Labā Māja

Laba maja Latvija SIA
Adrese: Lāčplēša iela 112A
Rīga
Latvia - LV-1003
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 29616164
Informācija: Būvniecības veidi: rekonstrukcijas; jauna būvniecība; renovācija; nojaukšana restaurācija.
Arhitektūra: ceļu projektēšana; ēku konstrukciju projektēšana; telekomunikāciju sistēmu un tīklu projektēšana; tiltu projektēšana; meliorācijas sistēmu projektēšana; ūdensapgādes un kanalizācijas projektēšana; upju hidrotehnisko būvju projektēšana; siltumapgādes un ventilācijas sistēmu projektēšana; lietotāju gāzes apgādes sistēmu projektēšana; aukstumsistēmu projektēšana.
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Būvniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

63%
Sūdzības
4
Atrisinātas
2
Ar atbildēm
6
Apskatīt statistiku

Labā Māja - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaLabā Māja - Krāpnieciskas tāmes, neizmaksātas algas.

Krāpnieciskas tāmes, neizmaksātas algas. Nav pilnīgi nekādas sajēgas par māju būvēšanu. Nemāk projektēt, lai samazinātu atgriezumus. Uzbūvē māju bez komunikāciju izvadiem. Ēvelētu materiālu vietā, par kuriem tika samaksāts jumta būvēšanai, izmanto nežāvētu zāģmateriālu no bomkatiem un sazilējušas sijas. Veic patvaļīgas izmaiņas būvprocesā. Objektā strādā ukraiņi un netiek maksāti soc nodokļi. Pieprasa 100% priekšapmaksu, kā rezultātā nepastāv iespēja naudu atgūt. Slēpj patiesās materiālu izmaksas. Tāmē ar nodomu veic kļūdainu...

Labā Māja Sia - Низкокачественнное и опасное для жизни строительство.

Низкокачественнное и опасное для жизни строительство. Не выбирайте для постройки дома Вашей мечты компанию с таким лже-замечательным название как Laba Maja!Используя дешёвые,низкокачественные материалы,в совокупности с неквалифицированной рабочей силой приводят к постоянным нервотрёпкам клиентов,огрехам в строительстве.У нас в посёлке половина отказалась,а другая по глупости заплатила деньги вперёд.

Labā Māja Sia - Nemaksā algas

Nemaksā algas Uldis Lūkins https://www.facebook.com/uldis.lukins.9?fref=ts ,Matīss Legzdiņšhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=240339312985637&set=a.10147156... - nemaksā algu. Uzmanieties saistīties darba attiecībās ar šiem cilvēkiem. Sākumā sola un maksā labu algu,bet tad izmaksas sāk ieilgt, līdz beidzot nemaksā vispār, bet atrod visvisādus iemeslus algu nemaksāšanai.

AtrisinātaLabā Māja Sia - Nemaksā algas

Nemaksā algas BRĪDINAM VISUS NOPIETNUS UZŅĒMĒJUS UN MEISTARUS! Maina BŪVNIEKUS katru nedēļu nesamaksājot algu!Piedāvā smieklīgi zemu algu, bet nav ko darīt, gaidot lielo darbu parakstijamies. Rezultātā 7 cilvēki nostrādājuši 3 nedēļas ar pārtraukumiem un tika atlaisti nesaņomot ne centu ne par darbu ne par papildus izdēvumiem un ieguldījumiem. SIA "Labā Māja" formulējums - pasūtītājs nav samaksājis naudu un t.t.,Imants, Aleksandrs un Co. Fantāstiski ir tas, ka tie joprojām liek sludinājumus un nepārtraukti meklē kārtējos darbiniekus, tikmēr mums saka ka naudas nav ..., kārtējo mēnesi ...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes