Meklēšanas rezultāti
1a.lv - Atteikuma tiesības (Sūdzība)
Diemžēl, arī es saskāros ar situāciju, kad preci atgriezu, bet jau 21. dienu naudas atmaksa nenotiek. Līdz 15.dienai pacietīgi gaidīju, tad sāku kominicēt ar klientu centru. KC laipni atvainojās, bet situāciju nepaskaidro, termiņi izpludūši. Lūgumus noskaidrot situāciju un paskaidrot, kāpēc kavēšanās, noraida - nodos informāciju attiecīgajai nodaļai un ar galiem. Vai tiešām tika liels un šķietami uzticams uzņēmums nerūpējas par reputāciju?
Atgriešanu veicu k-Senukai KAC, tāpēc piegāde uz viņu atbildību, summa virs 400 eur. Pasūtījuma Nr. B001847668.
1a.lv - Плохой сервис (Sūdzība)
Доставка. Обещфют одну дату а по факту не знают когда привезут товар.
1a.lv - Piegādes termiņi (Sūdzība)
Kā arī saka citi, lielas problēmas ar piegādes termiņiem. Pasūtiju datoru 27 majā, 2 reizes tika pārnests piegādes termiņš. Pasūtījumam vajadzētu atnākt vakar, atkal kavējās. Jaunā piegādes datuma nav. Zvanot uz informācijas centru, pateica ka visas preces jau ir noliktavā un stāv rindā uz iepakošanu, un pasūtījumam ir jābūt tuvāko dienu laikā. Gribētos lai pasūtījumam kuram piegāde ir kavēta jau trešo reizi ir prioritāte uz iepakošanu izsūtīšanu.
Bet informācijas centrā apkalpojums ir ļoti patīkams, ispalīdzīgi un laipnie operātori.
1a.lv - Pasūtītās preces nepiegādāšana noteiktā laikā (Sūdzība)
Pasūtot preces, piegādes informācijā parādījās 12.06., kad noteiktā laikā preci nesaņēmu, 15.06. telefoniski interesējos,solīja ka tiks risināta problēma. Pēc 24h pasūtījumu profilā status palika nemainīgs,kā arī neviens ar mani neapzinājās.
1a.lv - Pasūtījums (Sūdzība)
Ja pasūtu preci ar dažādiem piegādes datumiem, man jābrauc pēc katras preces atsevišķi, kāpēc nevar sakomplektēt visas preces kopā? Paši esat zaudētāji, jo braukšu pēc preces, kura man visvairāk nepieciešama, jo tad zaudēju citas preces, jo tās jāizņem 3 dienu laikā, bet precēm ir nedēļu starpība.
1a.lv - Piegādes termiņi (Sūdzība)
Nopirkām internetveikalā ledusskapi. Speciāli izvēlējāmies šo internetveikalu, jo solīja piegādāt mums izdevīgos datumos. Pienāca noteiktais datums, nav ne ziņas, ne piegādes. Zvanot uz apkalpošanu, man paskaidroja, ka tajā datumā un tuvākajos datumos piegāde nebūs iespējama. Un kad būs piegāde arī nevarēja pateikt. Neuzticaties šim internetveikalam, jo mānās ar piegādes laikiem.
1a.lv - Krāpšanās ar datumiem. (Sūdzība)
Ļoti slikta attieksme pret pasūtījumiem neliekās ne zinis par precēm pasūtīju paciņu 15.05.24 bija rakstīts pakas izņemšanas datums 04.06.24. Tomēr nesaņēmu paciņu rakstīju epastu, zvanīju, bet pēc viņu teiktā sapratu kad viņi nevar neko izdarīt, jo redz kurjers ir vainīgs. Un pēc tam skatos pakas izņemšana ir 27.06.24 vai jūlija sākums. Es biju šokā tas ir mēnesis un klāt divas nedēļas aptuveni. Godīgi sakot gribējās pateikt visu ko domā, jo šī ir cilvēku čakarēšana.
1a.lv - Brāķis visās dušas kabīnes daļas (Sūdzība)
Dušas kabīnes paliktnis bija deformēts, tomēr izdomājam, ka ar to tikt galā, jo gaidīt jaunu nebija laika. Tad arī izrādījās, ka rāmis veidoja lielu starpu, ja liek viņu atbilstoši instrukcijai. Pats muļķīgākais, ka pat durvis nederēja, stikli bija dažāda izmēra. Samanīt atsevišķi detaļas (dušas durvis) veikals it kā nevar. Neiesaku šo veikalu.
1a.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
Sola ātras piegādes. 3. Darba dienu laikā. Maina piegādes datumus. Gaidu jau 12. Dienas. Pasūtījums vēl nav nokomplektēts. Ja nebūtu zvanījusi, interesējusies, tad par manu pasūtījumu neviens nebūtu licies zinis.. Bēdīgi, ka tiksi pēc zvana, kurš tika veikts pēc 12. Dienām, kompānija attapās, ka nav nokomplektēts sūtījums. Esmu ļoti nepatīkami pārsteigta
1a.lv - Отвратительный сервис (Sūdzība)
Оформил заказ на сумму 440 евро, оплатил заранее. Обещали доставить в определенный день, в этот день статус заказа поменялся на выслан в магазин, по телефону сказали что машина с заказом уже приехала в магазин и скоро его примут, но его не приняли ни в этот, ни на следующий день. В результате деньги заплатил а заказ забрать не могу...
1a.lv, Portatīvais dators ASUS ROG Strix G18 - Ļoti slikts serviss, krāpšana (Sūdzība)
...īsziņa, ka prece ir gatava saņemšanai. Saņemot un atverot preci, tika konstatēts, ka preces klaviatūra neatbilst fotoattēlos norādītajam, atšķiras burtu izkārtojums, turklāt uz dažām pogām attēlotas pavisam citas ikonas/burti. 02.03.2024. Vērsāmies 1a.lv preču saņemšanas/atgriešanas punktā ar lūgumu samainīt preci pret tādu, kā interneta veikals norādījis fotoattēlos, uz ko mums atbildēja, ka vienīgais, ko viņi var darīt - atgriezt naudu. Naudas atgriešanas termiņš - līdz divām nedēļām. Ļoti...
1a.lv - Sezonai neatbilstošs iepakojums - Sasalis ādas kopšanas līdzeklis (Sūdzība)
Nesen saņēmu ādas kopšanas līdzekli, kas diemžēl aukstā laika dēļ bija sasalis. Kastītei, ņemot vērā tās saturu, bija jābūt vismaz burbuļplēvē.
Es saprotu, ka jūs nevarat kontrolēt laikapstākļus un klientam ir jāņem vērā iespējamās komplikācijas, kuras var rasties, ja pasūtījums tiek nosūtīts uz pakomātu.
Taču termiski jutīgas preces ir pilnībā iespējams iepakot un maksimāli izolēt no ārējās vides ietekmes (atbilstoši sezonai). Ja citi uzņēmumi to spēj, tad spējat arī jūs.
1a.lv - Maldināšana (Sūdzība)
Pasūtījuma nr. B001695720 kad biju veicis pasūtījumu, bija uzrakstīts ka piegāde būs 20.12.2023, pēc pasūtījuma, detaļas atzīmēts ka piegāde būs 27.12.2023. Speciali pārmaksāju vairāk par precēm ko varēju dabūt lētāk pie konkurentiem lai būtu atraka piegāde, bet galu gala naudas ir samaksāts vairāk, bet faktiski ir jāgaida tāpat ilgi, ka citos veikalos.
1a.lv - Krāpšana ar pasūtijuma izpildes termiņiem, melīga informācija (Sūdzība)
Uzrāda savā mājas lapā melīgu informāciju par reālo preču piegādi/saņemšanu tādējādi negodīgi ievilinot pircējus kuri rēķinās ar doto informāciju. Pēc pasūtījuma apmaksas , jo pasūtīt preci var tikai pēc apmaksas Tev jau uzreiz uzrāda kad piegādes laiks ir mainīts un tā tas mainās tik līdz tuvojās piegādes izpildes laiks. Paši nemaz nezin kad un vai vispār prece būs Uzrāda savā mājas lapā melīgu informāciju par reālo preču piegādi/saņemšanu tādējādi negodīgi ievilinot pircējus kuri rēķinās ar...
1a.lv - Непрофессионально, безответственно (Sūdzība)
Впервые пишу негативный отзыв. Настолько абсурдная ситуация!
Заказала и оплатила в 1а столовый стул. Получив и распаковав, обнаружила, что нет ни деталей для сборки, ни инструкции. И началась волокита ...1,5 недели переписки с работниками 1а, отправка фото, звонки. Просила, я подожду, привезите просто шурупы. Нет, только на обмен.Причем, в один приезд это сделать нельзя. Хорошо, договорились, жду курьера, теряю рабочий день. Но зря: 1а перепутал адрес! На следующий день наконец забирают. Через...
1a.lv - Торгуют воздухом! (Sūdzība)
Ждал месяц, отменили заказ, ошибка в цены. Такой бред вижу первый раз, товара нету и не ясно когда будет... Худший сервис. Звоните и узнавайте о доступности товара, заказы видимо обрабатывает робот, если бы сам не позвонил ничего бы не сдвинулось.
1a.lv - Slikts klientu apkalpošanas serviss (Sūdzība)
16.05 biju pasūtījis telefonu sporta pudeli un citu preci, pēc nepilnām 3 dienām atnāca visas paziņojumi ka preces ir atnākušas, aizeju uz pakomāta un izņemu, nākamajā dienā, kad atveru paciņu kurā jābūt telefonam un sporta pudelei, atrodas tikai sporta pudele, telefona nav. Biju pilnīgā šokā, nebija pirmā reize. Rakstīju epastā, zvanīju servisam, bet neviens īsti nedod normālu risinājumu. Jūs varat sazināties ar apkalpošanas servisu, bet par jums pasmiesies.
B001492504.
1a.lv - Neapmierinošs serviss (Sūdzība)
Saņemu pasūtījumu un konstatēju ka tas neder tehnisku iemeslu dēļ. Turklāt šī svarīgā informācija nebija norādīta mājaslapā pie preces apraksta. Mērojot garo ceļu uz servisu lai preci atgrieztu, man atteica, jo viņu sistēmā šī pasūtījuma nav. Jābrauc cita dienā. Nav traki, bet nepatīkami, iztērēts laiks un degviela.
1a.lv - Slikts serviss un šausmīga neintresēšanās par klientiem (Sūdzība)
Manā gadījumā pasūtīju elektroskrējriteni uz Ksenukai Rīgā un man aizved pasūtījumu uz Tukumu un ziņojot par to Saka neko darīt varat atcelt un sūtīt jaunu pasūtījumu un pirms aizsūtīja pasūtījumu uz nepareizo nevis veikalu bet pilsētu tika pārcelta piegādes laiks par 4 dienām par kuru protams ir vienkārši atvainojos neko nevaram darīt neieteiktu ieprities šajā interneta veikalā jo ja būs problēmas saņemsiet vienkāršu epastu ar atvainojos nekāda laika kompensācija vai kompromisus nepiedāvā jo ieguvuši popularitāti kāpēc lai rūpētos par kvalitāti un apmierinājumu klientu.
Atrisināta1a.lv - Ļoti ilgs un necaurskatāms Garantijas serviss (Sūdzība)
12.12.2022 servisā tika nodota prece (portatīvais dators Lenovo Legion 5). Janvārī 12.01.2023 zvanīju, lai uzzinātu informāciju, kas notiek ka datoru remontēs, neremontēs ,jo mums nekāda informācija netika sniegta uz ko man laipni paskaidroja ka jāgaida 70 dienas. Februārī atkal zvanīju lai uzzinātu datora likteni. Uz ko man pieklājīgi teica ka tik līdz būs informācija atzvanīs. Pēc paris dienām nesaņemot nekādu zvanu vai e-pastu ar informāciju atkal zvanīju . Beidzot tiku pie atbildes ka...