www.sudzibas.lv Laima Vecas, iespējams pelējušas konfektes.

Laima - Vecas, iespējams pelējušas konfektes.

Manuprāt, LAIMAS konfektes ir apkaunojums Latvijai. Ir liels kauns un pazemojums cienājot Eiropas parlamenta kolēģus ārzemēs ar vecām, iespējams pelējušām konfektēm.
Ja nav kazai piena, tad nav! Pacel asti un salej atpakaļ.
Nekad vairs Laimas produkciju nejegādāšos. NEIESAKU NEVIENAM ja Jums rūp Jūsu veselība, prestižs un labklājība.
Kauna traips.

28.12.2023

Uzņēmums saņēma paziņojumu par šo sūdzību

Atbilde no Laima Support Pārstāvja atbilde 23.01.2024

Labdien!

Gadījumos, ja ir bažas par produkta kvalitāti, aicinām sazināties ar "Orkla Latvija" Kvalitātes daļu -
e-pasta adrese: [email protected]

Saņemot izmeklēšanai nepieciešamo informāciju (produkta fotogrāfiju, derīguma termiņu), mēs varam veikt izmeklēšanu visā piegādes ķēdē, sākot no konkrētā produkta ražošanas līdz nonākšanai noliktavā un līdz pat veikala plauktam.

Kvalitāte ir mūsu prioritāte un mēs ļoti detalizēti analizējam katru saņemto komentāru no mūsu klientiem.

Lai garantētu nemainīgi augstu produktu kvalitāti, “Orkla Latvija” komanda regulāri testē un pārbauda produktus visos ražošanas posmos. Produktu atbilstība augstajām kvalitātes prasībām tiek analizēta visā produkta derīguma termiņa laikā.

“Laimas” šokolāde tiek ražota no augstākās kvalitātes dabiskām izejvielām, kas ne tikai nodrošina produkta konkrētās iezīmes un garšu, bet arī ietekmē tā īpašības un reakciju uz ārējiem apstākļiem. Viena no šādām īpašībām, kas norāda uz šokolādes dabiskumu, ir baltā sarma, kas mēdz pārklāt šokolādi un tās produktus. Baltā sarma veidojas gan temperatūras svārstību, gan mitruma ietekmē.

Jo dabiskāka ir šokolāde un, jo vairāk kakao sviests ir tās sastāvā, jo šokolāde ir vieglāk ietekmējama un reaģē uz tādiem apkārtējās vides apstākļiem kā temperatūras maiņa un mitrums. Piemēram, ja kādu apsvērumu dēļ nav ievērota šokolādes uzglabāšanas temperatūra (+18°C (±3°C)), šokolāde reaģē un izdala kakao sviestu, kas pārklāj šokolādi ar baltu tauku jeb kakao sviesta kristālu kārtu. Savukārt nonākot mitros apstākļos, uz šokolādes produktiem veidojas cukura sarma, kas rodas, cukuram kristalizējoties šokolādes virspusē.

Vēlamies uzsvērt, ka nosarmojusi šokolāde ir pilnībā droša lietošanai uzturā, kā arī sarmošanas process neietekmē šokolādes garšu.

“Laimas” produkti tiek ražoti atbilstoši augstākās kvalitātes prasībām un, balstoties uz starptautiskā “ISO 9001:2015” un “Orkla Food Safety” standarta prasībām, kas apliecina mūsu procesu un produktu kvalitāti un drošumu. Papildus tam mēs regulāri pilnveidojam mūsu darbību, investējot gan ražošanas procesu un telpu pilnveidē, gan jaunu tehnoloģiju iegādē un inovatīvos iepakojumos, lai mazinātu ārējo apstākļu negatīvo ietekmi uz mūsu produktiem.

Ar cieņu,
"Orkla Latvija"

Komentāri (2)

Velvetpopstar 28.12.2023

Cik svaigas ir konfektes? Derīga termiņš vēl ir?

A AntiElvi 30.12.2023

Ja Tu palasītu vēl sastāvu Laimas produkcijai, Tu vispār būtu šokā! 😁
Tur vispār nav ne smakas no šokolādes! Vieni palmu tauki + daudz un dažādi E!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes