Latvijas Televīzija

Valsts SIA Latvijas Televīzija
www.ltv.lsm.lv
Adrese: Zaķusalas krastmala 33
Rīga
Latvia - LV—1050
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: + 371 67200316
Fakss: 371 67200025
Kategorija: Televīzija / Radio
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
15
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Latvijas Televīzija - Sūdzības un atsauksmes

Latvijas Televīzija - Tiešraide

Tiešraide Mēs jūs uzturam par nodokļu maksātāju naudu. Tādi svētki Latvijai. Jūs nevarat tiešraidi parādīt. Tik tok līdzjutēji ar lētajiem telefoniem radīja tiešraides. Ļoti pretīgs gājiens no jūsu puses. Valsts izsludina pat svētku dienu. Airbaltic lido virs Mildas. Tikai jums viss pie vienas vietas. Nav mums tāda draņķa tv jāuztur. Ejat ielas slaucīt, visi.

Latvijas Televīzija - Slikts serviss

Slikts serviss Absolūti nav pieņemami, ka 21. Gadsimtā, kad būtu jādomā racionāli tiek tik briesmīgi daudz laika ēterā veltīts baznīcu raidījumiem. Nepietiek, ka katru svētdienu baznīcas raidījumus rāda, tad tagad vakarā bāž savas Aglonas pasākumus, vēl nākošā dienā atkārtojumu bāzīs ēterā, 3h bezjēdzīgi iztērēts ēters. Kur modernā gadsimtā var bāzties virsū ar savām dieva tēmām? Ticība tas ir intīmi un individuāli, bet ltv1 burtiski bāžas virsū ar šo tēmu. Nezinu nevienu rietumu valsti, kurā mūsdienās ta...

Latvijas Televīzija - Slikts serviss

Slikts serviss Tv programma tv.lv nesaskan ar reālo tv programmu televizorā, Grejas Anatomija 2 dienas bija zem Fitness, un kārtējo reizi vienkārši “aprāvās”, iepriekš 6. Sezonā, šoreiz trešajā. Idiotisms, kārtējais pierādījums tam, ka Netflix ir daudz labāks kā Latvijas televīzija. Murgs.

Latvijas Televīzija - Slikts serviss

Slikts serviss Abiem vienīgajiem seriāliem, ko skatos, bieži vien ir izlaistas sērijas, kā arī no 4. Sezonas bieži vien pēkšņi “pārlec” atpakaļ uz 1. Sezonu, pēc pāris sērijām atkal uz ceturto. Kārtējais pierādījums tam, ka skatīties tv pēdējā laikā ir bezjēdzīgi, it īpaši Latvijas televīziju. Kaitinoši.

Latvijas Televīzija - Raidījums "Mēs ar brāli, kolosāli!"

Raidījums 'Mēs ar brāli, kolosāli!' Latvijas televīzijas bērnu raidījumu "Mēs ar brāli, kolosāli! " šad tad vēro mans 9 gadus vecais dēls. Ievēroju, ka raidījuma vadītāji - bērni 10 un 12 gadus veci, stāsta par lietotnes tiktok lietošanu un funkcijām. Tikai saskaņā ar tiktok noteikumiem (https://www.tiktok.com/legal/terms-of-use) lietotni nav atļauts lietot personām, kas jaunākas par 13 gadiem. Saprotu, ka tas ir vairāk vecāku ziņā ļaut vai neļaut savam bērnam lietot aplikācijas, spēles u. Tml. , kuras nav paredzētas viņu bērnu...

Latvijas Televīzija - Programma

Programma Vai tieśām, ja bezmaksas, tad tik debīli pretīgai programmai jābūt 31. Decembrī un 1. Janvāris vnk ārprāts. Paldies dievam, ka ir Krievijas tv un cilvēks var atpūsties bez kaut kāda debīla cilvēka bērna utt. Kauns kā jau vienmēr, cik noprotams, ja nu jūs nevar bez nepieciešamām rakstu zīmēm atzīmēt tad nekā.

Latvijas Televīzija - Necieņa pret cittautībām

Necieņa pret cittautībām Šovakar skatoties Eirovīzijas tiešraidi, komentētāju tulkojums un komentāri skan ļoti aizskaroši un nepieklājīgi, lai arī kādi būtu rezultāti, nav patīkami klausīties ņirgājošās piezīmēs par punktu paziņotājiem, tomēr visi nākam no dažādām kultūrām un valstīm, bet visi esam vienlīdzīgi, kauns par saviem tautiešiem.

Latvijas Televīzija - nav subtitru latviešu valodā

nav subtitru latviešu valodā Sveicināti, lūgums turpmāk veikt subtitru tulkojumu latviešu valodā no krievu valodīgo ierunāšanas filmā Romeo un Džuljeta, kas tiek translēta LNT, ka nekā tā ir Latvija Nacionālā Televīzija. Kā arī esu www.latvijas.tv online abonētājs. Paldies par atsaucību.

F Fleir 27.08.2016
Komentāri 9 Internets

Latvijas Televīzija - Slikts serviss

Slikts serviss Labvakar! Nevaru saprast, kāpēc šonedēļ tiks aizliegta kanāla россия translācija??!! ?? Ka to saprast un kapēc tas ir tā? Tv5 vairs netranslē jo tur ir daudz krievu programmas vai ko?? Эй, народ! Что за беспредел??? То у вас лодки российские в территориальных водах плавают, то ещё что - то...Не понос, так золотуха... Завязывайте со своими тупыми санкциями уже!

Televīzija Tv6 - Pārraides

Pārraides Sveicināti!Ir ļoti viena liela problema,Viasat visi nevar redzēt,kur rāda tiešraides spēles KHL hokejā!Saprotu,ka rādat ierakstu,ko ari ņemat no Viasata,viss ir patīkami,tikai ir jautājums!Kapēc RĀDAT tik vēlu?Tās visas stulbās filmas,serialus var rādīt pēc tam.Domāju,ka skatītāji ir daudz,pat ļoti daudz.Varētu rādīt vismaz 22:00!Ceru uz jūsu sapratni. Ar cieņu1 Pēteris

G gunnis 27.01.2014
Komentāri 1 Sports

televīzija - Lattelecom digitālā televīzija

Lattelecom digitālā televīzija Dzīvoju Cesvaines pilsētā, līdz televīzijas tornim ar roku var aizsniegt, nez vai būs pat kilometrs. Tuvojoties jūnijam pieteicām telekomam dekoderu. Viņi paši arī visu uzstādīja, savienoja, ievilka. Nezinu, kamēr bija analogā televīzija pat antenu nevajadzēja, rādīja ļoti labi. Tagad attēls bremzējas, tad sāk stiepties un izveidojas tādi kā kvadrāti. Izsaucām meistaru, tas kaut ko skatījās, skatījās - teica žurkas kabeli sagrauzušas. Pēc kāda laika - nē, kabelim viss kārtībā, tagad rādīšot...

Latvijas Televīzija - iepirkumi

iepirkumi Laikā, kad jātaupa līdzekļi, LTV ir izsludinājusi iepirkumu par transporta monitoringa sistēmas iegādi par Ls 5000 bez PVN un atsevišķu iepirkumu par šīs sistēmas apkalpošanu par Ls 8712 bez PVN. Jau pēc būtības tas ir dalīts iepirkums, jo notiek izvairīšnās no konkursa vai cenu aptaujas, kā arī šim iepirkumam vispār nav loģika, jo LTV nenodarbojas ar autotransporta pārvadājumiem. Šādas sistēmas lieto loģistikā utt. Kas notiek???

Televīzija kopumā - Pretīgās mentovskajas reklāmas

Pretīgās mentovskajas reklāmas Gribētu redzēt to gudro kurš uzskata ka šitās pirmsjāņu reklāmas ir normālas. Ja nu ir briesmīga vēlēšanās kaut ko rādīt vai tiešām nevar izgudrot kaut ko skātāmu ar humoru vai taml. acīmredzot cik garīgi slima ir reklāma tik slima ir televīzija. p.s. netērējiet laiku rakstot ka tas kādam palīdz, man daudz draugu un radu ir gājuši bojā lai sitās kam jāsitās galīgi vienalga.

Par televīzijas programmu - Pārstājiet rādīt tos bezjēdzīgos seriālus

Pārstājiet rādīt tos bezjēdzīgos seriālus Lūdzu, lūdzu pārstājiet rādīt tos bezjēdzīgos seriālus, gan latviešu, gam krievu, gan pārējos. Tagad brīvdienās no rīta TV3 vairs nav ko skatīties, nu cik tad var to pretīgo Ugunsgrēku rādīt. Nepietiek, ka darbdienu vakari sabojāti, tad vēl arī brīvdienas.Vienīgie vairs palikušie normālie kanāli ir TV1 un TV 7. Paldies viņiem par zinātniskajām filmām un un saturīgajām mākslas filmām. Citas televīzijas ir iestrēgušas seriālos, riebjas skatīties.

Televīzijas seriāls Makleoda meitas - tv3 neparada serialu lidz galam

tv3 neparada serialu lidz galam Sveiki es veletos iesniegt sūdzību par to kad kanāls Tv3 seriālu Makleoda meitas neparada lidz galam, parada tikai 6 sezonas kautgan šim seriālam ir 7 sezonas... daudzi skatitāji ir ļoti neapmieināti ar to kad serialu neparāda līddz galam un pēkšņi pārtrauc rādīt šo seriālu!!! Un šo seriālu beidza, pēkšņi rādīt 09.04.2008. Paldies kad uzklausījāt skatītāja sūdzibas!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes