O

Ogres Autobuss

Ogres Autobuss SIA
Adrese: Brīvības iela 12A
Ogre
Ogres nov.
Latvia - LV-5001
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 65067228
+371 29231443
Fakss: +371 65024865
Kategorija: Auto / Transports  •  Taksometru pakalpojumi

Uzticības reitings

25%
Sūdzības
4
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Ogres Autobuss - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaOgres Autobuss - Slikta apkalpošana

Aizbrauca pa citu maršrutu, aizmirsa cilvekus autoostas pieturā , izsēdināja nepareizajā pieturā. Saka ka pirmo reizi .Cilvekiem autobušā ir jārada kur braukt , jo pats nezin uz kurieni! Ļoti slikta apkalpošana , kā arī cilveki jautāja kadēļ tik ilgi , slēpjas aiz frāzes "es pirmo reizi"

Ogres Autobuss - Šoferis atsakās ielaist autobusā

02.07.19. 8. Maršruta (plkst 20: 15 no Jaunogres) šoferis atteicās ielaist mani autobusā ar divriteni, sakot, ka tas nav sapakots vai izjaukts. Autobusā bija paredzētas stāvvietas, kur vienmēr iepriekš ir ļauts novietot riteni. Nevienā sabiedriskajā transportā nav nācies saskarties ar šādiem "noteikumiem" velosipēdu pārvadāšanai. 5 km līdz mājām pa lietu:)

Ogres Autobuss - Bezatbildīgi šoferi

Kārtējo reizi rakstu sūdzību par šo uzņēmumu, jo viss ir bez izmaiņām. Joprojām autobusa šoferi braucot nepiestāj Kartonfabrikas pieturā. (Tas attiecas uz Ogresgala un Ķeipenes autobusiem) Laicīgi pacēlu roku, tāpat kā visās citās reizēs, jo redzēju ka autobuss milzīgā ātrumā nesās un maza iespēja, ka paspēs nobremzēt, ja pacelšu roku pēdējā brīdī. Šoferis mani redzēja, paskatījās un aizbrauca tālāk. Šoferi ir pabraukuši garām arī tad, kad esam trīs cilvēki pieturā. Un tajās reizēs, kad...

Ogres Autobuss - Nepardot bileti

Katru dienu braucu ar 2.autobusu,maksaju naudu. Bet 12. Majä šoferis izdoda man veco bileti uz citu maršrutu, es paprasiju samainiit, bet vińš Tur kaut ko bubina "aparats nestrada..." un ne bai das. Loti labi var ta nopelniit naudu?! Un ja bus parbaude, Tad sodu naudu es maksaäšu ne par KO.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes