Laima

SIA Orkla Confectionery & Snacks Latvija
Adrese: Miera iela 22
Rīga
Latvia - LV-1001
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67080301
+371 67080361
Fakss: +371 67080391
Informācija: Veikali Rīga:

Šķūnu ielā 16
Kaļķu iela 28
Tallinas iela 72/74
Palīdzības iela 12
Brīvības iela 430
Kr.Valdemāra iela 67
Miera iela 22
T/c Origo, Stacijas laukums 2, A ēka
T/c Origo, Stacijas laukums 2, pasažieru zāle
T/c Minska , Nīcgales iela 2
T/p Alfa, Brīvības iela 372
T/c SPICE Lielirbes iela 29
Merķeļa iela 13
Dzirciema iela 42

Jelgava
Mātera iela 26

Jūrmala
Jomas iela 62

Valmiera
Rīgas iela 26

Cēsis
Uzvaras bulvāris 1

Liepāja
Lielā iela 13
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

2%
Sūdzības
31
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

Laima - Sūdzības un atsauksmes

Laima - Garšīgi un vienmēr svaigi

Garšīgi un vienmēr svaigi Laimu talinas iela ir lielisks veikals ar ļoti garšīgiem un vienmēr svaigiem produktiem. Klāt ir plašs izvēles klāsts un veikala atmosfēra ir īpaši patīkama, ļaujot sēdēt un baudīt kafiju ar kūku. Pārdevēji vienmēr ir laipni un sirsnīgi, kas ievērojami uzlabo iepirkšanās pieredzi. Noteikti ieteiktu laimu talinas ielu tiem, kas meklē kvalitatīvus produktus un draudzīgu apkalpošanu!

V Viktors79 01.02.2024
Komentāri 0

Laima - garšīgas končas

garšīgas končas Laima ir pati garšīgākā piedzīvojumu osta. Viņu končas, it īpaši Miglā un Serenādē, slēpjas ne tikai garšīgums, bet arī brīnišķīga sajūta. Nesen iegādājos pilnu kilogramu, un šis saldos dārzenis pazuda vienā vakarā. Tā ir kā sladu ekstāze, ko vienmēr vēlos piedzīvot. Laima manā dzīvē radījusi īstu saldumu magiju, kur garšu ceļojo pa sladu pasauli.

A agnese.angel 16.01.2024
Komentāri 1

Laima - Vecas, iespējams pelējušas konfektes.

Vecas, iespējams pelējušas konfektes. Manuprāt, LAIMAS konfektes ir apkaunojums Latvijai. Ir liels kauns un pazemojums cienājot Eiropas parlamenta kolēģus ārzemēs ar vecām, iespējams pelējušām konfektēm. Ja nav kazai piena, tad nav! Pacel asti un salej atpakaļ. Nekad vairs Laimas produkciju nejegādāšos. NEIESAKU NEVIENAM ja Jums rūp Jūsu veselība, prestižs un labklājība. Kauna traips.

Laima - Garša

Garša Kas notiek ar Laimas saldumiem? Kāpēc tie vars nav garšīgi un kļuvuši pat neēdami..? Nav vēlme iegādāties vairs šos produktus, jo garša ir ļoti slikta un šo Saka ļiti daudz cilvēku! Mans minējums ir tāds, ka netiek izmantota kvalitatīva šokolāde kā tas bija iepriekš, bet varbūt arī maldos.. Būtu vērts par šo padomāt!

B BeatriseA 08.03.2022
Komentāri 0 Veikali

Laima - Slikts serviss

Slikts serviss Labvakar! Vakar iegādātajos savu mīļāko Laimas šokolādi sarkanā magone un jūtu garšas pārmaiņas šokolāde negaršo pēc šokolādes bet pēc piena ar šokolādi es nesaprotu kāpēc sastāvdaļās ir tik daudz piena vairāk nepirkšu sarkanā magone vairāk nav mana mīļāka šokolāde

Laima - Palmu eļļa, hidroginezētie rauki un citas kaitīgās eļļas

Palmu eļļa, hidroginezētie rauki un citas kaitīgās eļļas Sveiki! Es dievinu Laimas produktus, manas mīļākās ir vafeļu tortes, bet sastāvā ir sliktie tauki (palmu, hidroginezētie.) lūdzu lūdzu ražojiet bez sliktajiem taukiem, jūs ļoti gardu produktu padarāt Veselībai sliktu un kaitīgu, jūs nevarat lūdzu ielikt labu eļļu kas būs labvēlīga Veselībai piemēram (Saulespuķu, rapšu) lūdzu!

I Igors Bude 10.05.2020
Komentāri 1

Laima - Slikta iepirkšanās pieredze!

Slikta iepirkšanās pieredze! Šodien biju iegājis nopirkt konfektes Laima veikalā, kas atrodas Merķeļa iela 13, Rīga. Visas sveramās konfektes bija sapakotas vienreiz lietojamos plastmasas maisiņos. Prasīju pārdevējai vai nevar dabūt noteiktas konfektes, noteiktā skaitā. Man atteica, ka tas nav iespējams! Izvērtās neliela, nepatīkama diskusija... Kur ir problēma ar šķērītēm atgriezt kilogramīgo iepakojumu un, lai pati pārdevēja man ieliek tās konfektes maisiņā, noteiktā skaitā. Man atteica, ka tas ir domāts pircējiem, ka...

Laima - Veci saldumi

Veci saldumi Vakar saldumu ražotāja "laima" veikalā Vecrīgā nopirku sveramos (jau safasētus) zefīrus - dzērveņu un šokolādes "maigums". Šokolādes zefīrs bija ar pelējuma garšu, bet dzērveņu zefīrs pārcukurojies un ciets. Turklāt šodien pērkot sveramās konfektes veikalā rimi (Vecrīgā, galerijā centrs) , arī konfektēm "lācītis ķepainītis" bija pelējuma garša un visas paņemtās konfektes ("lācītis ķepainītis", "magone", "serenāde", "vāverīte") bija vecas, pilnībā baltas un negaršīgas. Kā drīkst pārdot vecu...

Laima - Palmu eļļa

Palmu eļļa Vai kaitīgās palmu eļļas vietā vajadzētu izmantot saulespuķu vai rapšu eļļu. Palmu Eļas dēļ daudzi nelieto jūsu produkciju. Vajadzētu padomāt par cilvēku veselību. Cepumi selga, vafeļu tortes, vajadzētu ražot bez palmu taukiem kā arī jums zināmās konfektes.

I Ineta Rācene 01.08.2019
Komentāri 1

Laima saldumu veikals Miera iela 22 - Nelaipna attieksme pret klientu

Nelaipna attieksme pret klientu Labdien! Saskāros ar nelaipnu pārdevēju attieksmi pret klientu! Pēc lūguma palīdzēt, pārdevējas izturējās nelaipni, kas nerada vēlmi šajā veikalā atgriezties un uzturēties! Lūdzu pārskatīt šī veikala (Miera iela 22) apkalpojošo personālu pret saviem viesiem! Visu cieņu "Laimas muzejam"! Tur gan meitenes ir ļoti lapipnas un rada patīksamu atmosfēru!

A anna 14.03.2019
Komentāri 0 Pārdevēji

Laima - Bojājums

Bojājums Stacijas Laimas veikalā nopirku baltas ar kristālisku apsarmi pārklātas konfektes ar Rīgas melno balzāmu. Vai tas ir Laimas zīmols un liecina par labas ražošanas GMP praksi? Šis nebūt nav pirmais gadījums, kad nopirktās konfektes ir nekvalitatīvas. Arvien biežāk dzirdu no citiem un pārliecinoši, ka Laimas konfektes nedrīkst dāvināt un vest draugiem uz ārzemēm.

G Gunta242 24.08.2017
Komentāri 13 Ražošana

Laima - Maldinasana

Maldinasana Laima rikoja akciju Tver viegli un laime,kuras ietvaros bij viena pirkuma laika jaiegadajas 2 iepakojumu zefira. Veikala pie zefira stenda ir ari buklets,kura noradits ,ka akcija norisinas no 01.05.2017 lidz 16.06.2017. Iegadajos zefiru 12.06.2017,attiecigi taja pat diena gribeju registret ceku,bet nezkapec tas nebij iespejams,meginajumu atkartoju vairakas reizes,bet neka. Sodien gribot atkartoti registret pirkuma cekus,ienakot majas lapa paradas,ka registracija ir jau beigusies,un ka...

Laima - Slikts sastāvs

Slikts sastāvs Esmu nepatīkami pārsteigta par Laimas produkciju. Agrāk labprāt pirku gan zefīru,gan konfektes. Tagad nopērkot zefīru - garša briesmīga, sastāvs izskatās,ka mainīts. Otra vilšanās, lukss šokolāde, kurai bija,ja nemaldos 70% kakao, tagad ir tikai 50%. Nekas vairs negaršo kā agrāk, tagad galīgi uz ārzemēm vairs negribas vest kaut ko no Laimas kā ciema kukuli, jo uzņēmums sācis laikam ekonomēt un produkti ir palikuši neēdami...diemžēl,bet fakts.

Laima - Neēdami izstrādājumi

Neēdami izstrādājumi Nav saprotams kam Laima ražo savu produkciju. Īpašs uzsvars uz šokolādes slikto kvalitāti. Priekš kam glazēt savus produktus kaut kādā plastmasīgā, brūnā masā? Tikko pirko vafeļu torti Lācītis ķepainītis - nācās burtiski mizit nost to brūno glazējumu un mest laukā. Ne kakao garšas, ne aromāta.. Tas protams attiecas arī uz visām konfektēm.

Laima - Palmu eļļa - Laima, Selgas cepumi un dažas šokolādes

Palmu eļļa - Laima, Selgas cepumi un dažas šokolādes Izvairos pirkt Laimas ražotāja produktus, jo tie satur palmu eļļu - vislētākā un viss sliktākā no eļļām, kas palielina asinsvadu un sirds slimību risku.. Raksti internetā: "What Are the Dangers of Palm Oil?" http://www.livestrong.com/article/198975-what-are-the-dangers-of-palm-oil/ "The dangerous ingredient you’re eating—and don’t even know it" http://www.eatingwell.com/blogs/health_blog/the_dangerous_ingredient_you_re_eati... Zinātniskie raksti: Effects of palm oil on...

Laima - Tārpi šokolades konfektēs!

Tārpi šokolades konfektēs! Augustā nopirkām Laimas ražotās konfektes un izrādās tur ne tikai šokolāde, rieksti, bet arī balta gala!!Tārpi!!!Esmu loti nepatīkami pārsteigta!Viena konfektē pat divi tārpi...drausmas un tīk lieli!

Laima - Обслуживание

Обслуживание К сожалению, сегодня пришлось столкнуться с хамским отношением продавца! Поражаюсь, как можно просто так стоять хамить и дерзить уже с утра пораньше. У всех бывает плохое настроение, но это никаким образом не должно отражаться на работе, тем более если ты работаешь в сфере обслуживания. Компании Laima стоит задуматься, о своих работниках, если важна репутация компании.P.S. Лично работаю в сфере обслуживания, если бы Я себе позволила бы такое хамское, грубое обращение по отношению к клиенту, на следующей день бы в лучшем случае оштрафовали бы в худшем осталась бы без работы.

Laima - Derīguma termiņš!

Derīguma termiņš! Labdien!Vēlējos nopirkt piparkūkas. 12.11.2014. Bet pamanīju, ka termiņš ir iztecējis 03.12.2014. Liek aizdomāties,ka Laima neseko savai produkcijai līdzās. :(

Laima - Червяки

Червяки Суть проста: купил развесные конфеты от Laima в магазине Maxima XXX, что на Slokas 115 в Иманте, и придя домой обнаружил расползающихся червей. К сожалению, теперь не доказать, что они были на конфетах, потому что они уже уползли, и многих пришлось прибить. Быть может, Laima с Maxima наконец-то займутся дезинфекцией своих помещений?! В той же Максиме страшные грязные корзины для покупок, на них, наверное, все микробы галактики уже сидят. С Максимой вообще отдельный разговор - никогда ни в чём не виноваты, и постоянно одни и те же нарушения.

Laima - SARKANĀ MAGONE

SARKANĀ MAGONE UZMANĪGI , VISI SALDUMU MIĻOTAJI !!!!!! šobrīd veikalā "LAIMA" pārdod nekvalitātu produkciju!!!! PĀRDOŠANĀ KONFEKTES "SARKANĀ MAGONE " AR BALTU PLĒVI PAR PILNU CĒNU. UZMANĪGI! KAITĪGS PRODUKTS !!!!!!!!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes