Laima - Slikta kvalitāte
Ilgu laiku pirku savu iecienīto šokolādi "Lācītis ķepainītis"(zilā iepakojumā). Bija ļoti garšīga. Vakar Maximā iegādājos to pašu, tikai jaunā, sarkanā iepakojumā. Pagaršojot, piedzīvoju lielu VILŠANOS! Tā vairs nav tā pati šokolāde! Garša ir izmaInīta, acīmredzot šokolādes sastāvs ir mainīts. Tagad tās garšā dominē cukura garša, nevis šokolādes garša. FUI FUI FUI! Kauns Jums! "Laimas" izstrādājumu kvalitāte tikai turpina kristies!
kraslavieša bio-troļļa vietēja komentatora perdaka degšana rit pilnā sparā, veicinot ārā temperatūras kāpšanu. Tad kad tiks izolēts un deportēts uz kautuvi, iestāsies miers un klimatiska norma!
Laima sen pārdota Orkla food. No latvijas produkta, palicis tikai nosaukums. Pārējāis viss ir mainīts. Sastāvi, ingridientu kvalitāte...
Я вижу, как твоя краслав с*ка сидит на ж*пе ровно колом
Tāda abiženka, tas premjeres stalkeris. Laikam mamma, velkot pamperu, pa stipru lencītes savilka.
Pareizi, kakao cena pasaulē turpina pieaugt, un konfekšu ražotāji samazina kakao saturu konfektēs, domājot, ka tā ietaupīs. Tikai aizmirst, ka negaršīgas konfektes cilvēki nepirks, vai pirks mazāk...
Laimai kvalitāte kritās vairākus gadus atpakaļ. Kāda tur kakao cena pie vainas bija pirms 5 + gadiem? Pat tas, kas vēl ir ok, nav tā lielā cipara vērts!
Tiešām sarkans iepakojums? Skatos laima mājaslapā, tur tas pats vecais - zilais.
Māte bērnam:
— Kad tu piedzimi, es raudāju no laimes.
Bērns:
— Tik mīļi!
Māte:
— Nē… Es raudāju, jo ārsts man pateica, ka tas tiešām ir mans.