Klidziņa

Sorella SIA
Adrese: Rīgas iela 10, Skrīveru nov.,
Rīga
Latvia - LV-5125
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 65197799
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Restorāni
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

25%
Sūdzības
4
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Klidziņa - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaKlidziņa - Nepamatots rēķins

Nepamatots rēķins Esiet uzmanīgi apmeklējot Klidziņas restorānu, man viņi ''kļūdas pēc'' pie rēķina pieskaitīja liekus 8 eiro. zvanīju viņiem, lai noskaidrotu par radušos situāciju, viņi prasīja, lai atbraucu atpakaļ tajā pašā dienā un anulēju veco rēķinu, teicu, ka tas nesanāks, jo dzīvoju otrpus Daugavai, tad viņi gribēja, lai atbraucu nākošajā dienā, atdos atlikumu. Beigu beigās pēc pāris dienām atskaitīja ''Kļūdu'' atpakaļ uz kontu, no kura maksāju par rēķinu. Var jau būt, ka tik brutālu kļūdu var pieļaut...

Restorāns "Klidziņa" Skrīveros - slikts serviss

slikts serviss Šausmīgi īlgi jāgaida! Pašiem jāiet pakaļ ēdienkartei, pašiem jāmekle viesmiļi lai pasūtīt, pēc stundas īlgas gaidīšanas bija vēlme pašiem arī aiziet uz virtuvi un sagatavot. Tukša zāle, bet stundas īlga gaidīšana. Dzērienus gaidījam ap 20 minutem.

Restorāns "Klidziņa" Skrīveros - Sacūkāts vakars

Sacūkāts vakars Labrīt! Bijām uz restorāna "Klidziņa" atklāšanu ar "Sesto jūdzi" 15.07.2011., braucām speciāli no Rīgas 80 km. Ieejas maksa 5 Ls no cilvēka... Kamēr pauzē aizgājām uz autostāvvietu, mūsu glāzes ar pusizdzertajiem kokteiļiem tika aiznestas projām. :( Tas pamatīgi sacūkāja visu vakaru un lika domāt par to, kur apmācību izgājušas vietējās "oficiantes". Nevaru iedomāties, ka Rīgā man kāds aiznestu projām pusizdzertu glāzi, kamēr es dejoju vai aizeju uz stāvvietu. Tas bija ļoti neglīti un neprofesionāli, maigi izsakoties. Mēs nesaņēmām pat atvainošanos!

S Sandra 15.07.2011
Komentāri 10 Restorāni

"Klidziņa" - Vecas kotletes

Vecas kotletes Sestdien iebraucām "Klidziņā" un šodien visa ģimene guļam ar sāpošiem vēderiem. Apkalpošana vienkārši labākajās padomju laika tradīcijās. Pinlīgi degradējusies vieta. Ja ir vēlēšanās pabaudīt apkalpojošā personāla bļāvienus lai bērns nestumda krēslu kurš it kā melnas švīkas atstāj uz grīdas (tiesa nevarēja manīt šīs švīkas, varbūt bija jāpagaida kamēr attīstīsies, un kapēc tad tādi krēsli ir jāpērk?), ja ir vēlēšanās izbaudīt iesālītas kotletes un pāris dienas vecus kartupeļus, kā arī kāpostu...

E Evija 24.05.2009
Komentāri 10 Restorāni

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes