Zelta Adatiņas A

Zelta Adatiņas A SIA
www.susanas-pakalpojumi.lv
Adrese: Daugavgrīvas iela 49/2
Rīga
Latvia - LV-1007
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 28710115
Informācija: Juridiskā adrese
Laboratorijas iela 24 - 10,
Rīga, LV-1009
Kategorija: Pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

43%
Sūdzības
10
Atrisinātas
4
Ar atbildēm
5
Apskatīt statistiku

Zelta Adatiņas A - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaSIA Zelta adatiņas A un SIA Reklāmas grupa - Krāpšana

Krāpšana Oktobrī pasūtiju dvieļus SIA Reklāmas grupa. Samaksāju rēķinu, bet līdz šim brīdim neko neesmu saņēmis. Vienā brīdī uzņēmums atsūtija atvainošanās e-pastu un lūdza uzrakstīt iesniegumu par naudas atgriešanu, kas pēc būtības ir pilnīgs absurds. Bet nu labi - uzrakstiju to, bet tāpat līdz šim brīdim nekādas reakcijas. Iesniegums policijai ir sagatavots. Šodien par to brīdināju uzņēmumu. Ja nereaģēs - sniegšu policijā. Ja kāds vēlas - atrakstiet uz martinez @ inbox un nosūtīšu Jums savu iesniegumu paraugam, lai pašiem nav jāmocās.

SIA Zelta adatiņas A un SIA Reklāmas grupa - krāpšana

krāpšana Uzņēmums iekasē naudu par pasūtījumu un tad pazūd. Šobrīd ir izsludinājis akciju savā mājaslapā. Ir jau iesniegta krimināllieta, bet uzņēmums vēl aizvien turpina darboties pēc sava krāpšanas modeļa. Uzmanieties! Tie, kas jau cietuši, rakstiet iesniegumus Valsts Policijā, lai ātrāk tiktu pieņemti mēri un viņi vairs nevarētu šādi krāpt cilvēkus.

AtrisinātaSIA Zelta adatiņas A un SIA Reklāmas grupa - Krāpšana- paņem naudu un preci nepiegādā

Krāpšana- paņem naudu un preci nepiegādā Uzņēmumam ir divas mājaslapas http://www.susanas-pakalpojumi.lv un http://zeltaadatinas.1s.lv/ , kurās viņš piedāvā dažāda veida šūšanas pakalpojumus. Ar uzņēmuma pārstāvi Albertu Bērziņu e-pastā tika saskaņota gultas veļas izmēri, pasūtījumu apjoms. 2017 g. 6.jūlijā uzņēmums izrakstīja rēķinu. Uzņēmums norādīja, ka rēķins jāapmaksā pirms preces piegādes. Kas arī tika izdarīts. Sazinoties ar Albertu Bērziņu, viņš norādīja, kad prece tiks piegādāta 2017 g. 17. jūlijā. Tomēr tas netika izdarīt...

Zelta Adatiņas A - Krāpšana un slikts serviss

Krāpšana un slikts serviss Sola izdarīt, taču neko nedara. Nosauc vienu cenu, pie pasūtījuma pasaka citu ciparu. Novilcina laiku, neatbild uz e-pastiem. Traģiska attieksme no darbiniekiem - Alberts Bērziņš. Nepieklājīgs, rupjš. Ļoti rekomendēju izvairīties no šī uzņēmuma.

L Lāsma_ 26.06.2017
Komentāri 0 Ražošana

Zelta Adatiņas A - Воровство. Мошенники. Обман!

Воровство. Мошенники. Обман! Воры! Мошенники! Обман! Сделали заказ, произвели предоплату в размере 1000 евро и на этом наше общение закончилось. На тел. Звонки не отвечают, на эмайлы тоже, конечно никакого заказа мы не получили и возврата своих денег уже, как 4 месяца ждём! Наглые кидалы, которые думают, что уйдут от ответственности!... Жаль, что я не успела проверить о них информацию в интернете, поскольку лежала на сохранении в больнице, а муж хотел сделать сюрприз! Кто-то работает 24 часа в сутки, что бы заработать, а кто-то просто ворует, как zelta adatinas a.

Zelta Adatiņas A - Krāpšana

Krāpšana Divas mājas laps www.susanas-pakalpojumi.lv un zeltaadatinas.1s.lv internetā atrodami ka firma sia "zelta adatiņas a", kura reāli neatrodas nekur, a trast un sazvanit ir neiespajama misija, ka ari nav verts rakstit vestules uz kuram neviens neatbild, ka tik vini ir sanemusi no jums naudu! Krapnieki! Viņus meklēloti daudz pasūtītāji. Jāuzmanas no sim maitam! Nekad nekura gadijuma neveiciet prieksapmaksu!

Zelta Adatiņas A - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien! Esam pasūtījuši SIA "Zelta Adatiņas A" 17 kora tētpus. Pasūtījums veikts pagājušā gada februārī, tika veikts avansa maksājums 500 EUR apmērā. Sākumā viss gāja labi: saskaņojām audumu, tika noņemti mēri un ar to labais sākums beidzās. Pasūtījums sarunātajā termiņā netika izpildīts, vēlāk, vasarā, pēc neatlaidīgiem centieniem sazināties, uzradās uzņēmuma īpašnieks, uzrādīja dažus pusgatavus tērpus, svēti nosolījās, ka viss tiks izdarīts, un atkal pazuda. Rudenī tika piegādāti 9 tērpi, un atkal viss apstājās. Patlaban neatbild nedz uz e-vēstulēm, nedz zvaniem.

Zelta Adatiņas A - Krāpšana

Krāpšana SIA ZELTA ADATIŅAS A pieņem pasūtījumus, savukārt SIA Reklāmas Grupa izraksta rēķinus, kad nauda par pasūtījumu tiek pārskaitīta, kungi un dāmas nosvīst. SIA Reklāmas Grupa pieder 18 gadīgam jaunietim Ritvaram Daukštam, skaidrs, ka viņš ir tikai dibinātājs par nelielu atlīdzību. Iesaku visiem, kuri ir cietuši no šiem krāpniekiem vērsties ar iesniegumu policijā!!!!

A ainīte 19.12.2016
Komentāri 0 Ražošana

AtrisinātaZelta Adatiņas A - Krāpšana

Krāpšana Neatbild uz elektronisko pastu, neatbild uz zvaniem...Nevēršieties pie šī uzņēmuma! Apejiet ar līkumuj jo solījumi nekrīt " makā".Prasīts avanss lai var ķerties pie darbiem, jo materiāli un maketēšana maksā naudu, citādi uzskata, ka uzņēmums ieguldīs naudu, bet pasūtījums tiks atsaukts...Nodrošinājuši sevi ar prasībām -augstā līmenī', bet kad nauda ieskaitīta-pazūd ar galiem! Apejiet šos krāpniekus!

AtrisinātaZelta Adatinas A SIA - Sola uzšūt un Tikai Sola

Sola uzšūt un Tikai Sola Zem 2 skaistām sevi slavinošām mājas lapām www.susanas-pakalpojumi.lv un zeltaadatinas.1s.lv internetā atrodama firma SIA "Zelta Adatiņas A", kura reāli neatrodas nevienā no vairākos portālos minētajām adresēm. Sākumā viss O.K. Bet kad šūšanas pasūtījums un priekšapmaksa saņemta uz telefona zvaniem sāk atbildēt aizvien retāk, tālāk par solīšanu lieta nevirzās un beigās tos sazvanīt nav iespējams vispār. Lursoft minētaja adresē nav sastopami un tur kā noskaidrojās viņus meklē ne vieni vien pasūtītāji. JĀUZMANAS !

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes