Gaļas nams Ādaži

Gaļas nams - Ādaži Sia
Adrese: Parka iela 8
Lielvārde
Lielvārdes nov.
Latvia - LV-5070
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 65035999
Fakss: +371 65035996
Kategorija: Tirdzniecība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

3%
Sūdzības
8
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
1
Apskatīt statistiku

Gaļas nams Ādaži - Sūdzības un atsauksmes

Gaļas nams Ādaži - Sapelējis produks

Sapelējis produks Ādažu cāļa nageti tika iegādāti 29.08,ar termiņu lidz 09.09.23. Saturs ir sapelējis. Vienības gatvē,Rīga. Maxima. Krāpnieki ar pieredzi. Čeks bija atstāts pie kases.Tā nav pirmā reize ,kad pie viņiem ir iegādāta nekvalitatīva prece! Uzmanieties. Tas nu gan nav pieņemami

Gaļas nams Ādaži - Nekvalitatīvs produkts

Nekvalitatīvs produkts Iegādājos desu "Prāgas servelāde". Jūsu plastmasas desas plēve ir nenoņemama! Taisot desmaizīti var pazaudēt nervus. Plēšot nost plēvi, tā daļēji atdalās un uz desas paliek knapi redzams plastmasas slānis, kuru, savukārt, ir praktiski neiespējami dabūt nost (atliek vienīgi griezt nost ar pašu desu vai samierināties un ēst plastmasu. Kādēļ citu ražotāju desām plēve nāk normāli nost un Jūsu nē? Varbūt tomēr liekat desas iekšā ēdamā plēvē? Paldies, vairs neiegādāšos Jūsu produkciju.

Adažu gaļas nams - Slikts serviss

Slikts serviss Vai Ādažu gaļas nama saimnieki nevarētu padalīties ar savu pieredzi desas plēves noņemšanā, teiksim no pusžāvētās krakovas desas. Šī kunģim nesagremojamā plēve izskatās ar superlīmi pielīmēta. Var jau būt ka mēs pircēji kuri pērkam šīs desas nezinam kādu noslēpumu kā no šīs ādas tikt vaļā. Vienīgais pašreiz iespējamais veids nebojājot savu kunģi ir mizot šīs desas kā gurķus.

Gaļas nams Ādaži - Krāpšana

Krāpšana Kāpēc pircēji tiek maldināti? Kāds vispār jums sakars ir ar ĀDAŽIEM? Sauciet savu kantori kā patiesībā ir: "Gaļas nams Lielvārdē"! Jūsu vārītās desas vispār nav ēdamas - kaut kāda tualetes papīra piegarša.. Kādreiz Ādažos ražoja ļoti garšīgu doktordesu uc, bet jūs tik blamējat Ādažu vārdu... Fui

Ādažu gaļas kombināts. Desas. - Briesmīga kvalitāte

Briesmīga kvalitāte Ļoti sliktas kvalitātes vārītās desas. 3 reizes tika pirktas ar cerību ka ir ēdamas un ka varbūt vienu reiz sabojājies produkts - nejaušība. Termiņi vel bija + - 2 ned. Bet visas desas bij skābas un garšo nezinu pēc kā. Pat sacepot nebija ēdamas. Viss nonāca mizkastē. Kā vispār var ražot tādus produktus? Kauns.+ vel viss kā parasti pipičkāts ar e vielām.. krāsvielām un garšas pastiprinātājiem.

Ādaži gaļas nams/Salami ar sieru''retro'' - Salami ar sieru ''retro''

Salami ar sieru ''retro'' Nopirku desu salami ar sieru''retro'' rimi veikalā un griežot desu biju pārsteigta ieraugot tur 1,5 cm garus metāla gabalus. kopā no 250g desas izvilku 3 gabalus metāla. Desa garšīga, bet zobi man ir svarīgāki!

Adažu gaļas nams - качество

качество Купил колбасу фирмы Адажу намс (бывший Треал В Лиелварде ) В колбасе были волосы и колбоса пахла странным запахом . Явно она уже просрочена , а дату тупо перебили ( Практика Триала ) , но волосы в колбасе это уже слишком ...... Не покупайте эту продукцию

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes