Laima - Bojājums

Sveiki. Šādu šokolādi "serenāde" es iegādājos,lai kko uzkostu un atverot bīja pārsteigums,pēc ši apetīte pazuda uz šo šokolādi. Strādāju "Dzērieni bez uzcenojuma" un nezinu vēl vēlēšos šo preci ieteikt klientiem un pati iegādātieas.

06.08.2024

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

Atbilde no Laima Support Pārstāvja atbilde 06.08.2024

Labdien!

Patiesi atvainojamies par nepatīkamo situāciju saistībā ar lielkonfekti "Serenāde". Droši produkti ir mūsu prioritāte un ikdienā rūpējamies par to, lai mūsu ražotajiem produktiem būtu nodrošināta augstākā kvalitāte, tādēļ mums ir svarīga katra klienta atsauksme.

Lai varētu Jums sniegt atbildi par radušos situāciju, būsim pateicīgi, ja varat atsūtīt mums papildus informāciju - konkrētā produkta ražošanas datumu vai derīguma termiņu, kā arī norādīt precīzu produkta iegādes vietu.

Liels lūgums sazināties ar Orkla Latvija kvalitātes daļu pa tālr. 67080361.

A

Komentāri (2)

I Inga999 12.06.2025

Šādi mēdz gadīties (pat bieži!) arī batoniņi "Miks"! Nekad nevar zināt kāds trāpīsies - ar, vai bez apsūbējuma. Un, pārsteidzošākais, ka uz "Miks" batoniņiem derīguma termiņš ir vesels GADS! Kā tas iespējams? Vai jums šķiet, ka gada laikā saldumi nebojājas?

L Laima Support Pārstāvja atbilde 13.06.2025

Labdien!

Paldies par Jūsu atsauksmi! Augsta produktu kvalitāte ir mūsu prioritāte.

Zīmola “Laima” šokolāde tiek ražota no augstākās kvalitātes dabiskām izejvielām, kas ne tikai nodrošina produkta konkrētās iezīmes un garšu, bet arī ietekmē tā īpašības un reakciju uz ārējiem apstākļiem. Viena no šādām īpašībām, kas norāda uz šokolādes dabiskumu, ir baltā sarma, kas mēdz pārklāt šokolādi un tās produktus. Baltā sarma veidojas gan temperatūras svārstību, gan mitruma ietekmē. Jo dabiskāka ir šokolāde un, jo vairāk kakao sviests ir tās sastāvā, jo šokolāde ir vieglāk ietekmējama un reaģē uz tādiem apkārtējās vides apstākļiem kā temperatūras maiņa un mitrums. Piemēram, ja kādu apsvērumu dēļ nav ievērota šokolādes uzglabāšanas temperatūra (+18°C (±3°C)), šokolāde reaģē un izdala kakao sviestu, kas pārklāj šokolādi ar baltu tauku jeb kakao sviesta kristālu kārtu. Savukārt nonākot mitros apstākļos, uz šokolādes produktiem veidojas cukura sarma, kas rodas, cukuram kristalizējoties šokolādes virspusē.

Vēlamies uzsvērt, ka nosarmojusi šokolāde ir pilnībā droša lietošanai uzturā, kā arī sarmošanas process neietekmē šokolādes garšu.

Kas attiecas uz derīguma termiņu - to nosaka produkta īpašību kopums, piemēram, sastāvs, ieteicamā uzglabāšanas temperatūra, iepakojuma un izejvielu kvalitāte, kā arī citi. Derīguma termiņš pirms produkta nonākšanas tirgū tiek testēts un pārbaudīts kopā ar kvalitātes speciālistiem, kā arī pārtikas inovāciju tehnologiem un vienmēr tiek norādīts uz produkta iepakojuma.

Ja Jums tomēr rodas bažas par produkta kvalitāti, aicinām sazināties ar SIA "Orkla Latvija" Kvalitātes daļu, rakstot e-pastu uz [email protected].

Ar cieņu,
SIA "Orkla Latvija"

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes