My Bike

My Bike SIA
Adrese: Brīvības gatve 214 m-2
Rīga
Latvia - LV-1039
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 24841280
Darba laiks: 9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 15:00
Kategorija: Tirdzniecība  •  Sporta preču veikals
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
9
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

My Bike - Sūdzības un atsauksmes

My bike - Serviss, cenas

Serviss, cenas Darbinieka attieksme ir katastrofāla. Nekad apkalpojošajā jomā nebiju saskaries ar šādu darbinieka attieksmi. Pirmreizējā attieksme, kad velosipēds vēl nav nodot viņiem ir interesēts, papildus iedveš uzticību ar tekstiem par to cik viņi ir cilvēcīgi un Cenas draudzīgas, bet, kad esi atnācis pēc velosipēda, tad nākas klausīties pārmetošu tekstus. Nenormāla augstprātība. Papildus konstatēju, ka Cenas ir neadekvāti augstas - par divu skrūvīšu pieskrūvēšanu paprasīja 10 eur (bez materiāla izmaksām) . Sākotnējais nodoms sakopt velo pilnībā šajā vietā mainījās uz nekad nesperšu kāju te.

My bike - Neadekvāts serviss

Neadekvāts serviss Gāju aplūkot velosipēdus, biju ieinteresēts nopirt pat iegādāties, pārdevējs vai kas tas cilvēks skaitās, varbūt meistars, ļoti neieinteresēts pārdot, palīdzēt, kad jautā pēc velosipēda cenas, kas nav visiem norādīta, paaugstinātā balsīt bļauj virsū, cenas neadekvātas, lielākā daļa veci šroti, par kuriem ne vairāk kā 50€ atdotu.

My bike - Плохой сервис

Плохой сервис 25,04,2020 ребенку купили велосипед. Дали техпаспорт и чек. Отъездила 2 недели, заклинило колесо, слетела цепь, ребенок упал и сломал палец. Когда у ребенка сняли гипс, ездили к ним, что бы они отрегулировали велосипед. В техпаспорте ничего не отметили. Сказали что ничего не нужно. Ребенок отъездил август, сентябрь, октябрь. Потом всех закрыли на карантин. Ребенок взял весной велосипед - начало апреля (держали в доме в сухом помещении) и в первый же день, упал, т. К. Заклинило колесо...

My bike - Krāpšana

Krāpšana Šausmīga attieksme pret klientiem. Neuzklausa vajadzīgo, un tikai atbild uz visu ''jā, to visu piedāva šis velosipēds. '' kad nopērc, tad sākās... Izbraucot ar velosipēdu atklājās, ka velosipēds nav paredzēts tam un papildus nav saskrūvēts, kaut Mybike darbinieki apgalvoja, ka ir darba kārtībā. Neko nepērciet, nav vērts ne laiks, ne nauda.

My bike - Briesmīga komunikācija un attieksme

Briesmīga komunikācija un attieksme Komunikācija ar klientu bija uzbrūkoša un attieksme tāda, ka klientam ir jālūdzas, lai kaut ko pārdotu. Cenu zīmes nebija norādītas uz visām lietām un pēc lūguma parādīt, kas ir no vajadzīgās lietas, ritenis tika iestumts darbnīca un sāka likt virsū, bet par cenu tika paziņots ka lieta jau bija uzlikta uz riteņa, kas nebija samērīga. Pasakot ka neņems, jo cena ir par lielu tika uztaisīta scēna par to, ka tagad viņam jāņem nost un lai tagad riteni atstāj līdz rītam un viņam nav laika utt. Uz...

My bike - Slikta komunikācija, melo

Slikta komunikācija, melo Nodevu savu velosipēdu uz apkopi. Solīja piezvanīt, kad būs visi darbi pabeigti. Tā kā nesaņēmu zvanu, tad zvanīju pats, lai noskaidrotu, kad viss būs gatavs, uz ko saņēmu atbildi, ka apkope vēl nav veikta. Vēlāk izrādījās, ka viņi man meloja un velosipēda apkope bija pabeigta jau pirms 2 dienām. Teica, ka principa pēc man meloja, jo nevarēja mani sazvanīt. Esot zvanījuši 3 reizes. Tā kā telefons nebija izslēgts, tad pieļauju, ka bija nepareizi pierakstīts mans numurs.

My Bike SIA - Velosipēdi

Velosipēdi Riteņu izvēle laba. No ārpuses nopucēti labi. Ratu rumbas piedzītas ar augstspiediena mazgāšanas iekārtas ūdeni. Eļļots nav nekas. Bēdīgi! Velosipēdiem priekšējās amortizatoru dakšas nevienam nestrādā. Tās savu funkciju nepilda. Stūres bļodiņas un gultņi ir nolietoti, eļļoti tie nav. Mehāniķis tos nav skatījis. Aizmugures rumbas ar integrētu planetāro zobratu daudzpakāpju pārnesumu sistēmu nav skatītas. Ārpus katras kritikas. Tās ar dažiem izņēmumiem strādā dažiem velosipēdiem. Sēdekļu stutes nevar izkustināt, līdz ar to sēdekļa augstumu nevar mainīt.

My bike - Krapnieki

Krapnieki Nevienam neiesaku stradat saja vieta. Biju aizgajis. Kartejais krapnieku kantoris. Grib slegt ligumu par 100e un parejo minimalo algu maksat aploksne bez nomaksatiem nodokliem, bez garantijam ja notiek nelaime un esi slims. Algu sola par padarito 12e par riteni. Stasta ka varot aploksne nopelnit labu naudu.Bet reali nav iespejams uztaisit vairak par vienu vai diviem riteniem. Riteni nak no Kinas miskastem saslegti ar sasledzejiem un sarusejusi. Darbs uz vienu riteni del stavokla var prasit visu dienu. Tatad reali vari nopelnit minimalo algu aploksne bez nodokliem. Krapnieki

SIA My Bike - Drausmiga attieksme

Drausmiga attieksme Loti slikta ritenu izvele. Cenas ari ir samera dargas ja salidzina ar citam vietam kur var nopirkt lietotus ritenus. Riteni tiek vesti no Kinas un Niderlandes kanaliem, notiriti un pardoti ar 400x uzcenojumu. Ari pardevejs Dailis tiesam nav izturams. Uzskata sevi par uznemuma naglu un necienigi izturas pret klientiem. Nepienem nekadu viedokli un megina iesmeret preci ko jus nevelaties. Ari nakas muzigi klausities citu Velo kompaniju noniecinasanu. Neiesaku jums tur iepirkties.

E ErminsKrums 19.06.2017
Komentāri 2 Veikali

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes