Jūrmalas namsaimnieks

Jūrmalas namsaimnieks SIA
Adrese: Dubultu prospekts 3
Jūrmala
Latvia - LV-2015
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67811330
Fakss: +371 67811315
Darba laiks: 8:30 - 17:45
8:30 - 17:30
8:30 - 17:30
8:30 - 17:30
8:30 - 16:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Nekustamais īpašums  •  Namsaimnieki

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
14
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Jūrmalas namsaimnieks - Sūdzības un atsauksmes

Jūrmalas namsaimnieks - Slikts serviss, krāpšana, neizdarība

Slikts serviss, krāpšana, neizdarība Jūrmalā netiek izvesti liel gabarītā atkritumi, gandrīz pie katras ēkas ir meslu kaudzes. Netiek sakārtoti vecie grausti. Dzīvojamā māja robežu ielā 22 nodega bet apkārtni un modegušo māju nespēj savest kārtībā, lai nebojātu apkārtējo Vidi. Kauguru apkalpošanas centrā, Kauguru katlu mājā sanitārtehniķi uz objektiem katru dienu staigā iereibuši. Darba laikā veic haltūras, izskatās ka sanitārtehniķu meistariem J. Canderam un m briedim no tā nāk ienākums, kad neskatās ko dara darbinieki...

J Janis Baumanis 01.06.2021
Komentāri 6 Namsaimnieki

Jūrmalas namsaimnieks - Neatdod parādu. Pieprasa tiesu!

Neatdod parādu. Pieprasa tiesu! Neesmu ši uzņēmuma klients. Bet rēķinos maksāju krietnas summas. Kopš 2019, gadā pieslēdza apkuri, visādi centos pārliecināt, ka es salstu. Bija prasība izmērīt temperatūru. Tas vilkās arī janvārī, kad atgaisoja radiatorus un izmērīja gaisa temperatūru pie aizvērta loga, ignorējot siltumnīcas efektu no gaisa trūkuma. Es prasīju atvērt logu lai būtu precīzi. Viņi teica mums jāmēra slēgta telpa, lai nav svārstību. Tas ir likumā noteikts. [mēra...] +21 celsijs. Jums ar temperatūru viss ir...

Jūrmalas namsaimnieks - Плохой сервис

Плохой сервис Не хотят работать руками, (проблема в насосе отопления, идет гул по трубам и радиаторам, особенно слышно ночью, engures iela 15) первая заявка 20.12.19, и периодически я и им звонил, и приезжал! Работает только диспетчер (для виду) и касса (сбор денег с народа)

Jūrmalas namsaimnieks - Уборка подъезда

Уборка подъезда Уборка подъезда 6 по ул. Тербатас 41, производилась полтора месяца назад, т. Е.06.11. , ваш график не соблюдается, дворник пропустила 3 уборки. Вы уменьшите нам оплату за услуги? .. Нам обещано мокрая уборка 2 раза в месяц. Прилагаю на фото ваш график уборки.

Jūrmalas namsaimnieks - Плохой сервис

Плохой сервис Наш дом никак не можен решить проблемы с уборкой подъездов, Барышникова говорит что подъезды должны мыться 2 раза в месяц с моющими средствами, но это не происходит, с августа месяца подъезд мылся 1 раз, теперь говорит что дворник убирает листья, но увы листьев полный двор, а дворника невидно. Может нам тоже оплачивать услуги за обслуживае так как вы их выполняете, но у нас будет долг, а вот вы зарплату получаете вовремя. , или платите как помоет-заплати... Барышникова дала график мытья подъездов, он вообще не соответсвует дествительности.

T Tutuk 29.10.2019
Komentāri 0 Namsaimnieki

Jūrmalas namsaimnieks - Neko nedara lietas labā

Neko nedara lietas labā Cik var maksāt par ūdeni mājas starpību? Kad tas beigsies ? Man ir skaitītāji lai maksā tie kuriem tie nav un ja visiem ir skaitītāji tad ejēt un meklējiet kur tas ūdens pazūd nevis lieciet maksāt to visiem dzīvokļiem! Kāds zog un citiem jāmaksā ja nevarat neko darīt lietas labā taisiet ciet savu kantori. Laikam laiks ir savākt parakstus par to...

Jūrmalas namsaimnieks - Slikts serviss

Slikts serviss Brigāde santehniķu jūrmalas namsaimnieks 24.07.2019 jūrmalā Tallinas ielā32 mainīja trubas un kad ņēma nost man veļas žāvētāju sabojāja vītni tādèĺ atpakaĺ to uzlikt nevarēja vai nu negribēja ej nu uzzini kur lika manu labo smuko veĺas žāvētāju laikam panēma sev un uzlika man šīs briesma trubas tā kā pirkt no viņem jauno veļas žāvētāju es netaisījos kāpēc man jātērē sava nauda viņu vainu dēļ? !: (krāpnieku kantoris!

Jūrmalas namsaimnieks - Slikts serviss

Slikts serviss Обслуживание ужасное. Работать люди вообще не хотят. Вместо того что бы сразу решать сложившуюся ситуацию откладывают до такой степени в далекий ящик,что когда наступает момент решения суммы за счет присылают настолько космические как будто у нас вместо воды золото течет из крана. Считают что имеют право придумывать свои показания счетчика раз электрические счетчики которые они же установили не дают показания и только спустя почти пол года решают эту проблему.

Jūrmalas namsaimnieks - Slikts serviss

Slikts serviss Зимой у нас дома невероятно жарко! Не тепло, а именно жарко! Градусник показывает 25 градусов в квартире! Звонила я, а потом и муж в Jūrmalas namsaimnieks, чтобы как-то отрегулировали отопление. На что они ответили, что всё у них автоматически и если у нас жарко в квартире, то другим (на другой стороне) может быть нормально! За 2х комнатную квартиру мы платим зимой 90 евро за отопление! И при этом окна открыты всегда, ибо невозможно жарко, как в сауне! Весной и осенью платим меньше, 60 или 50 евро. За то, чтобы сидеть в духоте и жаре.

F Fiko 10.06.2018
Komentāri 0 Namsaimnieki

Jūrmalas namsaimnieks - Ужасное отношение за наши деньги.

Ужасное отношение за наши деньги. У нас проблема с канализацией.Живём в Каугури.Началось всё в мае 2017,сейчас декабрь 2017.''бурлит'' унитаз,когда соседи с вверху сливают воду.Постоянно вызываю сантехников,они смеются,говорят меньше пользоваться унитазом.Или говорят,что мне просто скучно.Унитаз мокрый и не приятный запах.Проблему решают на время,говорят с уличными колодцами проблема.Я звоню уже пол года с одной и той же проблемой. Вовремя оплачиваю платежи.Неужели за свои деньги я должна всё это терпеть?Просто ужасное отношение к клиентам!

Jūrmalas namsaimnieks - Slikts serviss, nekas netiek darīts, naudas krāpšana , klientu problēmas ignorēšana

Slikts serviss, nekas netiek darīts, naudas krāpšana , klientu problēmas ignorēšana Надоело с ними ругаться, 2 недели звонила; ходила к ним в офис,оставляла заявки, никто проблему не решал, спустя две недели пришёл сантехник, одну проблему устранил, вторую всё сделал только хуже, вода из трубы течет, не уходит, стоит в раковине, нечиго не сделал, сказал придёт завтра, никого нет, звоню, в ответ: сегодня не получится. Безобразие полное, вода еле тёпЛая, невозможно помыться, в ответ получаю, что всё в процессе, всё делают, результата никакого! С места не сдвинуться; нечиго сделать не могут, всё время звонить нужно ругаться, полный игнор и неуважение к жильцам!

Jūrmalas namsaimnieks - Nekas netiek darīts par iedzīvotāju naudu

Nekas netiek darīts par iedzīvotāju naudu Esmu dusmīgs, es maksāju nodokli par savu īpašumu Putnu ielā 2, Jūrmalā, par mājas apsaimniekošanu un zemes, ēkas nodokli, bet kāda tam jēga? Es vakarā atbraucu pēc darba man automašīnu nav kur nolikt un tuvākajā apkārtnē arī nav, es dzīvoju vidējā ēkas kāpņu telpā kur remontu uztaisīja tikai 1.stāvā bet man gaidot liftu uz galvas nokrita apmetums!? Prasīju lai veic remontu arī 9 un 8 stāvā, bet man atrakstīja ka nav plānots. Par ko es visu mūžu maksāju nodokļus un komunālos, zemes nodokli, ja...

"Jūrmalas namsaimnieks" - Slokas Namu pārvalde

Slokas Namu pārvalde Pazvanīju uz Namu pārvaldi lai pieteiktu santehniķi uz tuvāko laiku, jo ir nopietna problēma ar aukstā ūdens ventili(kuru nav iespējams aizgriezt, lai noslēgtu ūdeni dzīvoklī) Uzskatu ka problēma ir nopietna, jo kādas plīstot kādai caurulei nespēšu noslēgt ūdeni dzīvoklī, attiecīgi nopludinot visus 5 stāvus, uz ko dežurants atbild, ka visi santehniķi ir aizņemti ar stāvvadu maiņu, un nav laika skraidīt pa sīkiem izsaukumiem! Neko nesolot, pieteica ka 3 dienu laikā VARBŪT kāds atnāks! Uz frāzi...

Jūrmalas namsaimnieks - reiķini

reiķini Nu ir pienākuši laiki Jūrmalas namsaimnieks izraksta rēķinus dzīvokļiem kam ir skaitītāji par ūdeni, patērēto summu un vēl mājas starpību. Kas tā par mājas starpību ( par tiem kas nemaksā rēķinus mums tagad jāmaksā) Ar kādām tiesībām mums pieliek šīs summas.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes