| Adrese: |
8:00 - 17:00 8:00 - 17:00 8:00 - 17:00 8:00 - 17:00 slēgts slēgts |
| Kategorija: | Tirdzniecība • Apģērbs |
Vinted - Sūdzības un atsauksmes
Vinted - Nepamatoti apvainojumi krāpniecībā un neeksistējošs klientu serviss
Vēlos brīdināt citus – esiet uzmanīgi ar šo platformu! Nesen piereģistrējos un pilnīgi bez jebkāda pamatojuma saņēmu paziņojumu par "krāpnieciskām darbībām".
uz lūgumu paskaidrot, kādas tieši darbības ir veiktas, atbildes nav. Klientu serviss ignorē ziņas un problēmas nerisina. Šādā platformā vairs nevēlos uzturēties, jo nav ne mazākās uzticības viņu darbībai. Iesaku izvēlēties citas alternatīvas, kur pret lietotājiem izturas ar cieņu!
Vinted - Krāpniecība
Atklāta krāpniecība no vinted!
Es ka pārdevējs jau otru reizi saskaros ar pircējiem/krāpniekiem, abi poli.
1. Saņemot preci pircējs paziņo, ka tā nedarbojas, kaut gan tā nosūtīta jauna, pircējs to izjauca no nosūtīja bildes izjaukta veida salaužot to. Vinted palīdzība nolēma, ka pircējam taisnība un viņam jāatgriež man prece, kaut gan no manas puses bija visu pierādījumi par preces jauno stāvokļi.
Saņemot preci, man tika atsūtīta tukša kaste ar sabāztu avīzi. Visu saņemšanas procesu...
Vinted - Обман пользователей
Очень часто этот портал стал упоминаться в медиа, его минусы:
1. Нет связи с поддержкой (мейл, телефон, чат - ничего нет) . Поддержка возможно будет после того, как вы заказали товар.
2. К цене всегда прибавляется % за безопасную покупку, если товар стоит 300, будет примерно 320. Нужно ли это?
3. Нормальный поиск отсутствует заставляя просматривать впустую ненужные объявления и тратить время. Это бесит.
4. Периодически без объяснения причин ваш аккаунт в блоке.
Из плюсов отмечу низкую стоимость доставки прямо в пакомат.
Vinted.lv - Slikts serviss, krāpnieki
Piereģistrējos šajā platformā, ieliku tirgot savu datoru, sāku saņemt piedāvājumus no pircējiem kas vēlējās nopirkt! BET sūdzējās ka nevar to izdarīt! Un tā ir problēma VINTED platformas, sazināties ar viņiem nav iespējams, nav ne e-pasta, ne telefona numura, lai atrisināt šo problēmu! tad es vairākas reizes izdzēsu un ieliku pa jaunam sludinājumu, kā rezultātā bloķēts profils bez iespējas atjaunot vai sataisīt jaunu profilu! Viņu automātiskais "detektīvs" saskatīja krāpnieciskas darbības. Tā...