Ekspress Ādaži

Ekspress Ādaži SIA
Adrese: Muižas iela 37,
Ādaži
Ādažu nov.
Latvia - LV-2164
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67996449
Kategorija: Auto / Transports  •  Sabiedriskais transports

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
32
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Ekspress Ādaži - Sūdzības un atsauksmes

Ekspress Ādaži - Nepiedienīga attieksme

Nepiedienīga attieksme Šoferis bijis ļoti neapmierināts un uzvedās nepiedienīgi, jo nepieminēju, ka man ir vidusskolnieka e - talons un, ka man pienāktos - 50% atlaide, taču, lai šoferim pierādītu, ka man pienākas atlaide uz aparāta vajadzētu rādīties, vidusskolnieks - 50% no Cenas’’. Uz karšu termināla tas neparādijās un šoferis man vairākkārt prasījā kāpec es viņam neteicu, ka man ir - 50% atlaide, zinot, ka viņš man nenoticētu, jo man pašai nav čeks, lai to pierādītu. Es viņam atbildēju, ka, labi, nākamreiz e...

Ekspress Ādaži - Pabrauca garām pieturai ar 40 min kavēšanos

Pabrauca garām pieturai ar 40 min kavēšanos Gaidīju autobusu no Alfas līdz Alderiem 40 minūtes , galu galā piebrauca Ādažu autobuss uz pieturu, taču tas nebrauca līdz Alderiem, uzreiz aiz pirmā Ādažnieka brauca Alderu autobuss, es nekāpu pirmajā , jo tad vajadzētu no Ādāžiem līdz Alderiem iet stundu ar kājām. Īsi sakot Alderu autobuss pēdējajā momentā pagrieza un pa taisno devās prom (neapstājās pie pieturas) , gaidīju 40 min un vēl pēc vēl līdz nākamajam autobusam un gāju ar kājām uz mājām ap 20.00 vakarā :) Paldies!

Ekspress Ādaži - Slikts serviss, nepieklājīga šofere

Slikts serviss, nepieklājīga šofere Labdien, šodien 14.09. Braucu ar Ekspess Ādaži autobusu 6855, kas plkst 12.50 izbrauc no Rīgas. Autobusa šofere nepieklājīga, pacēla balsi, nezināja brauciena cenu un norādīja, ka tas nav viņai jāzin, bet pasažierim. Nebija laipna arī pret citiem pasažieriem.

Ekspress Ādaži - Autobusa neierašanās

Autobusa neierašanās Autobuss maršrutā Ādaži-Alderi-Ādaži-Rīga, pieturā Krastupes iela regulāri neierodas laikā vai neierodas vispār. Autobusam ir jāierodas 6: 40, laiks, kad laicīgi var tikt uz Rīgu, taču tas mēdz neatbraukt un nākamais autobuss ir 7: 00. 20min var uzskatīt par īsu laika posmu, toties, tiem kuriem ir darbs vai skola tas ir būtiski, iespējamo sastrēgumu u. C iemeslu dēļ. Ziemā šī problēma būs vēl aktuālāka, jo ir nācies gaidīt autobusu arī 40min. Es kā skolēns, kuram jāierodas Rīgas skolā 8: 30, un...

Ekspress Ādaži - Kavēšana

Kavēšana Autobuss regulāri kavē. Dažreiz tās ir 10-15 minūtes, bet ir bijuši gadījumi, kad gaidīt nācies 40 min. Vai pat stundu. Ar autobusu pārvietojas arī skolēni. Vai tiešām viņiem jāsalst pieturā stundu tikai tāpēc, ka nezināmu iemeslu dēļ autobusa šoferi nevar izbraukt laicīgi?

Ekspress Ādaži - Хамское отношение водителя

Хамское отношение водителя 7.07.2021 водитель преклонных лет рейса рига - царникава mp 14-11 грубо отреагировал на просьбу дать два билета на наличные деньги (10 евро) по причине отсутствия сдачи. После оплаты банковской картой попытке взять чек с терминала грубо шлепнул по руке. Все действия производились во время движения автобуса в центре города. В душном автобусе при полном отсутствии кондиционера водитель так позволяет себя вести! При всем уважении к преклонныи годам и сложной работе водителя, хотим выразить свое возмущение и негодование по поводу случившегося.

Ekspress Ādaži - Neuzņēma pasažieri

Neuzņēma pasažieri Labdien! Šodien 17.04.21. maršruta autobuss Rīga-Ādaži-Kadaga pieturā K.Barona iela plkst. 17.13 it kā nedaudz piebremzēja autobusu. Bet, durvis neatverot aizbrauca tālāk. Lieki piebilst, ka šajā maršruta autobusā neiekļuvu, kaut gan atrados pieturā.

Ekspress Ādaži - Kavēšana

Kavēšana Здравствуйте, Вы считаете нормальным, что 6824 автобус (Рига-Адажи-Царникава) постоянно опаздывает? Автобус, который должен выезжать в 8: 00 от станции - выезжает на полчаса позже, а сегодня не приехал даже в 8: 40 и пришлось ехать на другом, по другому маршруту. Следующий автобус только в 9: 10, это большая разница во времени. На письма не отвечаете, на звонки тоже. Один раз может случиться, два раза может, ну три на крайний случай. Но две недели одно и тоже - это полное свинство.

Ekspress Ādaži - Cik var kavēt???

Cik var kavēt??? Jebkurā laikā braucot no Merķeļa Ielas (Rīga) Uz Kadagu autobuss nekad nav laikā, jāgaida no 5-10 minūtēm. Pectam citās pieturās viņš stāv ilgi kamēr kāds iekāpj un tas vēl velk laiku, kā arī citreiz pabrauc garām pieturai, pat ja ir cilveki. Bieži vien autobuss ir aizbraucis jau krietnu laiku ātrāk. Trāpās vēl šoferis, kas pasaka, ka skolēnu isic karte nav apliecinošs dokuments, ka esmu students. Kādēļ tik daudz sūdzību un neviena netiek risināta? Vai tiešām jāsazinās ar "bez tabu" un šādā veidā varēsim panākt atbildes un kaut kādu rīkošanos?

Ekspress Ādaži - Apkure karstā laikā

Apkure karstā laikā Katru reizi, kad siltā laikā braucu no Rīgas uz Kadagu, vienmēr strādā apkure. Lai arī ārā ir 23°c. Palūdzot šoferim, lai to izslēdz tiek atbildēts, ka nevar un viss. Pogas, kas atrodas virs katra pasažiera, kuras ir paredzētas kondicionierim, neviena nedarbojas. Atverot lūku vējš netiek iekšā vispār. Šoferim jau labi, nav par ko satraukties - viņš savu logu var atvērt.

Ekspress Ādaži - Aukstums

Aukstums Sveiki, vēršos ar problēmu Ādažu ekspresī! Vasarā braucu, radiatori silda uhtiii! Tagad braucu 6:55, ziema, ārā jau pietiekami auksts, autobuss auksts, nesilda, šoferis sakot ka tam nav laiks! Kam tad ir laiks ? Tiekot līdz Rīgai, kāju pirkstus nejūtu.

Ekspress Ādaži - Ļoti tīrs autobus

Ļoti tīrs autobus Par ko cilvēki maksa tādu naudu? Ļoti bieži autobusi kavē vai vispār pabrauc garām pieturām un cilvēkiem jāstāv un gaida nākamais! Un man līkas ka autobusi brauc pa rīgu bet ne pa laukiem, tad kāpēc ir tādi “tīri “ logi?

Ekspress Ādaži - Slikts serviss

Slikts serviss Labvakar! Gribētu izteikt sūdzību, par autobusa vadītāju, kurš uzvedās łoti agresīvi un lamājās. Kā vińš izteicās, “vińš netaisās šādā karstumā atbildēt uz mūsu uzdotajiem jautājumiem”. Jautājumi bija vienkārši, cik maksā biłete un kur Rīgā autobus pieturēs, jo pirmo reizi bijām Carnikavā, vilcienu bija ilga jāgaida, nolēmām braukt ar autobusu, par ko vēlāk nožēlojām. Vadītais ar dūri sita pret to vietu, kur izsniedz biłeti, błāva, lai savācu biłeti un tinos, vairākus citus ne visai patīkamu...

Ekspress Ādaži - Kavēšana

Kavēšana SIA “Ekspress Ādaži” kompaniju jau izmantoju vairākus gadus, bet pedejos dažus menešus, šoferi ļoti rupji kave, ne atvainojas neko, es vel saprastu, ja kave vienu dienu, bet maršuts Ādaži - Rīga, kam butu no Ādažiem jaatiet 11:00, tas diemže atiet 11:40, 40 min kave, un pat kad pajauta kapce katru dienu kavē, klusē tākā neko nezinātu

Ekspress Ādaži - Karstums

Karstums Autobusam nav iespējams izslēgt apkuri!? Šādā siltā laikā tas ir pilnīgs apsurds! Ziemā braucam aukstos autobusos, vasarā apsildītos. Palūdzu šoferim izslēgt apkuri un ko saņēmu atbildi, ka viņš to nevarot izdarīt( neesot iespējams). Lūdzu risināt šo problēmu. Paldies par uzmanību.

Ekspress Ādaži - slikts serviss

slikts serviss kapēc ir vajadzīgi ādažos mini busiņi, es atnāku uz pieturu Ādažos Draudzības ielā, autobuss kā vienmēr kavē, un tad kad vinš atbrauc viņš vienkārši pabrauc garām ar uzrakstu “nav vietas”, nākamais busiņš tikai pēc 40 minūtēm, ko darīt? stāvēt aukstumā 40 minūtes? labi, gaidu autiņu kas ir pēc 40 minūtēm, ārā auksts un arī tas autobuss KAVĒ, nu jūs vispār nerēķinaties ar cilvekiem un viņu laikiem, vēlos piebilst, ka nav bijusi reize, kad Ādažu autobuss nenokavētu!

Ekspress Ādaži - Slikts servis

Slikts servis Здравствуйте, я не понимаю исходя из чего составляют расписание автобусов? …в данный момент именно пойдет речь о Вангажи - Рига, например очень многие работают в альфе, и рабочий день, как и во многих других местах начинается в 9,10 утра, но не один автобус не идет в удобное время, ты или опоздаешь либо 2 часа ждёшь в рими, такая же ситуация про обратную дорогу, в 22 закрывается альфа, а автобус в 22 уже на Югле, а след. В почти в 23'00, цены завышены, автобусы грязные с потолка капает что-то на тебя. Ужааас!

Ekspress Ādaži - Slikts serviss

Slikts serviss 08.12.2017 atnākot uz Kadagas pieturu 10: 05 un gaidot minibusu (6821) , kuram 10: 15 ir jāizbrauc no Kadagas galapunkta, izrādījās, ka tas jau ir prom. Es un vēl 10 cilvēki nogaidījām līdz 10: 30, vairākkārtēji zvanījām uz Ādažu ekspress norādīto tālruni, bet nekādu risinājumu nesaņēmām. Vai tad šādā gadījumā (nākošais autobuss pēc 1.5h) , Sia Ādažu ekspresim nav jānorīko kāds papildus reiss, kurš savāks visus tos cilvēkus, kuri rēķinājās ar šo transporta kustības laiku. Kā arī šādas situācijas notiek regulāri, nedēļas laikā šim maršrutam šī ir jau otrā reize.

Ekspress Ādaži - Maršruta laika neievērošanu

Maršruta laika neievērošanu 01.12.2017 plkst 10:10 stāvēju Kadagas pietura un gaidīju 821 minibusu kas ir 10:15. Viņš tā ari neatnāca. Pietura bija vel 6 cilvēki. Izradijas, ka viņš aizbrauca 10:08. Tā nav pirma reize, kad tieši šī maršruta minibuss izdoma braukt atrāk. Zvanīju Ādažu ekspress, izskaidroju situāciju. Man saka “gaidiet to, kas bus 11:50”. Bet es nezvanīju lai uzjautat kad man tuvākais autobuss, es gribēju lai to piefiksē, lai nākotne tas neatkārtojas, jo tā nav pirma reize. Ādažu ekspress sieviete teica...

Ekspress Ādaži - Graujošs serviss

Graujošs serviss Labdien! Jau kādu laiku Ekspress Ādaži ir mainīt gan autobusu kustības saraksti, gan autobusa izmēri. Pēc vairākkārtējiem zvaniem gan uz Autotransporta direkciju, gan Ekspress Ādaži, nevienu risinājumu neesmu saņēmusi - dienas vidū, kad skolniekiem un citiem iedzīvotājiem jānokļūst Carnikavā, tādas iespējas nav, jo mini busi Juglas pieturā neiebrauc, tie ir pārpildīti. Bērnam no plkst. 15.55 līdz 17. 15 jāstāv uz ielas. Tas ir normāli? Vakarā pēdējie ir lielie busi... Turklāt lielas nelikumība...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes