M

Melnais kaķis

Magna SIA
Adrese: Meistaru iela 10/12
Rīga
Latvia - LV-1050
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 7211021
+371 67225436
Darba laiks: 8:00 - 7:00
8:00 - 7:00
8:00 - 7:00
8:00 - 7:00
8:00 - 7:00
8:00 - 7:00
8:00 - 7:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Restorāni

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
4
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Melnais kaķis - Sūdzības un atsauksmes

Melnais Kakis - Mazgadīgie

Regulāri iekšā tusējas mazgadīgās, pie tam smagi dzer. rodas iespaids, ka dokumentus nevienam nepārbauda. nav pretenziju pret sīkajām, ja tās grib pārāk ātri izaugt, bet nepatīk skatīties uz pielietiem bērniem, kas neprot uzvesties. es gribu atpūsties, nevis skatīties uz to bardaku. nu laiž iekšā, ja grib, večiem ir uz ko acis pamielot, bet alkaholu nepārdod Līdzīgi ir ar fēniksu krustpils pusē, pēc tilta. pazīstamais, kuram 17, tur regulāri sēž un nospēlē lielu naudu. z ģimene nespēj neko...

Melnais Kakis - personāla attieksme

Melnā Kaķa personāla attieksme ir drausmīga. No rīta iegājām Melnajā Kaķī, kas atrodas Raiņa Bulvārī, lai pabrokastotu. Pat nebijām vēl ienākušas, kad bārmenis, histēriski vicinot rokas, mūs dzina ārā! Izrādās mēs esot " nepilngadīgas", uzrādījām dokumentus, izrādās, ka 20 gadi, tomēr ir pienācīgs vecums, lai šajā " jaukajā" iestādē tiktu iekšā! Tomēr apkalpot mūs neapkalpoja, jo bārmenis to neuzskatīja par nepieciešamu! Palūdzām glāzi ūdens, to mums nepārdeva! Apsargs bija izpalīdzīgs un...

Melnais Kakis -

Na Raina bulvare - obsluzhivanije prosto uzhasajushee! Nelzja zhe tak otnositsja k ljudjam! Bili s podrugoi kak to, oficiantka nas prosto ignorirovala. Rjadom sideli inostranci - k nim podhodila raz 10 , prinesla im vse i srazu, hot oni i prishli pozze. Nam zhe prishlos zhdat vsego po pol chasa i kogda, nakonec to, ona podoshla, ona razgovarivala TAKIM tonom, kak budto mi bomzhi , ili zabili ei zaplatit v proslij raz. Mozhet ei ne ponravilos, chto podruga razgovarivala po russki?

Melnais Kakis -

Siguldas Kaķu Mājas - Melnā kaķa personāls, konkrētāk - Jānis (9229646) saskarsmē ar klientiem izmanto lamas un draudus, kā arī pieprasa klientiem pašiem apmaksāt sev broksastis, kaut arī Siguldas informācijas centra mājas lapā stāv rakstīts, ka brokastis iekļautas cenā.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes