Meklēšanas rezultāti
Maksims Mihaiļišens - Dzīvokļa īres krāpniecība Jelgavā (Sūdzība)
...5. jūlijā.
Izrādot dzīvokli Maksims Mihaiļišens minēja, ka ir komunālie maksājumi ir 250 eur izlīdzinātais maksājums + īres maksa + gāze + elektrība. Vēlāk sarunā bija saprotams, ka komunālajiem maksājumiem nav izlīdzinātais maksājums, bet gan tas ir Maksims Mihaiļišens izdomāts skaitlis.
Ar Maksims Mihaiļišens nav iespējams izveidot komunikāciju - uz telefona zvaniem neatbild, ir atbildējis tikai īsziņas veidā.
D&D SIA - Krāpšana (Sūdzība)
Vēlējos iegādāties auto no šī uzņēmuma. Noskatījos caur ss.com. , sākumā likās, ka viss kā vajag, pat aizdomīgi labi. Nopirku atskaiti no car vertical, nobraukums par 100 000 km mazāks norādīts sludinājumā un mašīna pirms reģistrēšanas Latvijā, bijusi sista Lietuvā. Zvanīju uzņēmumam, protams, ka atbilde bijusi, ka neesam mainījuši nobraukumu un, ka par avāriju neko nezinām, lai gan mašīnai bijusi 2024.02. Avārija un 2024.04. Jau reģistrēta Latvijā. Pēc manis teiktā - nu neko, meklējiet...
Amserv - Krāpšana (Sūdzība)
### Atsauksme par Amserv Motors
Amserv Motors pārdod automašīnas ar nezināmu vēsturi.
#### Lexus ES 300H iegāde pārvērtās par virkni bīstamu pārsteigumu
Nesen iegādājos Lexus ES 300H 2022. gada izlaiduma ar nobraukumu 43 000 km caur portālu ss.com. Pēc Amserv Motors apgalvojumiem, automašīna bija lieliskā stāvoklī, ar ideālu vēsturi un pagarinātu garantiju uz 10 gadiem. Tomēr drīz pēc iegādes sastapos ar daudzām problēmām.
**Problēmas sākās uzreiz pēc izbraukšanas no stāvvietas:**
1...
sia rgp - neiesaku ielaisties darba saistībā viņi nesaka pēc ciki ilga dod atbildi (Sūdzība)
Izvairieties no kopānijas RGP, SIA. Izrādās, paši savu mājas lapu nav veidojuši."
"Kas nozīmē, ka manā IT jomā esošajā zināšanās līmenī arī bija ieskats atlases kārtībā, kas ir aizdomīga, jo sūtīt savus datus nezināmai izcelsmes speciālistai ir riskanti."
"Pa Zoom istabu sarunā neierosināja iepazīstināšanu ar sevi normālā veidā."
"SS.com ir ļoti slikts apraksts, ko gaidīt no speciālista, tikai virspusēji uzrakstītas šaubas.
Fedix SIA - Krāpšana (Sūdzība)
Sveicināti, tāda problēma, strādāju bolt piegāde, obligāti vajadzēja, jebkurā auto darbam, ss.com atradu sludinājumu opel corsa 600 euro, pirmā iemaksa 200 euro, labi sazinājos, jau pie 200 euro bijuši vēl 100 par reģistrāciju, paņēmu auto, samaksājis 300 euro, pārējo, pēc maksājuma grāfika, pie 500 euro, 2 dienu laikā salūzis eļļas spiediena daciks, labi tas sīkums, nomainīju, pēc tam paskatījos uz siksnu, tūlīt jau būs noplēsis ies, nomainījis, vēl 100 euro, tas jau nekas, bet kad gribēju...
LANGBEST SIA vai Turboline - Krāpšana un slikts serviss (Sūdzība)
Langbest/TURBOLINE - portālā SS.com ļoti daudz sludinājumu par turbīnu remontiem. Ja jūs plānojat pazaudēt naudu par turbīnas remontu un to vairāku reižu maiņu, tad tas ir īsta vieta.
Īpašniece ļoti cītīgi stāsta par kārtridžu maiņu un ka tas ir labākai variants nekā braukt remontēt kaut kur citur, bet pievilcīgas cenas, Jums nebūs jāmaksā nodokļus, garantijas talonu apsolīs atsūtīt un gaidīsiet līdz bezsamaņai. Nu ja tek, tad viņi pārbaudīs kārtridžu, atrunās būs standarta - jums ir problēma...
Madars Zubergs - Krāpšna (Sūdzība)
Labdien esmu no Jelgavas. Tākā man sabruka malas šķūnis un kūts, man nav paziņu celtnieku nolēmu meklēt sludinājumu ss.com sveiki. Piedāvāju visa veida mūrēšanas pakalpojumus. Mūrēju privātmājas, un citas palīgēkas, starpsienas, pamatus. Darba pieredze vairāk kā 10gadi. Strādāju ātri un kvalitatīvi, ievērojot visas tehnoloģijas. Sīkāk zvanot vai rakstot epastu. Piedāvājums labs sazinājos, atbrauca sāka darbu paņēma 10000 euro un pazuda tagad pat neceļ klausuli. (žēl ir tas ka nav neviena pierādījuma tikai nenozīmīga tāme un nauda krātā ir invalīdu, es un mana meita mēs esam invalīdi.
Rzautoparks.lv - Pārdod sistas mašīnas (Sūdzība)
Labdien, Pirms 3 mēnešiem redzēju šo : https://rzautoparks.lv/listing/seat-altea-xl-2-0-tdi/ auto pie sasistajām mašīnām portālā ss.com - Skrundā, sataisa, un tagad par kosmusku cenu tirgo tālāk, laikam RZ Autoparkam nav robežas, smērē visādus sūdus!
Ski Transfer SIA - Krāpšanā (Sūdzība)
...līguma parakstītājs Jānis Krastiņš) cilvēku izmantošana sava labuma gūšanai, krāpšanās un negodīgums. Darba izpildes vieta-Francijas Alpos un Ženēva (Šveice). Darbs saistīts ar klientu pārvadāšanu no lidostas uz kalnu kūrortiem. Darbu atradu ss.com Ar mani sazinājās un piedāvāja darbu Arvils Krastiņš. Rīgā parakstīju līgumu un abi izbraucām ar mikrobusu decembra vidū uz Franciju-Šveici. Sākumā Arvils solīja labus dzīvošanas apstākļus, istabu atsevišķi, fiksēto, līgumā norādīto algu, daudz...
Bio Olas Pilskalni - Krāpšanas ar atalgojumu (Sūdzība)
Labdien. Turaties pa gabalu no Emīla Lankovska. Tikko saņēmu algu par pilnu nostrādātu mēnesi 437,33 eur ne tuvu tam, kas minēts sludinājumā Emīls Lankovsis attaisnojas "maz klientu, nākammēnes būšot lielākā alga." Saits uz Emīla Lankovska darba piedāvājumu https://www.ss.com/msg/lv/work/are-required/other/fkpji.html Visiem veiksmi darbos!
RaWood - Krāpšana krāpnieki (Sūdzība)
...strādāt nielaizaties neiesakām sadarboties jo nostrādājis un paliksiet bez naudas. Tik cik Saldi sarakstīti sludinājumi un runā tik pat Saldi apčakarēt un taisīs jūs par vainīgiem skraidīšana sūdzēsies policijai rakstot nepatiesas liecības un tad tālāk lai tik nebūtu jāmaksā nauda. Nezinu ka galvenais Rīgas uzņēmums vispār šādu darbinieku raivi tur, kurš ir nule un apčakarēja. Vel joprojām nav atdevis visu naudu un gafs riņķi jau. Https://m.Ss.com/msg/lv/work/are-required/worker/bgfmll.Html
Rent in Riga - Pretīga komunikācija un laika izniekošana (Sūdzība)
Darbiniece Elīna - vispretīgākā komunikācija, kāda jebkad ir bijusi. Sludinājums ievietots ss.com - zvanījām svētdienā par īres dzīvokli - nepacēla (ok, cilvēkam brīvdiena) , zvanam pirmdien - absolūti neviens neceļ, telefons vēl atslēgts. Zvanam pašam Rent In Riga, mums atkal atsūta elīnas numuru, beidzot viņa atbild caur sms, ka ir pasākumā un nevar runāt, sarunājam, ka rītdien sazināsies. Nākamās dienas laikā ne ziņas, zvanam atkal - atka telefons atslēgts, zvanam uz rent in riga, Saka, ka...
SIA ''Marivo'' , Marivo - Priekšniecību vienalga, maza alga, teritorija aug-alga atstājas (Sūdzība)
...izmērā. Beigas jūlija es aizgāju prom no frimas. Tur nav ko darīt. Interesanta lieta par Sia ''Marivo''. Pēc pusgadas nostrādāju tur, un redziju vienu reizi sludinājums, no Sitas firmas-ss.com, ka viņi meklē sētnieku, objekts mazs un alga lielāka neka man bija. Es piezvanīju un atbildēja mana brigadere un vina saki man ka Sita vieta ir aiznemts jau, ka es nokaveju, tapat ka vina nezinaja ka es stradaju viena objekta un vini maksa man 70-80 euros un nevar man piedavat sitais darbs. Man nauda...
Datamarket - Slikts serviss (Sūdzība)
Teiksim tā! Ss.com izliek vienu preci un patiesībā tirgo dažādus atkritumus, uz lūgumu kaut ko paņemt vienkārši ignorē! Par nepareizo preces aprakstu jau klusēju, kas maldina nezinošus cilvēkus! Es ļoti neiesaku šo uzņēmumu! Paldies dievam, ka es viņiem netērēju savu laiku vai naudu!
AVER Brokerage SIA - Slikts un neuzticams serviss (Sūdzība)
...pērku, tika saņemts Mareka Kojaloviča apstiprinājums, ka arī pārdevēja piekrīt darījumu slēgt ar mani. Uz manu jautājumu par rokas naudas apmēru man atbildēts netika (laikam jau uzreiz bija skaidrs, ka darījums netiek slēgts, jo arī sludinājums no SS.COM izņemts netiks), bet tomēr, ņemot vērā, ka apstiprinājums par pārdošanu man tika dots, tālāk tika veikts dzīvokļa novērtējums un sadarbība ar banku kredīta saņemšanai. Visu laiku informēju šo mākleri cik tālu ir process, viņš bija informēts, ka...
Mākleri - Slikts un neuzticams serviss (Sūdzība)
Mm.lv - Izvieto paši krāpšanas sludinājumus (Sūdzība)
Šo uzņēmumu vada cilvēks pret kuru ierisinātas daudz krimināllietas, tai skaitā par krāpšanu un nodokļu nemaksāšanu un viņus piesedz vid.
Šī uzņēmuma ipasniekx ir pedofils kurš raksta vēstules nepilngadīgiem! Foto ir redzama, uzmanieties. Viņš arī izmanto citus serverus ne tikai savu mm.lv bet arī ss.com un gribu.lv.
Viņa uzņēmums ir parādā valstīj 15000 eiro jau vairākus gadus!
AV. Pārvadājumi SIA - Krāpšana (Sūdzība)
...cigarešu kontrabandu un krimināllietu safabricēšanu.Viņš kopā ar otru atlaisto Valmieras policijas priekšnieku Jāni Zaueru(arī par kontrabandu) nodibināja šo firmu lai tirgotu nereģistrētus un Lietuvā zagtus traktorus. Sludinājumi tiek ievietoti krāpnieku serveri ss.com!Viņus piesedz viņu bijušie kolēģi prokurore Solvita,Kristapa un inspektors Uģis Ulmanis!Ir apkrāpti vairāki cilvēki kuri pirka traktorus no Andra Voitkāna. Šim Andrim Voitkānam sieva strādā Valmieras domē un arī piesedz viņus !
Krāpnieki - Krāpšana (Sūdzība)
Šie parasti raksta, ja jūs kko ieliksiet caur ss.com, jau otro reizi cenšas apkrāpt. Maina tikai bildes un vārdus uz tā saucāmā “reālā id”. Teksts parasti viens un tas pats. “mani apmierina Cena, es pats/pati noformēšu caur dpd kurjeru un t. T. ” visbiežāk cenšas apkrāpt, ja pārdodat bērnu lietas. Esiet uzmanīgi un nesūtat nekādus savus datus un neko neformējiet.
Elektriķis - Nekvalitatīvs pakalpojums un neierodas norunātajā laikā (Sūdzība)
Neiesaku izmantot ss.com reklamētā elektriķa pakalpojumus pēc telefona numura 26908170. Sākotnēji atbrauca, bet kā izrādījās veica nekvalitatīvu darbu, jo tikai konstatēts brāķis (elektrība nav darbojusies) . Norunātajā laikā nav atbraucis, lai labotu savas kļūdas un neceļa klausuli.