Ziepniekkalns / Rīgas veselības centrs

SIA Rīgas veselības centrs filiālē “Ziepniekkalns”
Adrese: Spulgas iela 24
Rīga
Latvia - LV-1058
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67677514
+371 29611414
Darba laiks: 8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Veselība / Medicīna  •  Veselības centrs
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

8%
Sūdzības
10
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
3
Apskatīt statistiku

Ziepniekkalns / Rīgas veselības centrs - Sūdzības un atsauksmes

Ziepniekkalns / Rīgas Veselības Centrs - Slikts serviss

Slikts serviss Ginekoloģe Tatjana Simanovska nezin savu darbu! Biju atnākusi pie viņas ar problēmu, kura jau bija, un kad viņai stāstīju kas un kā, skatījās uz mani un kratīja ar galvu tā, it ka esny stulba un izdomāju kaut ko. Pateicu ka probllla jau sen un viņa pateica, ka рёс 2 nedēļām ir jābūt visam normāli, ja lietojat to, ko ārsts izrakstīja (uz mirkli, jau no tas reizes pagāja 3menesi) un kad atkārtoju ka kau pagāja vairāki mēnesī, pat neko nepateica. Pie beigām, man pateica, lai es izmantoju uz nakti to, kas vispār neattiecas uz kaut kādu ārstēšanu.

Ziepniekkalns / Rīgas Veselības Centrs - Bezkaunība

Bezkaunība Labdien reģistratūrā klientus apkalpo bez maskas rudmataina ar gariem matiem vai var apkalpot bez maskas it īpaši poliklīnikas reģistratūra! Un vel viena strāda veca vecene ļoti rupja neviena vārda nezin latviski nosūtījumus nesaprot kas uzrakstīt kā tādi var apkalpot cilvēkus!

Ziepniekkalns / Rīgas Veselības Centrs - Biedējošs ārsta vecums profesijā

Biedējošs ārsta vecums profesijā Apmeklējos zobārstniecības kabinetu Ziepniekkalna poliklīnikā pie ārsta Dzidras Trūpas, radās iespaids, ka Latvijā strādājošie pensionāri nelaiž strādāt jaunos speciālistus, kas ir daudz kompetentāki pabeidzot un veicot praksi jaunībā, nekā strādājošs 80 gadīgs pensionārs. Atvedot bērnu, ārste Dz.Trūpa no ambulatorās pacienta kartiņas nepareizi nolasīja bērna vārdu un uzvārdu, apskates laikā, īpaši uzsverot šajā laikā izsludināto pandēmijas risku, nelieto noteiktos aizsarglīdzekļu...

Ziepniekkalns / Rīgas Veselības Centrs - Slikts serviss

Slikts serviss Tatjana Simanovskaginekoloģe ar sliktu attieksmi pret pacientiem, knapi prom latviešu valodu, nespēj atbildēt uz manis interesējošiem jautājumiem par veselību! Māsiņa arī ļoti riebīga, izsaka riebīgus komentāru un vispār vispār nerunā latviešu valodā! Nekad vairs neiešu pie šīm ārstēm, slikta pieredze slikta! Tādas vajadzētu atlaist!

Ziepniekkalns / Rīgas Veselības Centrs - Iekaisums pēc apmeklējuma

Iekaisums pēc apmeklējuma Labdien! Vakar biju aizgājusi pie ginekoloģes Tatjanas Simanovskas. Sāksim ar to, ka kabinetā lieki atradās vēl kāda sieviete, ļoti lecīgā tonī ar mani runāja. Kad notika pārbaude, sieviete, neizmantojot lubrikantu, iebāza kaut kādu plastmasu un paknibināja. Pēc pārbaudes abas ārstes sačukstējās un smējās. Atteicās izrakstīt pretapaugļošanās zāles, jo redz tas bojājot veselību. Pēc pārbaudes, dažas stundas vēlāk, radās infekcija, kas, pēc sajūtām, likās, kā apsaldēts urīnpūslis. Nestaigāju...

Ziepniekkalns / Rīgas Veselības Centrs - Slikts serviss

Slikts serviss Ginekologe tatjana simanovska, łoti slikta attieksme pret pacientiem, knapi prot latviešu valodu, par māsińu vispār nerunāsim. Tas būtu sīkums, bet attieksme łoti slikta un neprofesionāla. Neiesaku jums doties pie šīs ārstes.

Ziepniekkalns / Rīgas Veselības Centrs - Slikts serviss

Slikts serviss Дебильная система регистрации! Чтобы попасть на ренген, надо записаться в регистратуре. Этого оказывается мало. Надо перед ренгеном отстоять очередь в регистратуре и зарегистрироваться, чтоб тебя увидели в системе и смогли принять на ренген. Потратила 20 мин, чтоб просто зарегистрироваться перед ренгеном. Как говориться: " Все для народа!"

Rīgas veselības centrs SIA filiāle "Ziepniekkalns" - neprofesionalitate

neprofesionalitate Stāsts par to ka neprofesionāli darbinieki, uztaisot rentgena uzņēmumu teicu ka man būs nepieciešams arī disks, lai varu parādīt dakterim, 3 reizes staigāju pēc diska, pats labākais bija kad jautāju, dēļ viņu aizmāršības nevarēšu apmeklēt daktera vizīti, šī man saka nu nekas tad neejiet.

Rīgas Veselības Centrs Ziepniekkalns - Nekompetence/Aina Rozeniece

Nekompetence/Aina Rozeniece Cienījamai Ainai Rozeniecei, ģimenes ārstei Valdeķu ielā laiks doties pensijā, jo ir palikusi ļoti augstprātīga, visus uzskata par muļķiem un pazaudējusi jebkādu profesionālo kompetenci.Noteikti ziņosim atbildīgajām instancēm par viņa uzvedību un sniegtajām pilnīgi ačgārnajām konsultācijām, kā rezultātā ar medikamentiem tika sabojāta natgriezeniski veselība.

ZIEPNIKKALNA POLIKLINIKA - KOSHMAR!

KOSHMAR! nenavizu etu polikliniku. bila u odnogo ginekologa rajshe ja s materje hodila k odnomu, tak etot tak nazivaemij vrach vse rasskazival mame obo mne. gde voobshe mozet bitj doverie k vracham esli trepljut na levo i pravo?tak eshe kogda shla platitj za prijem v kassu,vernulasj oa s sestrichkoj skazali nam eshe 5 ls nado zaplatitj, ja goorju chto ze srazu ne skazali has shozu, a oni net net eto sdesj v kabbinete vne kassi. ja uze ne govorju pro super doktora Blaze - semejnij vrach. kotoroj ot vseh...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes