Siltumserviss Rīga

Siltumserviss Rīga PS
Adrese: Maskavas iela 227
Rīga
Latvia - LV-1019
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: 80000610
+371 67393979
Informācija: Siltumserviss Rīga PS- Siltumapgādes sistēmu tehniskā apkope
Kategorija: Pakalpojumi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

3%
Sūdzības
112
Atrisinātas
3
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Siltumserviss Rīga - Sūdzības un atsauksmes

Siltumserviss Rīga - Ļoti slikts serviss

Ļoti slikts serviss Супер сервис! Оставить дом на выходные без горячей воды. Авария у нас будто, ответили на звонок. При этом никаких работ не ведётся и ни кого нет. Плавно свинтили на выходные домой. А что, это же не у них дома. Спасибо вам, за наше моржевание.

Siltumserviss Rīga - Serviss, attieksme

Serviss, attieksme Janvārī mūsu mājai, kopumā 15 dzīvokļiem tika atslēgts siltais ūdens. Iemesls tam bija, ka vienā no dzīvokļiem, plīša ūdens truba, kā rezultātā bija jānoslēdz siltā ūdens padeve. Iedzīvotāji, nekavējoties uz to reaģējot (mājā ir zīdainis, vecāki gada gājuma cilvēki, skolēni) sazinājās ar RNP ziņojot ka ir nepieciešams ārpus kārtas remonts, lai siltais ūdens ātrāk tiktu pieslēgts. Siltuma servisa darbinieki apgalvoja, ka bija devušies uz attiecīgo dzīvokli, kur pēc tam tika paziņots, ka...

Siltumserviss Rīga - Drausmīgs serviss

Drausmīgs serviss Drausmīgs serviss, neparko neatbild! Brīvības gatve 361 karstais ūdens jātecina 10 un vairāk minūtes lai vispār tiktu līdz siltajam ūdenim gadiem. Skaitītāji griežas un jāmaksā par neesošu karsto ūdeni. Stāvvada caurules nomainīja 4 gadus atpakaļ, konstatējām, ka vecās caurules nomainīja pret vecajiem caurulēm, vienkārši iebāza naudu savā kabatā. Ūdens negāja vispār, paši tīrījām caurules no šādiem meistariem! It ka vasarā nomanīts sūknis, neviens to neredzēja no iedzīvotājiem, naudu paņēma...

M MI2023 28.11.2023
Komentāri 0 Pakalpojumi

Siltumserviss Rīga - Плохой сервис

Плохой сервис С 23 октября 2023 г. по адресу Рига. Саркандаугавас 3- 46 было отключено отопление. Греет полотенцесушитель и два дня назад появилось тепло в одной комнате, На все заявки по телефону ответ один - бригада была, все отвоздушили. Вторая комната и кухня не отапливаются. Никакой проверки проделанной работы нет. Моя просьба связаться с мастером и проверить есть ли тепло, проигнорирована.

Siltumserviss Rīga - Slikts serviss

Slikts serviss Varbūt kāds zin kur var oficiāli sūdzēties par šo siltumservisu? Radiatori auksti jau ilgāku laiku. Uz zvaniem un iesniegumiem nereaģē. Tik pasaka ka piereģistrēs pa jaunam un nekas netiek darīts. Nauda par apkuri gan tiek ņemta. Nebaidās, jo nav nekādu seku. Cilvēki nezin kā šito risināt.

Siltumserviss Rīga - ļoti slikts serviss

ļoti slikts serviss Как и в прошлом году в одной из комнат полностью холодная батарея и все соседи по этой стороне до первого этажа без отопления. На звонки никак не реагируют, только фиксируют заявку. Звонил напрямую этому «мастеру» говорит никто к вам не поедит, и в конце добавил (заеbал) . Горячей воды бывает нет по 3-4 дня, причем якобы должна быть отвечают по телефону.

M M84 14.10.2023
Komentāri 0 Pakalpojumi

Siltumserviss Rīga - Slikts serviss

Slikts serviss 10. Oktobrī "siltumserviss" Rīga Juglas 21 atslēdza karsto ūdeni. Iedzīvotājus par to nebrīdināja pirms tam. 3 dienas jau nav karstā ūdens. Siltumserviss uz vairākkārtējiem lūgumiem, nokārtot situāciju un pieslēgt iedzīvotājiem karsto ūdeni, nereaģē.

Siltumserviss Rīga - Māja bez karstā ūdens

Māja bez karstā ūdens Jau trīs dienas mājai Sergeja Eizenšteina ielā 63 nav karstais ūdens. Stāvvadi auksti. Siltumserviss ignorē pieteikumus un neceļ telefonu, nav iespējams sazvanīt. Nekādas informācijas nav. Arī apkure nav pieslēgta, lai gan Rnp mājaslapā rakstīts, ka vakardien bija jābūt. Vai tiešām ir cilvēcīgi dzīvot bez iespējas nomazgāties siltā ūdenī, kad ārā ir 11 grādi?

L LMAOooO 12.10.2023
Komentāri 0 Pakalpojumi

Siltumserviss Rīga - Уже 6 дней мы живём без воды

Уже 6 дней мы живём без воды Моя квартира на втором этаже. На первом в туалете поток воды с потолка льётся. Недавно в моём туалете был сделан хороший ремонт. Сейчас у меня отключена вся вода в туалете и на кухне. Подтверждения того, что течь происходит в моей квартире, нет. По рабочим дням приходили разные бригады. Одни говороили, что течь у нас, другие, то сверху. Мастера, которые делали ремонт, говорят, что у нас не может быть течи. Без воды, совсем плохо. Помогите, пожалуйста.

Siltumserviss Rīga - Sliktākais serviss par kosmosa cenu

Sliktākais serviss par kosmosa cenu Lai mājās kaut cik bītu apkure, jāzvana kā minimums reizi nedēļā, lai brauktu atgaisot radiatorus vai pārbaudītu spiedienu. Pretējā gadījumā radiatori auksti, šalko ūdens. Uz pieteikumiem reaģē ar 5-10 reizi, nekad ar pirmo. Nekad nepaziņo vai ir novērsta problēma, vairs neatbrauc skatīties, kas ar radiatoriem varētu būt. Pieteikumus pat noslēdz bez problēmas risinājuma. Zvanot operatori tik nopūš un Saka, ka piereģistrēs vēlreiz. Karstais ūdens jātecina dažas minūtes laiks vispār tiktu līdz...

G GunCin 29.01.2023
Komentāri 0 Pakalpojumi

Siltumserviss Rīga - Bojājums

Bojājums No 11.2022. Sazinos ar Siltumserviss Rīga, ka vannas istabā no 3-5 rītā nav karstais ūdens, parādās tas 7-8, kad iedzīvotāji to sāk lietot, notecinot, bet t. I. Karstais ūdens, kurš maksā milzu naudu. Arī rnp ir ziņots par šo problēmu, bet tie tikai atrakstās, ka viss ir sakārtots. Siltumserviss Rīga darbinieki atbrauc, nāk uz dzīvokli ap 10 no rīta, kad aukstais ūdens ir notecināts, nevis iet uz siltummezglu regulēt ūdens cirkulāciju. Tā mēs nodzīvosimies, līdz kāds saslims ar legionellu. Un tie darbinieki cik reizes braukā, bezjēdzīgi iztērējot degvielu un neko nedarot.

Siltumserviss Rīga - Drausmīgs serviss, nevar pieslēgt karsto ūdeni pusei no mājas Eizenšteina ielā 63

Drausmīgs serviss, nevar pieslēgt karsto ūdeni pusei no mājas Eizenšteina ielā 63 Jau kārtējo reizi zvanam kopa ar kaimiņiem, lai šie pieslēgtu trīsistabu dzīvokļiem karsto ūdeni un dvieļu žāvētājus vannas istabās. Virtuvē un mazās tualetēs karstais ūdens ir, bet vannās - nav. Jau kuru gadu šie "meistari" nevar izpildīt savu darbu kārtīgi! Viņu mājās ūdens ir, priekš kam viņiem steigties palīdzēt citiem? Citu bēdas nerūp! Mēs jau nedēļu nevaram nomazgāties siltajā ūdenī! It īpaši tādā aukstumā! Īpaši jāpiemin operatores Svetlanas attieksmi. Šī tante saka ka neviens viņiem...

Siltumserviss Rīga - Slings serviss

Slings serviss Trīs nedēļas regulāri zvanu un aizpildi formas par auksto radiatoru, atbildes uz aizpildītām formām nav, bet uz zvaniem atbild - jūsu pieteikumu pierakstīju, zvaniet nākamajā nedēļa… pēc tam jau rēķinā gan būs pilna maksa par pakalpojumu, kuru nesaņemu. Pilnīgs bardaks! Steidzīgi jāmaina operators, kas nav spējīgs nodrošināt pakalpojumus!

Siltumserviss Rīga - Gandrīz nedēļu bez apkures, ārā mīnusi

Gandrīz nedēļu bez apkures, ārā mīnusi Jau 5 dienas 3 no 4 radiatoriem (ieskaitot trubas) ir auksti, citiem kaimiņiem - visi. Zvanos jau 3 dienas pēc kārtas, katru reizi atbild: "vakar meistariem bija jābūt, šodien gan jau būs" un tā katru dienu bez izmaiņām. Nekas netiek darīts. Izprasīju kaut kāda darba vadītāja numuru, kas, protams, nekad neceļ klausuli. Ārā mīnusi un stiprs vējš, bērniem jāguļ ledus aukstā istabā. Toties kaut cik siltajā oktobrī tika kurināts kā traks. Rnp arī pieņēma sūdzību, bet vairāk par to nespēj darīt...

A alma2 23.11.2022
Komentāri 0 Pakalpojumi

Siltumserviss Rīga - Ļoti slikts serviss

Ļoti slikts serviss Apkure itkā ir, bet nav. Visu laiku notiek kaut kādas avārijas, kuras netiek laicīgi novērstas. Lai, kaut kas notiktu, jāzvana 4-5 reizes. Šobrīd mājai avārija no sestdienas un nekas netiek risināts, mašīna atbrauca un aizbrauca, neko neizdarot. Ūdenis radiatorā līst kā no spaiņa, gulēt nav iespējams. Operatori neko normāli nevar paskaidrot - Saka, ka apkure pagaidām nebūs pieslēgta (līdz avārijas novēršanai) , bet tajā pašā laikā vienā no istabām ir silts radiators, bet pārējos šalko ūdens. Mājās ir nenormāli auksts. Varu derēt, ka rēķins atnāks kosmisks par to neesošo apkuri..

G GunCin 31.10.2022
Komentāri 0 Pakalpojumi

Siltumserviss Rīga - Обман, плохой сервис

Обман, плохой сервис Allažu iela 1-16 ka teica operators, zvanot "karstajai" siltumserviss līnijai, ka māja jau no 15 oktobra ir pieslēgta... Šobrīd ir 25 oktobris, no apkures nav ne miņas, siltumserviss darbinieki nebrauca, operators stāsta standarta tekstus par atgaisošanu un t. T. , nedēļu neviens nav bijis, tik stāv vaļā pieteikums, šodien to aiztaisīja ciet - apkures ka nav, tā nav. Operatore Saka ka nezina kā palīdzēt. Jo siltumserviss Rīga nepilda savas saistības, bet Rnp to nepārbauda. Rnp ir noslēdzis ar...

Siltumserviss Rīga - Slikts serviss

Slikts serviss Sarkandaugavas iela 26 k-6, ka teica operators, zvanot "karstajai" siltumserviss līnijai, ka māja jau no 15 oktobra ir pieslēgta... Šobrīd ir 24 oktobris, no apkures nav ne miņas, siltumserviss darbinieki nebrauca, operators stāsta standarta tekstus par atgaisošanu un t. T. , nedēļu neviens nav bijis, tik stāv vaļā pieteikums, šodien to aiztaisīja ciet - apkures ka nav, tā nav. Operatore Saka ka nezina kā palīdzēt. Mums ir izremontēts dzīvoklis, kur tagad lien iekšā pelējums, vienīgais variant...

H Holod 24.10.2022
Komentāri 3 Pakalpojumi

Siltumserviss Rīga - Nav nekādu servisu

Nav nekādu servisu Problēma. Joprojām nav pieslēgta apkure visā mājā, Dzelzavas iela 63, trīs istabu dzīvokli visi radiatori ir aukstie. Zvanījām uz siltumserviss numuru, atbildēs nav, visi operatori ir aizņemti visu laiku. Ir uzrakstīti divi ziņojumi, mājaslapā, atbildēs nav, un nekādu rīcības arī nav. Kāpēc ir tāda problēma ar apkure? Kur griezties pēc palīdzības?

Siltumserviss Rīga - Сервис 0

Сервис 0 Biķernieku iela 226 весь стояк холодный в одной комнате. Полностью холодная батарея. Нету циркуляции, (не слышно) . На множество заявок со всех квартир ниже, никакой реакции, никакие мастера за три недели не приехали. Выглядит как намеренное неподключение тепла.

M M06 21.10.2022
Komentāri 0 Pakalpojumi

Siltumserviss Rīga - Mājas daļa vairāk nekā nedēļu bez apkures

Mājas daļa vairāk nekā nedēļu bez apkures Eizenšteina 63 vairāk nekā nedēļu visi trīsistabu dzīvokļi no 1. Līdz 9. Stāvam bez apkures! Katru dienu tiek zvanīts un rakstīts siltum serviss kantorim. Katru reizi operatori laipni atbild ka pieteikums saņemts. Tas nevar tā turpināties! Šī attieksme nav pieņemama! Cik sapratu, šādu māju ka mums ir daudz ar līdzīgām problēmām visos Rīgas rajonos. Man ļoti grūti atcerēties vai kaut-kas līdzīgs būtu noticis kad apkuri apkalpoja Rīgas siltums. Līdz šim nevaru saprast kāpēc šīs temats netiek...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes