Pipars bistro

Klerus SIA
Adrese: Audēju iela 15,
Rīga
Latvia - LV-1050
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67071631
Informācija: Juridiskā adrese
Mērsraga iela 11-32,
Rīga, LV-1002
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Kafejnīcas, bāri

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
9
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Pipars bistro - Sūdzības un atsauksmes

Pipars Bistro - Pusdienu galamērķis

Pusdienu galamērķis Pusdienām mans galamērķis vienmēr ir Pipars Bistro TC Plaza. Šī vieta mani vienmēr priecē ar savu ātro apkalpošanu un gardiem ēdieniem. Ātri bet nezaudējot kvalitāti šeit vienmēr varu uzēst garšīgi. Pipars Bistro ir kļuvis par manu iecienīto izvēli pusdienām un es to noteikti iesaku visiem kas cienīs ērtumu un garšīgu maltīti.

Pipars Bistro - Slikts serviss

Slikts serviss Ar vīru nolēmām aiziet paēst uz Pipars T/C Rīga Plaza. Drausmīga apkalpošana! Nebija neviena cilvēka Rindā izņemot mūs abus. Stāvam gaidam, kad pie mums beidzot pienāks darbinieks un apkalpos! Skatāmies viens izlien no virtuves, paskatās uz mums, aiziet prom, nākamais izlien arī nulle reakcijas, vēlviens pabāž galvu no virtuves arī nekā. Paskatāmies uz priekšu stāv aiz Letes un skaļā balsī tarkšķ divas, tā vietā, lai apkalpotu mūs. Stāvējām nu gandrīz savas 10 minūtes. Beidzot atnāk apkalpot...

Pipars Bistro - Ļoti slimta, nepieklājīga apkalpošana

Ļoti slimta, nepieklājīga apkalpošana Lūdzu izskatiet savas darbinieces atbilstību strādājot apkalpošanas sfērā kafe Pipars t/c Rīga Plaza. Vairs uz šo iestādi ēst nenāksim, jo mēs regulāri šeit nākam ar bērniem, bet kā izrādās, bērni šeit nav gaidīti. Šī kundze gados, ar tumšiem īsiem matiem jau vairākas reizes izrādīja nepatiku pret pircējiem, jo lūk, uzreiz nepateicu, ka katrs gaļasgabals jāliek uz atsevišķa šķīvja. Tad sekoja aizrādījumi 4 gadīgam bērnam, lai nelaužot, tikai nesapratu ko. Vai tiešām bērnu mantiņa, kas nolika...

Pipars Bistro - Uzņēmuma politika???

Uzņēmuma politika??? Es nezinu vai tā ir uzņēmuma politika, vai apkolpojošā personāla viltība vai vienkārši klientu vēlmju ignorēšana. Bet es jau 2 mēnesi nāku katru dienu un lūdzu man ielikt NEDAUDZ kartupeļu, lai man ir vieta māgā arī gaļai un salātiem. “Nedaudz” nestrādā- piekrauj veselu šķīvi. Es pa diviem mēnešiem lietoju vārdus “pusporcija”, “pavisam nedaudz”, “drusciņ" utml. Un gandrīz nekad neieliek mazāk. Un ja palūdzu noņemt mazāk, atbilde: “tā tak jau ir pusporcija!”. Un ja tomēr dabūju pierunāt ielikt mazāk - 3 mazus gabaliņus- pie kases vienalga maksāju, kā parasti. Wtf?

Pipars Bistro - Cenas

Cenas Pipars Riga Plazā. Не первый год питаюсь в этом бистро, меня всегда удивляло, что именно в этом нет цен на гарнир. То есть я беру, к примеру, картошу и даже не знаю сколько она стоит. Так как я обедаю в обеденное время, все работники спешат и даже не спросить сколько стоит. каждый раз гарнир у меня варируется от 2-4 евро, учитывая что беру одно и тоже. К сожалению, чеков с доказательствами сейчас нет.

Pipars Bistro - Negaršīgi

Negaršīgi Trešdien, 18. Janvārī, sanāca nobaudīt briesmīgu ēdienu no pipara. Pasūtīju salātus ar vistas sacepumu. Pēc ēdienreizes sajūtas tā, itkā kāds būtu vēmis mutē. Bet ar to nav viss, nākamā diena pagāja skraidot uz labierīcībām. Iestāde kuru nekad dzīvē vairs neapmeklēšu. Veiksmi!!

Pipars Bistro kafejnīca - Tarps

Tarps Šodien aizgājām uz Bistro Piparu audēju iela, nopirkam svaigos salātus ar gaļu, ka rezultātā salātos bija "patīkams" pārsteigums, tajos tika atrasts tārps. Protams atgrieztos atpakaļ, man tika atdota nauda, bet viennozīmīgi tā bija pēdējā reize kad tur pusdienojam. Sanāk kā salatlapas netiek mazgātas, vienkārši samests viss kopā, un uztaisīts. No manas puses tas liekas drausmīgi, u n nepieļaujami. !!!

Pipars Bistro - kafejnīca - Slikts serviss

Slikts serviss Хотела бы написать жалобу про бистро Pipars, который находится на Audeju iela. Когда я вхожу и смотрю блюда, то на меня смотрят, как на врага народа. Мол, что ты пришла сюда. Девушки, улыбайтесь и к вам потянется народ. Я не могу к сожалению есть все и я слежу за своим питанием. Когда я про что то спрашиваю, состав или что то ещё по поводу еды, то девушка с такой неохотой отвечает(если ещё и знает ответ, что крайне редко). Не благодарят за покупку, совсем ничего. Я сама работаю в сфере...

Bistro -kafejnīca "Pipars " - apkalpošana

apkalpošana Labdien! Gribētu padalīties iespaidos, par bistro apkalpošanas kultūru .Tiešām nesaprotu, vai KATRU dienu, kad es dodos pusdienot uz "Piparu ", man būtu jāuzklausa aizrādījumui, ka es ne tā stāvu, un ka vajag bīdīties uz priekšu? Es gribu nokomplektēt savu pasūtījumu pienācīgi, nevis aizbīdīties uz priekšu, un neko neredzēt ko "krauj 'manā šķīvī , vai pareizo ēdienu utt .Kā arī izbrīna vēl tas, ka es būtībā NEVIENAM netraucēju, bet pārdevējām VIENMĒR izskatās, ka kaut kādā veidā traucēju.Pie...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes