Dentiks zobārstniecība

Dentiks SIA
Adrese: Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 4,
2. stāvs,
Rīga
Latvia - LV-1050
(Jurisiskā adrese)
Tālrunis: +371 6 7 326 426
+371 2 6 321 440
Fakss: +371 6 7 321 440
Darba laiks: 9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 20:00
9:00 - 15:00
slēgts
Kategorija: Veselība / Medicīna  •  Zobārstniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
11
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Dentiks zobārstniecība - Sūdzības un atsauksmes

Dentiks zobārstniecība - Отношения руководство клиники с пациентом

Отношения руководство клиники с пациентом Много лет была пациентом этой клинике, врачи хорошие но во время моего лечение было много накладок. Я работаю в другой стране и в конце года прошу заполнить форму для возвращения налогов, так вот в этом году руководство потребовало с меня деньги 25€ за эту услугу.

Dentiks - Labs serviss

Labs serviss Šodien zvanīju uz klīniku, paskaidroju, ka salūzis citā vietā pirms 5 gadiem taisītais kronītis. Ar zobu viss citādi labi, kanāli tīri. Mani pieņēma uzreiz pēc stundas, kronīti uztaisīja pa vakaru. Liels paldies dakterim itkinam, kurš bija gatavs pabeigt kronīti deviņos vakarā. Man savukārt prieks, ka nav jābraukā pa konsultācijām, jo visi esam strādājoši cilvēki. Pagaidām laba pieredze ar šo klīniku.

Dentiks zobārstniecība - Надувательство

Надувательство Полюбила эту клинику, т.к. считала что врачи - евреи знают свое дело, дорого , престижно, посещают знаиенитости . Все было всегда в порядке. Долго не посещала врача ,мой врач больше не занимался пломбами. Ок. Сделали рентген итп. Я пришла с конкретной жалобой. Суммой итп. К концу сеанса оказалось мне запланировали что то еще или положили лекарства. Вообще меня не поставив в известность. Вообще пришлось заплатить за 2 зуба. Чеки не дают. Пошла в другую клинику. Спросила что там мне делали...

Dentiks zobārstniecība - халтура

халтура Очень плохое качество . Делала передние коронки ,все пришлось переделывать в другой клинике ,так как оказалось коронки изготовлены неточно , и неточности просто замазаны цементом, который потом отваливается .Тот случай , когда навыков недостаточно ,чтобы сразу правильно сделать , а переделывать лень , да и жалко материала. В общем левая клиника, непрофессиональные ленивые работники .(врачами таких назвать никак нельзя )

Dentiks klīnika - Slikts Serviss

Slikts Serviss Mana gadijuma puisis vēlejas uzlikt breķetes, taka Norvēģija šis pakalpojums ir krietni dārgāks ieteicu doties uz Rīgu. Kad breķetes bija uzliktas un vajadzēja maksāt palūdza aiziet un naudu izņemt un samaksāt skaidra, čeku ari neizsniedza. Kad laiks bija otrajai vizītei saņemam izzinu 3 dienas iepriekš ka dakteris ir uz slimibas lapas vel uz mēnesi, un atgādināja ka ari Norvēģija ir iespējā apmeklēt ortodontu (protams ja ir saņemta pilna samaksa par procedūru tad jau ko tur vairs ...

Dentiks - Dārgi, nekvalitatīvi un maldinoši!

Dārgi, nekvalitatīvi un maldinoši! Neiesaku uzticēt savu veselību un cerēt uz burvīgu smaidu pēc šīs klīnikas apmeklējumiem! Mani šeit, varētu teikt, apkrāpa vairākkārt - iesāku zobu implantāciju un solīto pāris tūkstošu vietā, rezultātā man sanāk gandrīz 5 tūkstoši par pāris implantiem, ko biju prasījusi. Un viss tiek pasniegts tik pārliecinoši, ka neprofesionālis to nespēj ne apšaubīt, ne apstrīdēt! Un šajā klīnikā nedod čekus par pakalpojumiem, pat ja tie tiek prasīti!!!!

Dentiks - Nekvalitatīva zobārstniecība

Nekvalitatīva zobārstniecība Nevienam neiesaku zobārstniecību DENTIKS! Zobārsti par kvalitāti neatbild un negarante. Man tika uzlikti kroņi priekshējiem 4 zobiem, no kuriem 1 nolūza jau pēc 6 meneshiem, 2 pēc nepilna gada, treshais sāp un ir jūtīgs. Kad aizgāju, lai sūdzetos, man dr. Jefim Itkin pateica, ka mana pashas vaina un nav ko te sūdzeties. Vinsh garantiju savam darbam nedod. Tā luk.

Dentiks - nekvalitativs darbs

nekvalitativs darbs Slikta darba kvalitate ,nevienam neieteicu tur arsteties .Jau pec dazam nedelam vajadzeja iet citur ,lai partaisit to "augstkvalificetu specialistu " darbu . Ka viniem nav kauns par tadu darbu naudu nemt .

klinika Dentiks - slikta darba kvalitate

slikta darba kvalitate Обращалась в клинику Dentiks два года назад .Работают очень неаккуратно И БЕЗОТВЕТСТВЕННО.Делала коронки на передние зубы.Коронки поставили криво, сместили центр, кроме того две коронки НЕ ЗАКРЫВАЛИ ЖИВОЙ СТОЧЕННЫЙ ЗУБ с боку с каждой стороны.Коронки изготовили неточно, а переделывать не хотелось (зачем зря материал переводить ). Чек не дают, деньги предусмотрительно берут вперед . Случай некачественной работы явно не первый. Кроме того, наблюдала нелицеприятную сцену, когда пациентка хотела...

Klinika "Dentiks " - slikta kvalitate

slikta kvalitate Labdien ! Gribu bridinat cilvekus par sliktu darba kvalitati rigas klinika "Dentiks ". Uzkeros uz reklamu interneta, bet pec arstesanas klinika "Dentiks " varu pateikt, ka reklama ir vienigais, ko tur dara profesionali . Es nerunaju par sikiem kosmetiskiem defektiem, ka skibi ielikti kroni, vai nepareizi novilets zobs, bet jau pec nedelas man saka sapet VISI zobi arsteti klinika "Dentiks ". Aizgaju pie arsta sava pilseta, pec konsultacijas un pirmas palidzibas dakters man teica, ka labak, tomer, uzreiz iet pie stomatologa, nevis meginat pasai arstet sev zobus .

Dentiks -

DENTIKS!!!Sākumā šķita, ka šī varētu būt prestiža firma.... bet kļūdījos....Pēc plobmes ielikšanas zobs tika "pulēts", bet tika saskrāpēta neskartā zobu emalja un tas kļuva nespodrs (līdzīgi, ja paņem ar smilšpapīru un noskrāpē stiklu). Turklāt plombe tika ielikta ar malām - un tagad tīro ar zobu diegu, tas ķerās, citreiz pat ieķerās tā, ka noplīst...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes