no jums. Pat neatvainojas. Loti slikts servis. Biju pastāvīgs klients. Vairs nebūšu (pica bija palocīta tapēc uzreiz neieraudzīju)

Picu darbnīca - Slikts serviss

Slikts serviss 09.11.2019. Pasūtot picu pa telefonu, meitene - operatore, likās, ka vispār nesaprot, ko viņai saka. Izklausījās kā alkohola reibumā vai vienkārši jauniņā. Papildus picām pasūtījām papildus piedevas. Viņas, diemžēl, nebija uz picas, bet par to samaksājām. Mācība, pica jāpārbauda uzreiz, kad atved, nevis jāpaņem un jāatver mājās. Par klienta karti meitene vispār nezināja, kas tā tāda? !

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes