P.K. Moto

P.K. MOTO SIA
Adrese: Daugavpils iela 23A,
Ogre
Ogres nov.
Latvia - LV-5001
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 28661888
+371 22083530
Informācija: Juridiskā adrese
Pārslas iela 3,
Ogre, LV-5001
Darba laiks: 9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:30 - 14:00
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

P.K. Moto - Sūdzības un atsauksmes

P.K. MOTO - Atbilde mums nava jāpasūta

Atbilde mums nava jāpasūta Loti mazs klasts prieks motoroleriem ko vajaga nekat nva uz vietas piemeram nieka lampiņas nav vai ari teksim cilindrus vienmēr vis ir japasuta citas vietas aizbrauc un noperc bet pie pkmotors nekad nka nava un remonta kvalitāte ir loti zema

P.K. MOTO - Slikts srviss

Slikts srviss Sveicināti! 1. Izjaukt moto dzinēju, kārbu utt. , ir vienkārši 2. Salikt atpakaļ dzinēju, kārbu un to visu saregulēt gan pkmoto servisam ir problēma! 3. Iedarbinot moto, saprotams ka kautkas nav kartībā... (aizdedze otrādāk) 4. Ok, ko tur ar to kantori, saregulēsim paši... 5. Noskrūvējot vārstu, sadales vāku (nav nekāda blīvmatreāla pielietots, metals pret metālu) 6. Sadalene pilnīgi sausa (skaidas birst) tātad ar eļļošanu arī salaiduši! 7. Labi, savedu visu pats kārtībā. 8. Bet esat sabojājušies musu acīs. "paldies"

Pk Moto - Nekvalitatīvas preces

Nekvalitatīvas preces Pasūtot internetā preci pkmoto.lv, ir neispējami pēc attēla noteikt ka prece (muciņu komplekts šajā gadījumā) ir nekvalitatīva, būtībā brāķis. Kad kurjers preci atved neatliek nekas cits kā samaksāt naudu un to brāķi ņemt. PK moto ne par ko neatbild un tirgo ķīniešu atkritumus, muciņas lūzt. komplektu var izmest pa lielam (45 eur miskastē). uzmetēju kantoris.

P.K. MOTO - Garantijas atteikums

Garantijas atteikums Nopirku termopistoli,komplektā ar knaiblēm-plastmasas cauruļu griešanai.Trešo trubu griežot salūza knaibles,pazvanīju un apvaicājos,bet man laipni atteica,aizbildinoties,ka garantija ir termopistolei,bet komplektā nākošām knaiblēm nav.Neiesaku tādā kantorī neko iegādāties .

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes