Orkla confectionery & snacks

SIA „Orkla Confectionery & Snacks Latvija”
Adrese: Miera iela 22
Rīga
Latvia - LV-1001
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67080301
+371 67080361
+371 80001064
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

4%
Sūdzības
13
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

Orkla confectionery & snacks - Sūdzības un atsauksmes

Selga - Kūkas gūst īpašu garšu, pateicoties Selgas cepumiem

Kūkas gūst īpašu garšu, pateicoties Selgas cepumiem Manas cepumu Kūkas gūst īpašu garšu, pateicoties selgai. Tā piedod tām garšas dimensiju, ko nevar atdarināt ar citām cepumiem. Gatavojot siera kūku un biezpiena cepumu kūku ar Selgas cepumiem tās iegūst neaizmirstamu un bagātīgu garšu. Selga šķiet kā kulinārā maģija, kas piešķir manām cepumu kūkām īpašu burvību un padara tās neaizmirstamas baudīšanai.

Orkla confectionery & snacks - Darba intevija un maldinoši vārdi no intervētājiem

Darba intevija un maldinoši vārdi no intervētājiem Vēlējos pasūdzēties par vienu atgadījumu nevis no hr puses (tur viss kārtībā, atbildēja laicīgi un sakarīgi) , bet tieši no vadības puses. Biju aizgājusi uz darba interviju vienā no šī uzņēmuma ražotnēm. Neteikšu kur tieši, bet viss ko varu pateikt ir, ka ir pagājuši gandrīz divi Mēneši no tā brīža kad bija intervija un viņi vēl joprojām meklē darbinieku tur (sludinājums atjaunots vai no jauna ielikts jau kādu trešo reizi) . Interesanti kāpēc viņi vēl joprojām nevar atrast darbinieku...

Orkla confectionery & snacks - Konfektes ar labu derīguma termiņu ir baltas!!!

Konfektes ar labu derīguma termiņu ir baltas!!! Labdien. Nopērku mellenes šokolāde ar derīguma terminu līdz 23.07.2023, bet visas konfektes ir baltas. Bērns vakara apēda, skatoties televizoru, bet no rīta es pamanīju ka tas ir pilnīgi baltas, tādus vispār nevar est. Parasti konfektes var būt baltas, ja ir beidzies derīguma termiņš, bet ar termiņu viss ir kārtība. Tagad man ir baile pirkt šis firmas produkciju.

Orkla confectionery & snacks - Pretīga produkta kvalitāte

Pretīga produkta kvalitāte Labvakar! Nopirku šodien 14.02.23 g , kūka Cielaviņa Rimi, Lielupē. Ap 18:15 Jūrmala. Termiņš uz kastes 20.02.23 Krekers nav iespējams, tikai grūti. Mēs jau daudzus gadus pērkam jūsu kūkas. Bet šis tikai izskatās, ka ir pāris nedēļas vecs! Svētki neizdevās! Paldies Labvakar!

Orkla confectionery & snacks - Krāpšana, novilcināšanas

Krāpšana, novilcināšanas Ļoti sliktā kompānija, sākumā it kā darbu piedāvā, pēc 3 darba dienām atsaka, pirmkārt viņi man laiku iztērēja veselu nedēļu ar to kompāniju nenotiek, vajadzētu sūdzēties, par šīs kompānijas nekaunību, ar necieņu šai it kā Laimas konfekšu izstrādājumu atvasinājumam Orkla.

Orkla confectionery & snacks - Darba vieta

Darba vieta Priekšnieki bez attieksimies un respekta. Par darba vietas un ekipējuma organizāciju vispār nerunāsim. Vienīgais labums šajā darbā-kolēģi. Kolēģi, patiešām, ir jauki, runīgi un pretimnākoši. Vafeļu ceha darbinieki ir vieni no jaukākajiem darbiniekiem kurus esmu saticis savā mūžā. Nerunājot par sievieti apsarga mājā, kura zin kā uzlabot sliktu dienu uz labu. Ja, patiešām, nav citu variantu, gribat, lai jūs nerespektē, tad šī darba vieta ir jums!

Orkla confectionery & snacks - RIMI / Sarkana Magone

RIMI / Sarkana Magone Stacijas laukums. Šodien nopirku pēc gadiem Sarkana Magone. Sagribejas. Atveru, cietas ka kiegeli, šokolade jau balta palikusi, vai ta ir pelejums vai kas. Veders sap tagad. : ( tavu maati... Perku speciāli Latvijas produktus, ar ceribu ka nav kkada ievesta radība no citurienes. Ka var uzticeties šeit kadam, ja vienmer ir kads šeit kurs tev centisies iesmeret kaut ko lai tik notorgotu vecu preci. Kauns. Rimi centrāla stacija, pārbaudiet taču produkciju. Atveriet vienu konfekti un paskatātie...

Orkla Confectionery & Snacks Latvija SIA - Iekšējā kārtība.

Iekšējā kārtība. Sveicināti tautieśi! Biju pārliecināta ka ražotne ir latviska vide bet ko jūs visi runā krieviski ja esi latvietis saprotams tev nav ilgs strādāšanas laiks vienkārši izēdis. € vergu bet strādāt vajag par pieciem krievu tante kura tur strādā 15. G skala balsī strādājam str... Stāvi kājas sēdēt nedrīkst padzerties nelauj utt bēdīga iestāde neiesaku.

Orkla confectionery & snacks - Nepieņema darba vietā

Nepieņema darba vietā Nav pieņēmuši ražošanā, it kā sakarā ar zemu augumu. Tomēr tas nevar būt galvenais iemesls, jo tur jau vairākus gadus strada mana mamma, bet mums augums ir gandrīz vienāds. Ir zināms, ka ņem uz darbu arī tos, kas ir zem 150 cm. Plus šajā gadījumā oficiāli augums netiek ņemts vērā, kad cilvēkus pieņēm darbā. Kopumā situācija izskatas divaini. Par ko nepieņēma - nav saprotams:

Selga/ cepumi “Cirks” - Nereālistiski attēloti dzīvnieki

Nereālistiski attēloti dzīvnieki Iepakojumā atrodami vismaz 10 dažādi dzīvnieki, kuri attēloti absolūti neproporcionāli. Kā bruņurupucis var būt tik pat liels kā zilonis? ! Vai lauva tādā pašā izmērā kā tas pats zilonis? Un es labāk nemaz nesākšu runāt par šo dzīvnieku tiesībām! Saskaņā ar latvijas republikas likumdošanu, dzīvnieku izmantošana cirka izrādēs ir likumiski aizliegta, līdz ar to, uzraksts “cirks” ir aplams un māca mūsu bērniem nepareizas vērtības. Es esmu par šo cepumu tūlītēju atsaukšanu un liegumu atrasties veikalu plauktos, līdz tiks novērstas šīs nepilnības!

Orkla confectionery & snacks - nežēligs darbs par smieklīgo samaksu

nežēligs darbs par smieklīgo samaksu Lai Dievs Jūs pasadga tikt šajā sūdu kantorī pie šiem žīdveidīgiem kapeikpisējiem. Tur tagad par 360€ mēnesī strādā vien bezajumtnieki un cietumnieki. Liek strādāt 240 un vairāk stundas. Tik nenormāli smags darbs, ka pensionāres tur regulâri mirst pie konvejiera. Lai ir nolādēts šis fimas saimnieks un visi viņa pēcnācēji!

Orkla confectionery & snacks - Attieksme pret stradniekiem

Attieksme pret stradniekiem Bijuša Latfood priekšniecība atlaiž no darba pēc baumām, nebrīdinot darbinieku, jauna meistare sastāda uz visiem dosjē, izklausa 1 cilvēk. viedokli, var ziņot par visu gan konfed. gan anonimitāti, atgriežas 1937 g, darba atmosfēra šausmīga un darba apstākļi arī nedod dievs,atlaiž visus vecus darbiniekus bez pamatojuma!!!

R Ronijs 14.04.2016
Komentāri 1 Ražošana

Selga -

SELGA vmeste razigrivajut 10000LS. Jesli oni s pachki navarivajutsa chistimi (vichet plati rabotnikam, zatrat na skladi-pomesenija, dostavok i prochej h.) daze 10 santim poschitajte skolko im nado prodat (v to vremja rabotat za besplatno )chtobi nakopit takoj fond. 100000 pachek (MINIMUM) a Cena 35 santim. Sami podumajte kak vas razvodit! Poslem selgu nafig! Davajte pit moloko i kushat frukti!

X xx 05.12.2007
Komentāri 1 Skaistumkopšana

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes